سلام شب خوش...امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید ببخشید بی مقدمه برم سر اصل مطلب
دوستان خوبم خیلی اورژانسی میخوام مشورت کنم باهاتون...دوست دارم نظرتون رو بدونم..ببخشید اگه مجبورم پرحرفی کنم...البته فک کنم کم و بیش با کوله بار پر پیمون من آشنایی دارید ولی خب بگم که چیزی از قلم نیفته
●●●●●من متاسفانه اندومتریوز شدید دارم که سه بار جراحی شدم لاپارا میومکتومی و کات شدن هر دو لوله و خب متاسفانه 5 انتقال منفی
●●●●با تمام این مشکلات دوبار همزمان با پریود خلط خونی داشتم که مشکوک به اندومتریوز هست دیگه علاوه بر قضیه بچه سلامتی خودم هم...
1 سالی بود که درمان ها رو رها کردم و بیخیاله همه چیز شدم...اما این قضیه ریه دوباره باعث شد پیگیر بشم
☆☆☆☆با دکتر پادمهر ویزیت شدم گفتن باید اول پانکچر بشی بعد به عمل سنگین که اگه لازمه بخشی از روده کات بشه و یا حتی تخمدان و...که کاملا پاکسازی بشه که خب ممکنه ذخیره بشدت کاهش پیدا کنه واسه همین گفتن اول پانکچر شم...بعد از پانکچر و عمل در صورت مناسب بودن شرایط رحم انتقال انجام بشه
●●●حالا بریم سراغ رحم مبارک..ایشون هم به دلیل آدنومیوز اصلا شرایط خوبی نداره وامروز که با دکتر ذوالقدر ویزیت شدم گفتن بهتره که اصلا به رحم خودت منتقل نشه و از ساروگیت(( رحم جایگزین))استفاده کنم..