2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
الهی عزیزم❤️❤️خدا بهت ببخشتشون عزیزم. لذتشونو ببری. مبارکت باشه خیلی مراقب خودت باش❤️❤️

قربونت.. توام مررراقب خودت باش عزیزم😊😘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها ازم مثبت شد. چشم هام پر از اشکه نمیتونم تایپ کنم. خدایا قسمت میدم به همین اشک شادیم که هیچ کد ...

مبارکه 😍😍خداروهزاربار شکر

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاله مثبتی با انتقال فردا....صبح فردا صدقه بده و توکل کن بخدا ......سر نمازام اسمت سر زبونم درسته ...

به خدا همینطوری راه میرم خداروشکر میکنم و از خدا میخوام دل همه رو شاد کنه به خدا از صبح تا حالا ده بار اسمت رو زبونم اومده شم ندارم که خیلی زودتر از اونی که فکر میکنی مادر میشه به همین نزدیکی ها اون روز این حرفم رو بیادت بیار. خدا پشت و پناهت و ارامش دهنده قلبت باشه نازنین دوستم

قربون خودت و مشغولاتت☘🍀😘🤗 بنده در اطلاع رسانی حاضرم😚😘😚😘😚 آزی جووووووووون معجزه خدا تو دلش ...

خدارو شکر بابت خبر خوشگلت خیلی خوشحال شدم..... 

ماهیتابمم فعلا دست خودت باشه تنفیص اختیار میکنم..... 

از پستا جست و گریخته فهمیدم دو تا وروجک مامانی داری شکر خدا..... 

مراقب خودت باش..... 

سونوی قلب کی میری عزیزم؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان خوب و مهربونم اینقدر بهم محبت داشتید که اگه بخوام یکی یکی تشکر کنم تاپیک منفجر میشه. تا حالا همچین جشنی نگرفته بودم. عاشقتونم و دعا گوی همتون. همینطور راه میرم و اسم هاتون رو میگم و از خدا میخوام دلتون شاد و دامنتون سبز بشه. خیلی دوستتون دارم

خدارو شکر بابت خبر خوشگلت خیلی خوشحال شدم.....  ماهیتابمم فعلا دست خودت باشه تنفیص اختیار میکن ...

انا جون تو سونو خدا رو هزار مرتبه شکر قلبشونم دیده😍😍 دو هفته بعدم بازم وعده داره با جوجه هاش😍😍

عزيزم والله من كه هنوز بچه هم شير ميدم اصلا معلوم نيست سفت شدن سينه هام براي بارداري باشه ، هر موقع ...

عزیزم در مورد شیردهی با دکترت مشورت کردی؟ 

چون فکر کنم نباید بدی..... 

البته مطمئن نیستما..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخی عزیزم چقدر شوک شدم گفتی خونریزی داشتی  الان بهتری قطع شد خونریزیت؟ خداروشکر ک حال نینیمون ...

سلام به همه دوستان عزيزم ، بهار جون من خودم هم شوك شدم ، از اول بارداري خدا رو شكر من هيچ مشكلي نداشتم و خوب نميتونستم كه دخترم رو بغل هم نكنم البته همسرم خيلي كمك ميكنه ، ديروز بعدازظهر ساعت ٤ يك ساعت خوابيدم بيدار كه شدم همينطوري دراز كشيده بودم داشتم با دخترم بازي ميكردم كه يكدفعه احساس كردم داغ شد بدنم ، اولش فكر كردم ترشح هست چون ترشح زياد دارم ولي بعد متوجه شدم نه خيلي بيشتر از ترشح هست . خيلي شديد بود خونريزيم ولي خدا رو شكر درد اصلا نداشتم و بعد رفتم سونوگرافي و خدا رو شكر حال ني ني ام خوب بود ولي دكتر سونوگرافي گفت لبه هاي جفت خونريزي كرده و به خاطر بار سنگين بلند كردن هست يا فعاليت زياد يا نزديكي كه من فقط دخترم رو بلند كرده بودم و بهم گفت براي شيردهي هم ممكنه باشه . 

سلامم عزیزم قربوون قلب مهربونت بشم ممنونم که بیادمی 🍀☘️🌹❤️ دیشب دیر وقت اومدم خونه سریع  وارد ...

الهام جون بسلامتی عزیزم ک.انتقالته. انشالله مامانی.اصلا غصه نخور و نگران نباش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آخی عزیزم چقدر شوک شدم گفتی خونریزی داشتی  الان بهتری قطع شد خونریزیت؟ خداروشکر ک حال نینیمون ...

عزيزم دختر من از اول كمكي شير خشك هم ميخورد ولي شير خودم رو بيشتر ميخورد ولي از اول بارداري داشتم كم كم از شير ميگرفتمش ولي قصد داشتم تا يكسالگي كم كم اين كار رو بكنم ولي از ديشب ديگه فقط شير خشك بهش دادم .

سلام به همه دوستان عزيزم ، بهار جون من خودم هم شوك شدم ، از اول بارداري خدا رو شكر من هيچ مشكلي نداش ...

عزیزم خداروشکر ک.نی نی سالمه..مواظب خودت باش مهرسا خانوم.هم دیگه از این ب بعد بسپار بغل باباییش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بتات چند بود عزیز دلم؟!  

۱۶۹ بود اول فکر کردم پایینه  ولی با حساب کتابی که خودم کردم و دیدم از تشکیل جنین تا امروز فقط ده روز گذشته و حتی پری هم هنوز عقب نیوفتاده امیدوار شدم دوباره.