2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046774 بازدید | 684548 پست
ان شاءالله اینبار مثه همیشه نیست و خدا قراره سوپرایزت کنه😍😍😍😍 تا وقتی موعدت نشده مثبت فکر کن😍

😢😢😢😢😢😢😢😢فقط اینماه سعی میکنم جلو شوهرم برو خودم نیارم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آزی خیییییییلییییییییییی خوشحال شدم باور کن خیلیییب دیشب ساعت 9.5 رفتم تو تخت... شب بخیر به پسرم ...

الهی بگردم مریم جان

شاید اشتباه میکنی

لک لانه گزینی بوده شاید

ناامید نباش عزیزم

هنوز خیلی مونده تا پنجم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ازم مثبت شد. چشم هام پر از اشکه نمیتونم تایپ کنم. خدایا قسمت میدم به همین اشک شادیم که هیچ کد ...

هزارا هزار بار مبارکت باشه😘😍😘😍 

این خوشحالی و حال خوب گوارای وجودت❤️❤️❤️❤️❤️

بنظر منم ایشون دارن مسیرو اشتباهی میرن...من واردسیکل آی وی اف که شدم اطلاعات زیادی نداشتم فقط در مور ...

عزیزم دکترت کیه؟

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
بچه ها ازم مثبت شد. چشم هام پر از اشکه نمیتونم تایپ کنم. خدایا قسمت میدم به همین اشک شادیم که هیچ کد ...

الهی شکر واقعا خوشحال میشم با مثبت شدن آز تک تک دوستای اینجا.....

آزی گوارای وجودت.......دعا کن برای منم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

منم اشکم درومد از خوشحالی

به سلامتی و دل خوش بغل بگیری

خدایا از این به بعد تاپیک پراز خبرای اینجوری باشه 

الهی آمین

مهربون ترین ها..🍀😘❤

من نوبتم سه شنبه بود میدونید که..

بعد شنبه زنگ زدم در مورد شیاف بپرسم خود منشی گفت یکشنبه بیا خلوته😍😍😍

خلاصه که دیشب رفتم😜😙

دکتر اول گفت زود اومدیا ده روز از آزمایشت میگذره.. کم کمش دو هفته باید بگذره😁 گفتم شرمنده دیگه طاقت نداشتم منشی ک گفت زود بیا با کله قبول کردم😊😃😂😉

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀خدمتتون بگم که دوقلوهای من بهتون سلام رسوندن😚😘

در شش هفتگی بسر میبرن و قلب هردو شونم می تپه😍🤗

قلب فندق بزرگرو که خودم دیدم ،فندق کوچولو مامان رو دکتر دید❤😍

همون که می تپه برام بسه و هزار بار خداروشکر میکنم😚

و برای همتووووووووون از ته دل این لحظه رو خاستم و میخوام🐤🐣🐥

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

یدونشون یکم کوچولو بود که دکتر گفت طبیعیه..🤗

از اونجایی هم که من دربست سپردم به خدا ❤و زیاد حساس نیستم😁 .. دیگه حساب کتاب نکردم با پریود و نمیدونم انتقال و چی چی همخونی داره این شش هفته یا نه😃😃😃😃

وقتی خدا خواسته و دکتر میگه خوبه چرا سرمو دستمال ببندم😁😃

و به احتمال خیلی خیلی زیاد سرکلاژ میشم.☘

در کل دکتر گفت دوقلویی احتیاج به استراحت بیشتر داره و فرق نداره رحمت تک شاخه دوشاخه عادیه.. کلا بیشتر مراقبت میخاد.توکل برخدا😘

من گفتم خدایا هرچندتا قلی که بتونم صحیح و سلامت بغلشون کنم☘🍀🍃 الان راضیم به رضای خودش🤗

ان شاءالله دو هفته دیگه قرار ملاقات بعدی مامان و فندق هاست🐤😍❤🐥

فقط بمن بگین تیکرم الان باید تاریخش عوض شه یا نه😁😂😉😊

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه بچه ها من یه گنال ۹۰۰ دارم که تا اول برج ۳ میلادی تاریخ داره ...

آفرين دوستم 

منم 5 تا پيورگان و دو تا منوپور و دوتا از يك آمپول ديگم اضافي اومده اگه خدا بخاد و مثبت بشم ميخم بدم به يك بنده خدايي كه نياز داره بهشون

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
elhamiiiiiii# خواهر خوبم تو خوبی چکار کردی؟از دیروز ظهر کلا سر زبونمی خیلی تو فکرمی سارا1369# ...

مریم جانم نه هنوز گلم

دکتر گفت هرچقدر دیرتر بشی بهتره

بزار هورمونات بیاد پایین.گفت اگه عجله داری امپولا رو بزن...

اونجوری گفت منم دیگه پروژسترونا رو نزدم.گفتم تا اخر هفته صبرکنم

مهربون ترین ها..🍀😘❤ من نوبتم سه شنبه بود میدونید که.. بعد شنبه زنگ زدم در مورد شیاف بپرسم خود من ...

وای خیلی خیلی مبارکه مامان خانوم😍😍❤️❤️ چشمت روسن😘 الهی که قلبشون ۱۲۰ سال بتپه😍❤️😍

چه روز خوبیه امروز خدا رو شکر😭😭😭😭😍❤️❤️❤️

الهی بگردم مریم جان شاید اشتباه میکنی لک لانه گزینی بوده شاید ناامید نباش عزیزم هنوز خیلی مونده ...

سارا باور کن خیلی امید داشتم به مثبت شدن اینماه اما علایم تکراری و همیشگیم خیلی داغونم میکنه ....میگم خدایا لااقل یکدفعه پریودم کن نه اینکه چند روز خیلی زجر بکشم........شاید من خیلی امیدوارم و پر توقع از خدا

اما الان فقط گریم میاد اینم حتما از علایم پریودمه دیگه