2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست

سلام  دوستای گلم ی سوال من امپول به بازو میزنم همون بوسرلین حالا ی سوال من میخوام روزه بگیرم فردا رو چون صبح باید امپول بزنم به نظرتون روزه باطل میش 🤔

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
بچه ها من ۵ شنبه پانکچر شدم. یه کم لکه بینی داشتم خیلی کم . ولی از عصری لکه بینیم بیشتر شده و مثل رو ...

عزیزم اگر بیشتر شده اره پریود داری میشی به من پروستروژن داده بود بعد قطع کردنش پریود شدم درد تخمدان داشتم خیلی ولی معاینه کردن دلیلش رو گفتن بخاطر فولیهای ریزی که بودن درد داشتم !همون دفعه اول کلا دفع شدن !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پریروز یدونه ۱۷داشتم ک بزرگترینش بود نمیدونم بادیروز و امروز چقد شده

خیلی هم خوبه فقط تند تند راه نرو و استرس نداشته باش

استرس و نگرانی باعث ترشح هورمونی میشه که کلاً رو تخمک و رحم (مخصوصا تخمدان)تاثیر بدی میزاره

با یه سرچ ساده میتونی مقاله هاش رو بخونی

واقعا استرس خانه خراب کنه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه ها ازم مثبت شد. چشم هام پر از اشکه نمیتونم تایپ کنم. خدایا قسمت میدم به همین اشک شادیم که هیچ کد ...

مبارک گلم از ته دل برات ارزو میکنم  فرشته کوچیکت رو سالم  در اغوش بگیری 😍😍❤❤❤

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
اینکه قبل از انتقال رحم رو شستشو میدن یعنی هیچ خونی دیگه توی رحم نیست؟واگه باشه معلوم میشه؟من توی هی ...

تا جایی که من میدونم آندومتر  یعنی دیواره رحم و پر خون بودنش بد نیست اصلا خیلی هم خوبه

یعنی به خراش نیاز نداری که خونرسانی بشه خودش اوضاعش خوبه.

پرسیدی از دکترت اوضاع خوبه یا نه؟

شستشو برای میکروب کشی هست 

گفت دارم. پودر اینفولیک  (کپسول selen plus) هر دوتامون روزی یه دونه بخوریم(این جدید بود)چیز خ ...

حرفش درسته زیاده روی  نتیجه عکس داره،اوابوست ۲۰ تا چیزی نیست بخور 

همسرت مشکلی نداره؟

راستی دکترت مدرس زاده ؟بیمارستان سیکلت شروع میشه یا مطب؟

بچه ها من ۵ شنبه پانکچر شدم. یه کم لکه بینی داشتم خیلی کم . ولی از عصری لکه بینیم بیشتر شده و مثل رو ...

عزیزم  طبیعیه پریود شدید خوب هم هست چون بدنتون زودتر به روال عادی برمی گرده من ۵روز بعد پانکچر پریود شدم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
حرفش درسته زیاده روی  نتیجه عکس داره،اوابوست ۲۰ تا چیزی نیست بخور  همسرت مشکلی نداره؟ را ...

دکتر زاده مدرس

نه همسر اوضاعش خوبه 

هم بیمارستان میرم هم مطب هر وقت وقت سونو یا ویزیت باشه یه جا پیداش میکنم و میبینه من رو.

خودش میدونه که حساسم اصلا هیچ دکتر دیگه ایی رو قبول نمیکنم سونو کنه یا ویزیت بشم ...

باید حتما خودش باشه 😉

بیمار پر دردسری هستم براش

هر دفعه من رو میبینه بیچاره باید کلی سئوالات تخصصی م رو جواب بده وگرنه ولش نمیکنم😂

انگار دوباره کنکور شرکت کرده پشت هم من سئوال اون جواب😁

تا جایی که من میدونم آندومتر  یعنی دیواره رحم و پر خون بودنش بد نیست اصلا خیلی هم خوبه یعنی به ...

عزیزم من هیسترو رو دکتر قبلیم انجام داده بود واون توی شرح عمل این رو نوشته بود من خودم حس می کردم خوب نباشه

دکتر فعلیم موقع انتقال گفت همه چی خوبه ولی چون من فی شدم انگار همش مغزم دنبال دلیله ،مخصوصا که پریودهام دوروزه وحجمش کم شده همش حس می کنم توی رحمم خون می مونه وخوب تمیز نمیشه بعد پری

اصلا همچین چیزی امکان داره؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
دکتر زاده مدرس نه همسر اوضاعش خوبه  هم بیمارستان میرم هم مطب هر وقت وقت سونو یا ویزیت باشه یه ...

کار خوبی میکنی سوالات تخصصی میپرسی🤣🤣انشالله این بار مامان دوقلوها میشی

بعد پانکچر بهت شیاف یا آمپول پرژسترون مگه ندادن؟

قرار بود انتقال بدی یا نه؟

اگر اره که با پرژسترون پریود نمیشی اگر  نه که شاید یکم زودتر شدی و اصلا بد نیست 

کار خوبی میکنی سوالات تخصصی میپرسی🤣🤣انشالله این بار مامان دوقلوها میشی

وااای دوقلو خیلی سخته دوستم

انشالله یه دونه تپل مپل و سالم قسمتم کنه

شما کی آزمایش داری؟

عزیزم من هیسترو رو دکتر قبلیم انجام داده بود واون توی شرح عمل این رو نوشته بود من خودم حس می کردم خو ...

اولا چند سالته؟

دوم اینکه ۲روز خون روان بعد لک ... درسته؟

تا چندم لک میبینی بعد دیگه پاک میشی؟

پریودها منظمِ؟