2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046788 بازدید | 684548 پست

دوستان نظر شما درباره پیاز درمانی چیه؟ من دو پریودی دیگه باید انتقال بدم. ۷ روزه پانکچر کردم. میشه سیکل بعد انجام بدم؟ اخه تو دو سال گذشته شاید ۲ یا ۳ بار خودم بدون دارو پریود شدم همش آمپول و قرص. اینم بگم یه بار انجام دادم البته همزمان با خوردن لتروزول که روز ۱۴ سیکل پریود شدم و خونریزی شدید بود

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها ازم مثبت شد. چشم هام پر از اشکه نمیتونم تایپ کنم. خدایا قسمت میدم به همین اشک شادیم که هیچ کد ...

مبارک باشه آزی جون خدا رو شکر عزیزم😍😍😍 ان شاءالله به سلامت دوران بارداریتو بگذرونی التماس داعا

خدا جونم شکرت...
دو بار شش هفته

میشه بگی چن سالته؟ اون pgd رو دفعه بعد حتما انجام بده،اصلا ناراحت نباش قربونت،هنوز 9تا جنین داری

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
میشه بگی چن سالته؟ اون pgd رو دفعه بعد حتما انجام بده،اصلا ناراحت نباش قربونت،هنوز 9تا جنین داری

۲۲ سالمه.....خداکنه به پی جی دی نرسه ...ای خدا خداکنه مشکلم همون خود ایمنی باشه😔😔

خدا به یه جای رسوندتم که باید دعا کنم مشکل داشته باشم خودم😔

Zizi جون خوبی؟ لطفا بیا بگو که حالت خوبه و عملت هم‌عالی بوده🙏🙏💖💖

قربونت نیلا جون 😍😍😍من خوبم شما خوبی؟عزیزم عملم عقب افتاد ۹بهمن ان شاءالله ممنون به یادن بودی خانوم😘😘

خدا جونم شکرت...
۲۲ سالمه.....خداکنه به پی جی دی نرسه ...ای خدا خداکنه مشکلم همون خود ایمنی باشه😔😔 خدا به یه جای ر ...

آخی عزیزم سه سال از من کوچیکتری😍😍😍 چرا انقد ناامیدی تو هنوز خیلی وقت داری گلم،درضمن پی جی دی چیز بدی نیست،سلامت جنینارو بررسی میکنن،تازه جنسیتشونم مشخص میشه😍😍 قوی باش 😚😚

آخی عزیزم سه سال از من کوچیکتری😍😍😍 چرا انقد ناامیدی تو هنوز خیلی وقت داری گلم،درضمن پی جی دی چیز ...

نه بابا خیلی وقته اقدامیم...

جنسیتشون اصلا برام معم نیست ..ولی خب هزینشم بالاس از خوده آی وی اف بیشتره😟

بعضی ها میگن خوبه اگه یبوستی نیستی بخور ضرر نداره

برای طبع سردوگرم فرق نداره توروخداببخش اذیتت کردم

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
نه بابا خیلی وقته اقدامیم... جنسیتشون اصلا برام معم نیست ..ولی خب هزینشم بالاس از خوده آی وی اف بیش ...

هزینش چقدره؟

جواب ازمایشم مشکوک دراومد.شد 39.حالا باز باید دوروز دیگه صب کنم پدرم و دراورد این انتظار .کاش امروز ...

عزیزم مبارکه انشالله بتای دوم  عالی پیش بره

جنین چند روزه انتقال دادی؟

سلام بچه ها سلام انا جون،،دوستان انتقال من ماه بعده،رحمم از نوع دوشاخ خفیفه،خیلی نگران این قضیم میتر ...

عزیزم این یه ویژگی ذاتیه و چیزی نیست که دست خودت باشه..... 

مهم اینه تو تلاشتو بکنی و با دید + بری جلو..... 

پس با انرژی برو جلو که انشالله به زودی خوش خبر خواهی بود..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com