2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
در مورد کیفیته تخمکا پرسیدم چیزی نگفت به من گفت جنین گرید آ نداری ولی آ،بی داری پرسیدم مشکل از اسپر ...

من اصلا درمورد گرید جنینا چیزی نمیدونم😒

ینی گونال باعث میشه علاوه بر تعداشون زیاد شه رشدشونگ میدهه؟یا باعث رشدشون نمیشه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
تو نیکان گفتن ۴ هست جهش و حرکت هم عالی

همسرمنم ۴%نرماله 

انشاءالله جنینایی خوبی داری

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها تو رو خدا این آزمایشو ببینید سر در میارید؟واسه اسپرمه،والا من اولین باره میبینم آزمایشو اینجوری دستی نوشتن!!!

تعدادشم ننوشته!اون غلظته هم نمیدونم یعنی چی شماها میدونین؟بعد اینو با کارت فریز اسپرم دادن به شوهرم رو کارتشم نوشته 3 تا نی،حالا من نمیدونم کل اسپرمو تو سه تا نی فریز کردن یا خوباشو جدا کردن؟!

اصلا با این وضعیت ما میتونیم میکرو کنیم؟

سری قبل تو ابن سینا آز داده اونجا مورفولوژی رو صفر زده کلا تعدادشم ننوشته فقط immotile رو 96% زده،non progression motility 3% و slow progression رو 1% زده و حجم رو 1ml،تو توضیحاتشم انگلیسی زده اسپرم خیلی کم و مورفولوژی آبنورمال مشاهده شده که تعداد خیلی کمی از اونها به درد میکرو میخوره و تسه رو پیشنهاد داده.

حالا میخوام ببینم به نظرتون این آزمایششم به درد میکرو نمیخوره؟با این شرایط ممکنه بیوپسی کنن اسپرم خوب داشته باشه؟؟!

دوستای گلم ک لوبیا سبزو گوجه خوردین..از کجای سیکل خوردین..من روز دوم پری هستم الان...اخه اینا ک جفتش ...

گلم لوبیا رو با ادویجات گرم درست کن بخور ماه پیش من بعد پریودم خوردم ولی این ماه هیچی فقط ورزش کردم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
گلم لوبیا رو با ادویجات گرم درست کن بخور ماه پیش من بعد پریودم خوردم ولی این ماه هیچی فقط ورزش کردم ...

الهامی جون چقدر آخه پروفایلت نازه انقد من ناز کردم این خوشگلو که حد نداره😍😍😍😍

💋💋💋💋❤❤❤❤❤

گلم لوبیا رو با ادویجات گرم درست کن بخور ماه پیش من بعد پریودم خوردم ولی این ماه هیچی فقط ورزش کردم ...

مرسی الهامی جووونم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ارمغان جون.شما خراش رو چ روزی از سیکلت انجام دادی @armaqhan    

نفسی جون من  دوماه و نیم قبل هیسترو و خراش داشتم اما چون  آزمایشات دیر حاضر شد پری دوم رسید و دکتر گفت اثرش رفته و ۲۴ پری دوباره خراش داد 

ارمغان جون آماده ای برای فردا🤗 عزیزم فردا شب این موقع نینی گوگولی هات تو دلت هستن 😍

بهار جوون دارم آماده میشم برم کنجدا رو بیارم  فردا ساعت ۹ باید تحویلشون بگیرم😂😂

بچه ها خیلی بی قراری دارم همش دلم گریه میخاد برام دعا کنید انتقالم موفق بوده باشه    

عزیزم انشالله ک مثبتی و مامان ،شک نکن

ببین اینجوری کنی نینی هات هم ناراحت میشن آرامش داشته باش و دعا کن برای جنینات ک حسابی الان دارن رشد میکنن و ب دعای مامانشون احتیاج دارن نه استرس و گریه،اونا هم متوجه میشن و ناراحت میشن

هر اتفاقی هر واکنشی هر علائمی داری فقط ب فال نیک بگیر ایشالا ک همه چیز خوب و عالیه🙏