2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
پس کاشکی کلا یه دفعه برم پیش همین اصفجاه  لطفا شمارشو دلری میدی ادرسش کجاست  چون در تهایت ...

سعادت آباد پایین نیایش نبش ۲۵ ام (قره تپه ای) شماره مطبشو ندارم روزای زوج عصر هستن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ولی خب جواب دکتر نصر حداقل واسه من خیلی امیدوار کننده بود و جوابشون درمورد اینکه برو طبیعی اقدام کن ...

ببخشید میون بحثتون

نصر به هرکسی که هنوز ذخیره ای داشته باشه میگه برو طبیعی اقدام کن ( حتی صرفنظر از سن) بمنم گفت یا اهدایی بگیر یا برو طبیعی اقدام کن بهرحال شانس طبیعی رو داری! هر چند خیلی کم

و من هرگز متوجه نشدم که چطور معتقده شانسم تو  ivf صفره ولی شانس بارداری طبیعی دارم حتی فایل صوتی خانم دوستی دستیارشم دارم که مجدد همینو تکرار میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید میون بحثتون نصر به هرکسی که هنوز ذخیره ای داشته باشه میگه برو طبیعی اقدام کن ( حتی صرف ...

تارا جون  طبیعی بشه و میشد مگه ما خودمون به عقلمون نمیرسه ،اگه به گفته ایشون گوش کنیم باید زمان بگذره و اخین راه حل بهممون بگه اهدایی 😂😂

تارا جون  طبیعی بشه و میشد مگه ما خودمون به عقلمون نمیرسه ،اگه به گفته ایشون گوش کنیم باید زمان ...

همینو بگو اگه طبیعی میشد بیکار نبودیم که بریم این دکتر اون دکتر

بنظرم کلا بیزنسمنه و 

حرکاتش نمایشیه نصر

اصلا ازش خوشم نیومد

مشاور تبلیغاتیم داره!

خداروشکر که تا این مرحله پیش بینیش محقق نشد مرحله بعدم خدا بزرگه توکل میکنم بخودش

عزیزم بله بیتاثیر نیست.... ببین عزیزم خوب برا دی اف آی یه سری چیزارو باید رعایت کنه همسرت..... تغذ ...

مرسی عزیزدلم ...اخه بعد سقط سوم چند ماه بهش ویتامین دادم ..فکر نمیکردم اینقد بالا باشه

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..
الهی بگردم ..خیلی ناراحت شدم شنیدم منفی شد عزیزم..توکل به خدا.ان شاء الله دفعه ی بعد دوقلوی دختر و پ ...

مرسی سارا جونم...توکل به خدا...ایشالله دوقلوهای خودت به زودی بیان توی دلت و حسابی دلتو گرم کنن و توش باهم خوش بگذرونن بعد صحیح و سالم بیان بغل مامان و بابا و خواهر نازشون🌸😘🌸😘🌸😘

همینو بگو اگه طبیعی میشد بیکار نبودیم که بریم این دکتر اون دکتر بنظرم کلا بیزنسمنه و  حرکاتش ...

دیروز یه خانم  پانکچر داشت تخمک اهدایی بعد گفت دکتر ن ص ر  نمیاد واسه عمل یه دکتر خانم میفرسته عملارو واسش انجام بده😳😳

دیروز یه خانم  پانکچر داشت تخمک اهدایی بعد گفت دکتر ن ص ر  نمیاد واسه عمل یه دکتر خانم میف ...

تو گاندی من چندبار دیدمش خودش میاد معمولا شاید کاری براش پیش اومده 

اینش مهم نیست چون همه جا گروهی کار میکنن ولی کلا تزهاش برام عجیبه همه رو هول میده سمت اهدایی

دیروز یه خانم  پانکچر داشت تخمک اهدایی بعد گفت دکتر ن ص ر  نمیاد واسه عمل یه دکتر خانم میف ...

یعنی برا پانکچر نمیاد یا انتقال؟ یعنی دیروز نرفته برا عمل؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
 ببخشید میون بحثتون نصر به هرکسی که هنوز ذخیره ای داشته باشه میگه برو طبیعی اقدام کن ( حتی صرف ...

خب الان شما کسایی دیدین مثل ماها با ذخیره کم و بی کیفیت بودن تخمکا با ای وی اف نتیجه گرفته باشن؟ خیلی ریسکه این همه خرج کنی و بعدش هیچچچچچ

منتظر معجزه ام😍
همینو بگو اگه طبیعی میشد بیکار نبودیم که بریم این دکتر اون دکتر بنظرم کلا بیزنسمنه و  حرکاتش ...

والا نمیدونم ولی خیلیا که رفته بودن و جواب گرفته بودن و راضین ازش، به هرحال قطعی نمیشه گف تو این زمینه کدوم دکتر خوبه کدوم بد، ممکنه پیش دکتر نصر کارشما پیش نره ولی عوضش پیش یه دکتر دیگه کارتون با موفقیت پیش بره، ولی من برام مهم بود دکتری ک میرم خوش اخلاق و باحوصله و باسواد باشه ک جواب سوالامو بده، که دکترنصر خداروشکر اینجوری بودن نه مثل دکتر رستمی ک اصلا جرات نداری باش حرف بزنی و یه جوری تو ذوقت میزنه و با قاطعیت حرف میزنه انگار خدای دومه

منتظر معجزه ام😍
عزیزم تو که سنی نداری..به نظرمنم طبیعی باردار میشی اگه همسرت مشکلی نداره 

نه خداروشکر مشکل خاصی نداره فوقش باید تقویتی بخوره مثل ویتامین ایی، سنم ک داره میرسه به ۳۴😔 یادش بخیر ۴سال پیش همین موقع ها من باردار شدم، که اخر اسفند سقط شد،

دخترمم همچنان منتظر نی نی، بدبخت اونم افسردگی گرفته،

منتظر معجزه ام😍
والا نمیدونم ولی خیلیا که رفته بودن و جواب گرفته بودن و راضین ازش، به هرحال قطعی نمیشه گف تو این زمی ...

عزیزم شما شیرازی هستی؟منم ی بار رفتم رستمی اصلا خوشم.نیومد ازش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹