2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046755 بازدید | 684545 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بگردم..طبیعیه این معده دردها..به نظرم یکم دیگه هم تحمل کن تا از خود دکترت بپرسی. نبات داغ و یه ...

والا سارا جون من از چند سال پیش که آموکسی کلاو خوردم سر یه موضوعی‌.‌ معدم حساس شد😑

از اون حساسا که در ب تخته بخوره درد میگیره 😁😂

حالام که دیگه با حاملگی...

خدا صبر بده ... 🤗☺ بازم شکر..

ببینم دکتر چی میگه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
داروخانه کاظمی احتمالا داره

کجا هست عزیزم؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آنا جون و ساير دوستان   پروسه انتقال چند روزس؟ يعني از تاريخي كه شروع ميكنيم به دارو گرفت ...

تارا جون بستگی داره چه سیکلی برات در نظر بگیرن،من ماه قبل انتقال۲۱ پری دیفرلین داشتم 

سلام خانم ها قرص فرتیل سی ام رو دیگه بعد انتقال،نباید بخورم؟

خانم هایی که مثبت شدن من شیر سویا پیدا نکردم از کجا بخرم؟

نشاسته هم نمیتونم بخورم  نفخ میکنم چون مستعد یبوست هستم

روز ۶ انتقالم هست بدون هیچ علائمی

نمیدونم خوبه یا بد؟😔

خیابان ولیعصر ،پایین تر از پل پارک وی،زیر نظر علوم پزشکیه،نماینده بیمه ها رو داره تایید میدن

فدات شم مامان ارمغان😍

سلام خانم ها قرص فرتیل سی ام رو دیگه بعد انتقال،نباید بخورم؟ خانم هایی که مثبت شدن من شیر سویا پیدا ...

عزیزم والا من نه شیر سویا خوردم نه نشاسته.

فکرتو درگیر نکن😚😍

روز ششم تازه بدنت به دارو عادت کرده چه علائمی..

مامان جون بد به دلت راه نده😇😗🐣🐤

سلام بچه ها

یه سوال. قبل از میکرو چه آزمایش هایی باید انجام بشه که دیگه درصد موفقیت خیلی بالا بره؟ من تازه میخوام امروز برم ابن سیناببینیم چیکار باید بکنیم. ظاهرا خودم مشکلی ندارم و فقط همسرم مشکل تحرک و تعداد اسپرم داره. نمی خوام یه بار میکرو کنن بعد تازه بگن برو فلان آزمایش رو بده و باز بیا...

سلام بچه ها یه سوال. قبل از میکرو چه آزمایش هایی باید انجام بشه که دیگه درصد موفقیت خیلی بالا بره؟ ...

عزیزم خوب آزمایش که زیاد هست...

آزهای هورمونی،پاپ اسمیر،ذخیره تخمدان ،ایمنی انعقادی..

کاریوتایپ،اسپرم،dfi..

اما مهم اینکه آیا مرکز همه این ها رو بنویسه قبل انجام پروسه یانه... 

که در بیشتر موارد همرو نمینویسن😑

عزیزم خوب آزمایش که زیاد هست... آزهای هورمونی،پاپ اسمیر،ذخیره تخمدان ،ایمنی انعقادی.. کاریوتایپ،اس ...

من پاپ اسمیر رو داد یه سونو هم کردم که مشکل خاصی نداشتم. 

دقیقا منم به خاطر همین دارم میپرسم که خودم بگم برام بنویسن دوباره بعدش اسیر نشم