2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
معلوم بود سفت بود و تو یه آبی بود و سفید شده بود

این هیسترو برا چ بودش چ داشتی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

@هاانا   عزیزم شما که سیکلت نچرال بود واسه اندومترت چیکار کردی و واسه انتقال چه اقدام‌هایی کردی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی تجربه کلومیفن نداشته؟😢 فولیکول ۱۲ چطور؟

عزیزم متاسفم من فقط یازمه یالها پیش کلومفین میهوردم اما سونو نداشتم و فقط طبق برنامه گفته بودن ن ز د ی ک ی کنم حتی هاش سی جی هم نداده بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این هیسترو برا چ بودش چ داشتی ؟

دکتر تشخیص داد واسه نامنظمی اندومتر و خراش دادن اون و برداشتن پولیپ تشخیصی 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
عزیزم سونوت خوب بود شکرخدا ؟؟

اره عزیزم شکر خدا همه چی خوب بود ولی حرفی از ضخامت نزد استرادیول روزی سه تا و پروستروژن از شنبه روزی دوتا دو شنبه سه تا اضافه میکنم گفت تا موقع ازمایش خون به هیچ وجع هیچ دارویی رو سرخود قطع نکنم باید استفاده بشه !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دکتر تشخیص داد واسه نامنظمی اندومتر و خراش دادن اون و برداشتن پولیپ تشخیصی 

شما آندومترتون چن بودش ؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم متاسفم من فقط یازمه یالها پیش کلومفین میهوردم اما سونو نداشتم و فقط طبق برنامه گفته بودن ن ز د ...

ممنون عزیزم

شما صبح گفتی تجربه نداری ممنونم ازت

گقتم شاید خانومهای دیگه مصرف کرده باشن

یا بهم بگن با فولیکول ۱۲ چیکار باید کرد

السلام علی الحسین💖
بچه ها کسی تجربه کلومیفن نداشته؟😢 فولیکول ۱۲ چطور؟

من کلومیفن خوردم روزی سه تا و یه کیست اندازه پرتقال گرفتم و با ال دی رفع شد و موقع کیست دلم داشت میترکید 

سلام. من پانکچر شدم. دعا کنید جنینهای گوگول مگولی خوب برام درست کنن. 😍👼👼👼👼👼👼👼

ان شالله جنین های تپل مپلی درست میشن توکل برخدا عزیزم 🤲🙏🏻

اره عزیزم شکر خدا همه چی خوب بود ولی حرفی از ضخامت نزد استرادیول روزی سه تا و پروستروژن از شنبه روزی ...

خوب گلم شکرخدا حتما دیگه ضخامت خوب بودش ک پروژسترون داده . خدایا شکرت

عزیزم والا من دیدم تعداد در واحد حجم زده غ میلیون..... مورفوی یک مگه بده؟ عزیزم خیلیامون مورفومون ...

انا جون من انتقال دارم و کم خونی هم دارم به نظرت قرص فیفول بخورم چون به دکتر گفتم کم خونی دارم جوابی نداد

من کلومیفن خوردم روزی سه تا و یه کیست اندازه پرتقال گرفتم و با ال دی رفع شد و موقع کیست دلم داشت میت ...

اخا به من امپول ازاد سازی هم داده نگران کیست نیستم

امروز باز دوتا کلومیفن خوردم😢

به نظرتون اگه دو روز دیگه آمپول بزنم خوبه؟ضخامتم ۸ و نیم بود مشکل فقط تخمک هست

السلام علی الحسین💖
شما آندومترتون چن بودش ؟ 

اونموقع یه جا ۵ و یه جا ۶و نیم

بعد دوساعت بیبی چک هاله انداخته قبول نیست😩

هوراااااااااا چقدر خوشحال شدم😍😍😍🤲🤲خدایا شکرت  ماهرخ هم مثل تو دیر هاله انداخت ولی ازمایشش مثبت بوذ