2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684568 پست
عزیزم بهت حق میدم که ناراحت باشی واین فکرها بیاد سراغت اما به خدا به این راحتی ها هم نیستکه حالا تو ...

مرسی گلم 

لطف داری که دلداری میدی 

آخه میدونی من قبلا هر جا نا حقی میدیدم فورا اعتراض میکردم از سال ۹۰ که باهمسرم اشنا شدم اون میگه اصلا اعتراض نکن بایه گل که بهار نمیشه شان خودتو پایین نیار اصلا اهمیت نده سیستم اداری ایران ایراد داره کار از پایه مشکل داره 

منم خیلی جاها دیگه اصلا اهمیت نمیدم واتقاقا یکی پیدا میشه که اعتراض میکنه و من دلم خنک میشه 

ولی اون روز بعد مدتها اعتراض کردم بیشترم شرایط خانمهای حاضرو گفتم که داریم اذیت میشیم ولی اعتراض نمیکنیم بعد اون خانم رد میشه یا سر تکون میده یاچشم غره میره یه بارم گفت تجمع نکنید هر کی رو تخت خودش باشه 

حالا میگم کاشکی اون روز اصلا چیزی نمیگفتم دیگه الان انقدزم فکرم مشغول نمیشد الان همش میخوام بفهمم که بعد پانکچر با چی تخمکو میبرن تو جنین شناسی 🤣😂😁  چون دیروز به این فکر نکردم که بپرسم شوهرم گفت اون بخش از همه مهم تر بوده تا اینو نفهمم خیالم راحت نمیشه حالا شاید رفتم پرسیدم 

تا اونجایی که می دونم اگر دو بار انتقال منفی بشه خود دکتر صارم مریض رو قبول می کنه ،ولی فردا که برم ...

ان شاء الله بهترینها برات رقم بخوره...

فردا چه آزمایشی داری؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر رضا نصر رو میگید؟ کدوم بیمارستان؟ آخه  من دیروز با ایشون پانکچر شدم. سه چهار نفرم انتقال ...

کدوم بیمارستان بودی

یه خانم بیمارستان بهمن گفت مریض نصر هستش و دکتر نمیاد

تا اونجایی که می دونم اگر دو بار انتقال منفی بشه خود دکتر صارم مریض رو قبول می کنه ،ولی فردا که برم ...

عزیزم ببخشید من گفتم شاید جواب ازمایشت منفی بوده زبونم لال😓 الان دیدم که بی بی چکت منفی شده بوده...به جواب بی بی چک که نمیشه اعتماد کرد اصلا...ان شاء الله فردا با یه بتای خوشگل خوشحالمون میکنی...از ته قلبم برات دعا میکنم اگه قابل باشم😍😍😍 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم ببخشید من گفتم شاید جواب ازمایشت منفی بوده زبونم لال😓 الان دیدم که بی بی چکت منفی شده بوده... ...

قابل اعتماد نیست.ولی واقعا کم پیش میاد جواب بعد از روز دوازده متفاوت با آزمایش باشه.ولی باز هر چی خدا بخواد.

اگه من میفهمیدم که اهدایی چه نفعی برای مراکز داره خیلی خوشحال میشدم  گرچه خدس میزنم که چرا&nbs ...

عزیزم من خیلی متوجه متن اینپیامت نشدم. درناز جان یه صحبتی می خوام باهات خصوصی داشته باشم. درخواست دوستی میدم قبول کن لطفا

سلام عزیزم..پریود نشدم.فردا برم ازمایش بتا بدم ویکشنبه برم دکتر دارو بگیرم تو چه خبر عزیزم؟؟حالت ته ...

منم خوبم، تهوع دارم اما بالا نمیارم،  بهش عادت کردم، دیگه دکتر گفت اوابوست رو نخور چون ویتامینای لازمو نداره، پریناتال بخور، ب 6 داره توش، میخورم بهترم،  منم بی صبرانه منتظرم تیکر بارداری تو رو ببینم جیگرم حال بیاد😍😍😍

یه سوال دیگه داشتم اگه کسی میدونه بگه .. من الان سقط داشتم .. اگه بخوام اقدام کنم بنظرتون خوبه .. ...

والا نمیتونم چیزی بگم چون فکر میکنم بدنت یه کم تقویت بشه بد نیست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من ستروتایدو که صبحا تو بازو میزنم یکمش میاد بیرون از بازوم اشکال نداره؟

عزیزم فکر کنم تا این حدش طبیعیه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه کتاب بود اینجا دیدم یه بار میگفتن خوبه بخونیم.... اسمش راز بود؟همین کتاب جذب منظور بوده؟؟؟؟؟ از ...

عزیزم فکر کنم منظورت این دو کتاب باشه.... 

معجزه سپاسگذاری

شفای زندگی

سلام. من الان یه هفته اس آمپولامو میزنم تا الان ۱۸تا امپول منوپیور و روزی ۳۰۰واحد سینال و سینافک زدم ...

عزیزم فکر کنم از دوستان بودن کسایی که حتی هایپر شدن ولی میگفتن هیچ حسی نداشتن..... 

@تورک_آنا    انا جان یه لحظه میای

عزیزم شرمنده نبودم.... 

آخر هفته معمولا مشغولم..... 

خانما شياف از جلو تاثيرش بيشتره يا پشت؟من از جلو ميترسم   بدتر تحريك شم

عزیزم فکر کنم فرقی نکنه ولی خوب من حتی موقع خونریزی هم واژینال گذاشتم و دکترم واژینال تجویز کرده بود. 

عزیزم من چند روزه میخوام این حرفا روبهت بزنم پیش خودم میگم شاید ناراحت بشی واسه همین هیچی نمیگم ولی ...

منم دقیقا باهات موافقم..... 

من شخصا درسته صد درصد دکترمو از هر لحاظ قبول ندارم، نه اینکه خودم بیشتر میدونم نه، برا اینکه خوب بعضا ممکنه نتونی بعضی چیزارو قبول کنی حتی بدون علت اما بازم حتی برا مصرف مکمل جز تجویزش چیزی سر خود نخوردم. 

یعنی حرفامو زدم ولی تهش دیگه خودمو سپردم بهش..... 

من همیشه گفتم با دکتر رابطه تون باید اینجوری باشه یا باید قانعش کنین یا قانعتون بکنه که بتونین باهاش ادامه بدین یعنی تهش باید اعتماد باشه!!!!!!