2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خب الان شما کسایی دیدین مثل ماها با ذخیره کم و بی کیفیت بودن تخمکا با ای وی اف نتیجه گرفته باشن؟ خیل ...

اخه ایشون که معتقده فلان شخص با ivf هم قطعا نتیجه نمیگیره چطور بهش میگه برو طبیعی اقدام کن؟! بنظرت ملتو نمیفرسته پی نخود سیاه؟

تو پزشکی هیچ قطعیتی وجود نداره حساب دو دوتا چارتا نیست همه چیز دست حداست

بعدم خب ایشون چه میدونه ممکنه بعضیا بیمشون جوری باشه که کل هزینه رو بده پس مطمین باش بخاطر دلسوزی واسه جیب بیمار نمیگه اینو فقط میخاد بیمار کم سن بگیره امار مثبتشو ببره بالا 

انشالله شما بزودی طبیعی باردار بشی عزیزم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره گلم همون ۵۸ شدم دوباره 😁 دیرو باز رژیم گرفتم از دکتر کرمانی برسم به ۵۵ تا عید... تو نگو اضافه ...

چقدر خوب اوریننننن اورین عزیزوممم 😘😍 این شکم نباشه چی میشع 😒 بزنم لهش کنم 😂 فقط این شکم مثل توپ میزنه بیرون هر روز ورزش میکنم تا تکونی بخوره دیگه نمیشه ورزش کنم   

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اره گلم یه دختر تپلی مهربون😍

ای جانمممم عزیزدلم خدا حفظش کنه 😘😍❤️ خداروشکر دختر ناز داری ان شاالله خدا یه داداشی هم هدیه براش بده 🙏🏻😘

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
روی پورمطرود شناختی ندارم.ولی اکبریان هم اونقدر که آدم دوست داره باهات حرف نمیزنه با اینکه من خودم ه ...

اره دیدم تو سونو اکبریان هم زیاد صحبت نمیکنه ..عزیزم نمیشه انتقال دومتو با خود دکتر صارم باشی؟فکرکنم بشه ها.انتقال دومتو برات پی ار پی هم میکنن.نمیدونم چرا اینکارا رو سرانتقال اول نمیکنن

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی سارا جونم...توکل به خدا...ایشالله دوقلوهای خودت به زودی بیان توی دلت و حسابی دلتو گرم کنن و توش ...

وای دلم قنج رفت...مرسی مهربونم از دعای قشنگت ❤❤❤

سلام سارا جون؟ چه خبر؟ بالاخره پریود شدی؟ 

سلام عزیزم..پریود نشدم.فردا برم ازمایش بتا بدم ویکشنبه برم دکتر دارو بگیرم

تو چه خبر عزیزم؟؟حالت تهوعت بهتر شد؟خوبید؟خوشید الحمدلله؟؟

تیکر بارداریتم مبارکه😍 چقدر بهت میادماشاءالله

چقدر خوب اوریننننن اورین عزیزوممم 😘😍 این شکم نباشه چی میشع 😒 بزنم لهش کنم 😂 فقط این شکم مثل توپ ...

مرسی عزیزم...منم یه ذره بیخیالش میشم میبینم زده بیرون 😒😒 میگم بزار یکم بیشتر ببرمش تو واسه بعد عید که باردار میشم،نرمال وزنم بالا بره 😁

تو که خیلی مانکنی ماشاءالله..از این باردار خوشگلای اروپایی میخای بشی ها 😍😍😍

ای جانمممم عزیزدلم خدا حفظش کنه 😘😍❤️ خداروشکر دختر ناز داری ان شاالله خدا یه داداشی هم هدیه براش ب ...

مرسی عزیزدلم...ان شاءالله خدا قسمت خودت کنه بچه های خوشگل و سالم و با معرفت و مهربون 😍😍 

دیروز واسه عمل پانکچر نبود بجاش دکتر دیگه فرستاد شاید یه سفر اضطراری داشته

دکتر رضا نصر رو میگید؟ کدوم بیمارستان؟

آخه  من دیروز با ایشون پانکچر شدم. سه چهار نفرم انتقال داشتن. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
اگه من میفهمیدم که اهدایی چه نفعی برای مراکز داره خیلی خوشحال میشدم  گرچه خدس میزنم که چرا&nbs ...

عزیزم بهت حق میدم که ناراحت باشی واین فکرها بیاد سراغت اما به خدا به این راحتی ها هم نیستکه حالا تو با کسی بحث و یا حتی دعوا کنی اون بیاد جنینتو از بین ببره. اخه لزوما ادم های بداخلاق که قاتل نمیشن به نظر من این کار دست کمی از کشتن نداره. دلتو صاف کن بسپار به خدا خدا همیشه پشت و پناهمونه عزیزم. این فکرها روحیه اترو بیشتر خراب میکنه. به خدا کیفیت جنین های من هم عالی بودن خودم هم هیچ مشکلی ندارم فقط موروفو شوهرم خوب نیست یه بار هم باردارشدم ولی الان دوباره که دو تا سه تایی برام انتقال دادن و هر دو بار منفی شدم. از خدا برای دل نازنینت ارزوی ارامش میکنم. 

اره دیدم تو سونو اکبریان هم زیاد صحبت نمیکنه ..عزیزم نمیشه انتقال دومتو با خود دکتر صارم باشی؟فکرکنم ...

تا اونجایی که می دونم اگر دو بار انتقال منفی بشه خود دکتر صارم مریض رو قبول می کنه ،ولی فردا که برم آزمایش ازشون می پرسم.

مرسی که گفتی😘