2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست

سلام بچه ها من کلافه شدم دبگه امروز8پری هست و این ترشحات خونی من تموم نمیشه ..میترسم ی مشکل پیش بییاره و انتقالم کنسل شه!اصلا تکلیف نمازم چیه ..نمدونم باید بخونم یانه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پاپ اسمیر رو داد یه سونو هم کردم که مشکل خاصی نداشتم.  دقیقا منم به خاطر همین دارم میپرس ...

عکس رنگیم دادن..؟

حالا رفتی بگو بببین قبول میکنن..😊

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ای جااانم مبارکت باشه دوقلوهای نازت😍😍😍😍

ممنونم عزززیزم🐥😚😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

@yasbanooo   عزیزم چندهفته بودی؟؟

من از دیشبه معده درد گرفتم😑 هر چی خوشحال بودم حالت تهوع ندارم😃

عزیزم متاسفم.....  انشالله دفعه بعد با پروتکل مناسب‌تر جواب میگیری.....  داروهات چیا بود ...

ممنونم.من روزی 3 عدد امپول منوپیور و 300 واحد سینال پیور و 20 واحد سینافکت به مدت یه هفته  تزریق کردم.

ازمایش amh ندادم اما دکترم با سونو میگفت که تخمدانات ضعیفه

@yasbanooo   عزیزم چندهفته بودی؟؟ من از دیشبه معده درد گرفتم😑 هر چی خوشحال بودم حالت تهوع ند ...

من 6 هفته و 5 روز به حساب سونو، به حساب پریودم که 10 آذر بوده، 7هفته تمام، میگن اینجور اختلافا پیش میاد، خوش به حالت، تهوع نداری، الان چشمت میزنم تهوع میاد سراغت خدای نکرده😂من مدام حالت تهوع دارم، ریزه خواری میکنم معدم خالی نشه ولی بالا نمیارم، معده درد از استرسه، به مرور خوب میشی ولی امان از این حال😷

ســـــلام اخر شبتون یاهمون صبح بخیر   عاقا اومدم بگم منو یادتون نره فردا انتقال جوجست 😆😍 ...

الهامی عزیزم دست خدا بهمراهت.......انشاله بچه های عزیزی تو دلت میشینن و چراغ خونتون پرنورتر از الان میشه..    .

بچه ها لطفا برای مامان شدنش در اینماه سه تا صلوات بفرستید

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من 6 هفته و 5 روز به حساب سونو، به حساب پریودم که 10 آذر بوده، 7هفته تمام، میگن اینجور اختلافا پیش م ...

حالت تهوعم سر صب نیست.. در طول روز شاید باشه‌...ولی بیشتر حالتش دست میده،بالا نمیارم.

والا استرسی ندارم خواهر😁😃😂

من یکشنبه ک رفتم ۶ هفته کامل بودم.

تبریک میگم مامان شدنت رو خانمی. بتات چند بود و چند تا ساک دیده شده؟

ممنونم عزیزم.🐤☘🍀

ان شاءالله روزی خودت.

۴هزار و خورده ای.دوتا ساک.🐤🐥

بچه ها ازم مثبت شد. چشم هام پر از اشکه نمیتونم تایپ کنم. خدایا قسمت میدم به همین اشک شادیم که هیچ کد ...

الهی شکر.... الهی شکر..... الهی شکر

چه حال خوبی.... خدایا قسمت همه منتظرا بکن

انوشه انصاری کلی هزینه کرد رفت فضا ولی ما با یه جواب آزمایش میریم و برمیگردیم⁦👩‍🚀⁩🤓

سلام خوبین دوست جونیا

شوهر من واریکوسل راست گرید 1 چپ گرید 2 داره 

باید عمل کنه؟

طرازی گفت برید پیش جنتی واسه عملش

میخوام ببینم عمل کنه بازم باید برم میکرو یا بعد عمل امکان بارداری طبیعی هست

میخوام ببینم بی فایده اس دیگه عمل نریم یهو بریم میکرو

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا