2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
اینطوری متوجه پیامت نمیشه تاجوابت ر بده اول@ این ربگذار بعد اسمش ر تایپ کن .همون طور که برات تایپ ک ...

من چیکار کنم  اعلانای نی نی سایت واسم بیاد؟چون میرم بیرون مجدد بخام بیام باید کاربری و رمز باید  بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا درمورد گرید جنینا چیزی نمیدونم😒 ینی گونال باعث میشه علاوه بر تعداشون زیاد شه رشدشونگ میدهه ...

عزیزم گونال هم تعدادشونو زیاد می‌کنه هم سایزشونو

در مورده گریدم من فقط می‌دونم جنینایه خوب گریدشون a میشه

نفسی جون من  دوماه و نیم قبل هیسترو و خراش داشتم اما چون  آزمایشات دیر حاضر شد پری دوم رسی ...

اها مرسی گلم..پس شماانگار تقریبا میشه یکماه قبل انتقال ..من دیگه قیدشو زدم..هر چ خدا بخاد برام  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستان برام دعا کنید لطفا 😍😍🙏🙏🙏🙏 فقط همسرم و دوستان عزیزم همینجا میدونن میخام جنین انتقال بدم ...

مبارک باشه عزیز دلم ایشالا به سلامتی نی نی های تپلت بیان تو شکمت و خبر خوششو به ما بدی ماهم لذت ببریم...همه ی ما که تو این تاپیکیم تو صف آرزو های نی نی هستیم و نوبتی خدا به تک تکمون میده مطنعن باش که مامان خوشمل شدی رفت🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
شما کی انتقال داری

عزیم.من امروز دوم.پریودم هس تازه .دارو انتقال گرفتم حالا نمدونم چندروز طول میکشه و کی انتقال بدن جوجه هامو

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من چیکار کنم  اعلانای نی نی سایت واسم بیاد؟چون میرم بیرون مجدد بخام بیام باید کاربری و رمز باید ...

برامنم.قبلا همینطور میشد.ولی الان تو قسمت نی نی سایت من خروج رو نمیزنم دیگه هربار  تا باز میکنم وارد صفحه میشم.

من چیکار کنم  اعلانای نی نی سایت واسم بیاد؟چون میرم بیرون مجدد بخام بیام باید کاربری و رمز باید ...

چندتا جنین داشتی گلم به سلامتی

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
دوستان برام دعا کنید لطفا 😍😍🙏🙏🙏🙏 فقط همسرم و دوستان عزیزم همینجا میدونن میخام جنین انتقال بدم ...

انشالله ک حتما مامانی ارمغان جوونم..و تا اخرش ب خوبی وخوشی سپری میشه

ان شاالله که دو هفته دیگه با هم جشن مامان شدنمونو بگیریم😊😍😍😍😘😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

سلام آنا جون اگه یادتون باشه من تستم مثبت شد سونو هم رفتم هفته ششم که یک هفته کمتر نشون داد و از طرفی چون حاملگی سری قبل قلب جنین هفته ۱۵ دیگه نزد البته تو هفته دوازده رشدش متوقف شده بود دکترم گفته بود باید این دفعه از هفته شش هپارین تزریق کنی در ضمن من مشکل انعقادی هم نداشتم تست دادم قبل بارداری هفته بعدش رفتم جنین یه هفته رشد کرده بود دوباره هفته بعد باید برم سونوی واژینال برای شنیدن صدای قلب طبق سونو هفته دیگه شنبه به امید خدا هفت هفته میشم 

دکتر آسپرینمو قطع کرده و گفته که از هفته شش تا ۱۶ فقط باید تزریق کنم به نظرت چرا من نباید مثه بقیه تا آخرش تزریق کنم قطع هپارین مشکل ایجاد نمیکنه یا حتی آسپرینی که قطع کرده؟ چون هنوز صدای قلب جنین شنیده نشده دکتر توضیح نمیده برام ولی واقعا ذهنمو درگیر کرده  کسی بوده تو این گروه که هپارین رو تا آخر بارداری ادامه نداده باشه بدون مشکل بچه دار شده ؟ 

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....