2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046780 بازدید | 684548 پست
عزیزم مگه نمیگی تو رنجه؟

دکترم گفت تو رنجه خودم ترسیدم گفتم شاید سر سری گرفته

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام.بچه ها من رفتم سونو کیستم.رفع شده بود ..بالاخره بعد 5ماه رفتم.سیکل انتقال ..داروهامو شروع کردخی ...

آخ جوووووونننننن باور کن انقدرررررر ذوق کردم انگار سیکل خودم شروع شدهههه 🤩🤩🤩

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نکنم دیگه تشکیل شه اینا وصل کردن به جنین شناس  بعدم گفت مورفولوژیش خوب نیست ولی فولیکولهات ...

عزیزم،مورفولوژی همسرت چند درصد نرماله؟تحرک و تعدادشون خوبن؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
بهار جون الان ممکنه لکه بینی من از هماتوم باشه.. منظورم اینکه الان تشکیل شده هماتوم یا زوده؟

عزیزم هماتوم هر زمانی میتونه ایجاد بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخ جوووووونننننن باور کن انقدرررررر ذوق کردم انگار سیکل خودم شروع شدهههه 🤩🤩🤩

عزیزمی فدای تو مهربووون

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

آناجان

انقدردلم گرفته!!!!!!!!!!!!! 

کمی برایم دعاکن........

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
منم اینجا خوندم که نباید باهم تزریق بشه ،،،دکترم چیزی نگفت فقط گفت زمان مصرف داروها رو خود بیمار تعی ...

عزیزم بله یه بار میتونی تغییر بدی ترجیحا هم انوکسانو تغییر بدی بهتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام آنا جون...ی دونه بستنی خوردم از دیشب تا حالا از گلو درد و گوش درد نمیتونم حتی آب دهنمو قورت بدم😏میگم این چیزا ب من سازگار نیستااااااا😂با دلستر هم نگم برات نفخ میگیرم شدید😂

آبلیمو عسل دارم میخورم برای گلوم😔

دکترم گفت تو رنجه خودم ترسیدم گفتم شاید سر سری گرفته

عزیزم سرسری نمیگیره ولی رفتی حتما شوایط خواهرتو بگو و ازش بخواه برات آزارو بنویسه.....

حتی شرایط خواهرزادتم بگووووو.....

آناجان انقدردلم گرفته!!!!!!!!!!!!!  کمی برایم دعاکن........

عزیزم قربونت بشم چرا کم؟

هر چه قدر دلت بخواد دعاگوتم.....

لایق باشم دعاگو هستم.....

سلام آنا جون...ی دونه بستنی خوردم از دیشب تا حالا از گلو درد و گوش درد نمیتونم حتی آب دهنمو قورت بدم ...

من میگم نخوررررر مادررررر....

اینا همش حرفه که با این چیزا بچه وزن میگیره.....

من که اعتقادی ندارم.....

بهار جون الان ممکنه لکه بینی من از هماتوم باشه.. منظورم اینکه الان تشکیل شده هماتوم یا زوده؟

مامان آينده اصلا نگران نباش ممكنه بين ٤ تا نخودت يكى ضعيف بوده باشه و اين لك ها از اون باشه

مثل رويا كه اول براش دو تا ساك بودن يكى رشد نكرد به خاطر اون لك داشت

اصلا به خودت استرس نده آرامشتو حفظ كن حتما خدا باهاته عزيزم😘🌸💕

اوکی...  حالا منم میگم بزارم در یخچال. همسر گیر داده نه یخچال سرده ۵ درجه اس... آنا جون یعنی ...

عزيزم بمن تو بيمارستان بعد انتقال اولين چيزي ك گفتن اين بود لك و خونريزي داشتين هپارين قطع چجوري دكترت بعد لك نگفته قطع كن بعدم اينكه بتات بالا بود همين الان بري معلوم چنتا ساك داري

و اينكه احتمال ٩٠ درصد جنين ضعيفت دفع شده

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
سلام دوستان من ۲۳ سالمه تا الان طبیعی پریود نشدم فقط با قرص میشم چن ساله کلی دکتر رفتم سونوی شکمی ان ...

منم تخمکمام کوچیکن. شاید ۲ سالی میشه همش با دارو و درمان پریود میشم. اما با داروهای تحریک تخمدان خب فولیکولا بزرگ میشن. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد