2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
عزیزم روزدوم پری ک رفتم سونو دکتر گفت خراش اگه میخای همین امروز باید برات انجام بدم تاقبل از شروع دا ...

من هم سری اول خراش دادم ولی با برسی(هیستروسکوپی) یکی کرد که موضعی(کمر به پایین ) بی حس بودم 

انشالله که به زودی نتیجه میگیری راحت میشی 👍🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسى عزيزم خوبيم🙏🏼😘💕آره عزيزم من به خاطر جهش انعقاديم بايد مى خوردم فكر نكنم بعد از انتقال بدون ...

ممنون فداتشم.ولی فکرنکنم اینا هم ازمایش خاصی داده باشنا.آخه این مرکز فکرنکنم اعتقادی به این چیزا داشته باشه

توکل میکنم به خدا،هآنا جونم جنسیت نی نی معلوم نشده هنوز؟😍با اون قلب مهربونتون برام دعا کنین که همه چی خوب پیش بره و ماهم تیکر دار شیم😍😙

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من قبل از پانکچر گفتم عفونت شاید داشته باشم سوزش دارم گفت نمیتونم بهت انتی بیوتیک بوم دیگه دیرِ چهار ...

منم سه روز دیگه پانکچر دارم،فقط دوتا دونه کلونوفازول داده اخه تاثیر داره؟الان دیگه داره بیشتر میشه نمیدونم چیکارکنم،تا سه روز دیگه 😭

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
تارا جون  طبیعی بشه و میشد مگه ما خودمون به عقلمون نمیرسه ،اگه به گفته ایشون گوش کنیم باید زمان ...

طبیعی مطمئنا میشه، تا وقتی یه دونه اسپرم و یه دونه تخمک باشه طبیعی میشه ولی ممکنه همین ماه اتفاق بیفته یا زمان ببره..... 

مهم اینه که آیا ما فرصت ریسک رو داریم یا نه..... 

مثلا معلومه با شرایطی که ما داشتیم که خوبم نبود من شانس طبیعی داشتم که پسرمو الان دارم ولی خوب سر دخترم چون یکیو حتما میخواستم نخواستم ریسک کنم و همه چیو به زمان بسپرم..... 

ممکن بود قبل انتقال مثل خیلی از دوستامون شانس می‌آوردم و طبیعی باردار میشدم اما خوب نمیتونستم بشینم و منتظر بمونم شانس در خونمو بزنه...... 

پس کسایی که شانس طبیعیشو دارن ولی مشکلم دارن بهترین کار اینه پروسه درمانو شروع کنن یا به درمان جواب میدن یا شانس ازشون سبقت میگیره و زودتر از شروع سیکل طبیعی باردار میشن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزدلم ...اخه بعد سقط سوم چند ماه بهش ویتامین دادم ..فکر نمیکردم اینقد بالا باشه

عزیزم بیشتر از مکملا خنکی و اصلاح سبک زندگی و تغذیه سالمه که موثره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب الان شما کسایی دیدین مثل ماها با ذخیره کم و بی کیفیت بودن تخمکا با ای وی اف نتیجه گرفته باشن؟ خیل ...

عزیزم ذخیرت اونقدرام پایین نیست که..... 

ببین عزیزم مطمئنا با تحریک تخمدان مناسب و داروی مناسب البته قبلشم با تقویت تخمدان میتونن جواب بهتری بگیرن..... 

دوستان در مورد پی آر پی تخمدانام صحبت میکردن ببین کی انجام میده یه تحقیقی کن..... 

شاید خیلی تاثیر بذاره.... 

سلام امروز روزیازدهمم بی بی زدم منفی بودمتاسفانه خودمم فهمیده بودم    

عزیز دلم چرا با بی بی روح و روانت نو شکنجه میدین؟ 

سلاام..کسی از شیراز هست؟؟میتونین یه دگتر  خیلی خوب تو زمینه سقط و ای وی اف معرفی کنین بهم؟؟

عزیزم مگه چی شده؟ 

مرسی.من دوشب پیش جنینم سقط شد

الهی فدات بشم..... 

خیلی ناراحت شدم..... 

عزیزم به نظرم قبل تغییر دکتر حتما آزهای تکمیلی انجام بده و بعد با جوابش دنبال دکتر بگرد..... 

انعقادیا و چند تا از ایمنیا رو آره مشکل نداشت😔

از انعقادیا قسمت ژنتیکی و جهشها رو هم انجام دادی؟ 

اره عزیزم، برای من بزرگتر از شما بود اندازش، میگن پولیپ ممکنه باعث بشه لانه گزینی نشه، من آویشن دم ک ...

عزیزم شما عمل کردین ؟

پیش کدوم دکتر ؟

به من با اینکه اندازه اش کوچیکه گفته کورتاژ ولی من دوست ندارم 😔

چه موقع باید دمنوش آویشن بخورم ؟

مرسی عزیزم ❤😘😘

نمیدونم..گیجم خودمم .دومین سقطه توی این چهار ماه

عزیزم خوب برا بارداری بعد سقط باید زمان داد فکر کنم از این نظرم عجله کردی..... 

ساراجون ذخيره سه و نُه، يعني چهار مثلا، تو ابن سينا معنيش چيه؟ يعني داره كاهش پيدا ميكنه؟؟

عزیزم ذخیره خوبیه و مطمئنا ریسک هایپری داره....