2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046908 بازدید | 684565 پست
بچه ها ازم مثبت شد. چشم هام پر از اشکه نمیتونم تایپ کنم. خدایا قسمت میدم به همین اشک شادیم که هیچ کد ...

خدارو١٠٠٠٠ بار شكر🙏🏼🙏🏼

مباركت باشه عزيزم💕🌸از ته قلب برات خوشحال شدم😍😍 

الهى قسمت تك تك منتظرها🙏🏼🌸فقط مى تونم بگم هيچ كار خدا بدون حكمت نيست

مبارك مامان آزى و آقاى بابا🙏🏼🌸💕

مهربون ترین ها..🍀😘❤ من نوبتم سه شنبه بود میدونید که.. بعد شنبه زنگ زدم در مورد شیاف بپرسم خود من ...

دوقلو خیلی خوبه 😍😍 ماشاء الله 👶👼

هزاران بار مبارک باشه گلم ❤❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر الهییییی مبارکت باشه، چقدرررر خوشحال شدم، 😘😘😘😘😘😘😘

فدات بشم عزززیزم☘

انشاءالله روزی خودت❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دوقلو خیلی خوبه 😍😍 ماشاء الله 👶👼

ممنونم سارا جون☘🍃

جشن مادری خودت☘😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها ازم مثبت شد. چشم هام پر از اشکه نمیتونم تایپ کنم. خدایا قسمت میدم به همین اشک شادیم که هیچ کد ...

واااای خدایا هزاربارشکرت آزی جون بخدا اشک.منم درامد انگار خودم.مثبت شدم...خیلی خیلی مبارکت عزیزم..خداحفظش کنه..قربون کریمی خدا برم ک همه کاراش با حساب کتابه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مهربون ترین ها..🍀😘❤ من نوبتم سه شنبه بود میدونید که.. بعد شنبه زنگ زدم در مورد شیاف بپرسم خود من ...

واي ماماني دلم غش رفت براشون خدا حفظشون كنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

خداروشكر🙏🏼🙏🏼مباركتون باشه عزيزم🌸💕

الهى كه بهترين دوران باردارى و داشته باشى و بهترينها براى دوقلوهات رقم بخوره و قلبشون براتون بالاى ١٢٠ سال بتپه🙏🏼🌸🌸

عزیز من..........

انشاله 120 سال و نه ماه قلبشون بسلامتی بزنه🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خدایی تو باید چهارتا میریختن رو سرت نه دوتا......

ایشاله دوتا پسر گلگلی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

ب سلامتی عزیزم، الهی ک دوتا نینی خوشگلت ب سلامتی و خوشی بیان بغلت😍 

انشالله ک دیدن اون نقطه سفید تپنده توی مانیتور قسمت تک تک دوستان گلم🙏❤

سارا باور کن خیلی امید داشتم به مثبت شدن اینماه اما علایم تکراری و همیشگیم خیلی داغونم میکنه ....میگ ...

به خدا درکت میکنم چی میگی...الان منم با حرفات اشک ریختم..گذروندم این روزها رو..هنوزم دارم ادامه میدم..میفهممت...حالا که خیلی مونده تا موعدت ولی اگه خدانکرده منفی شد؛ خودتو نباز..یه یاعلی بگو و دوباره تلاش کن.حتما موفق میشی گلم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سارا باور کن خیلی امید داشتم به مثبت شدن اینماه اما علایم تکراری و همیشگیم خیلی داغونم میکنه ....میگ ...

عزیزم ناامید نباش...

هنوز تا موعوت مونده.. 😍 نی نی ها در حال جنب و جوشن شک نکن😙

ب سلامتی عزیزم، الهی ک دوتا نینی خوشگلت ب سلامتی و خوشی بیان بغلت😍  انشالله ک دیدن اون نقطه س ...

ممنونم عزیز دلم🍀😘❤

ان شاءالله روزی همه😙

وااای مبارکت خداروشکر مامان دوقلوهااا  .خدا حفظشون کنه برات عزیییییزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
به خدا درکت میکنم چی میگی...الان منم با حرفات اشک ریختم..گذروندم این روزها رو..هنوزم دارم ادامه میدم ...

خدا خودش صبر و توان بده تو این حال.....

پری که بشم یادم میره این حال و روزم رو توکل بخدا 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،