2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
منم تخمکمام کوچیکن. شاید ۲ سالی میشه همش با دارو و درمان پریود میشم. اما با داروهای تحریک تخمدان خب ...

دکتر تا ده روز امپول داده بزنم بعد برم دوباره سونو که روز تخمک کشی رو بهم بگه. میشه یعنی اینطوری ای وی افم مثبت شه؟

من میتونم لاغر کنم مطمئنم🤩💪وزن اولیه ۹۰/۷۰۰😫 وزن فعلی۸۳/۵ 🙂وزن هدف ۶۸ ، ، شروع رژیم ۲۷ / ۲/ ۹۹
آهان ینی اصلا درمورد کیفیت تخمک ها هیچی متوجه نمیشن ینی؟ اینکه من روز یازده پریودی سایز فولیکولم ۱۱ ...

در مورد کیفیته تخمکا پرسیدم چیزی نگفت

به من گفت جنین گرید آ نداری ولی آ،بی داری پرسیدم مشکل از اسپرمه یا تخمک گفت نمیشه فهمید.

منم دقیقا سایزه فولیام شبیه شماست با دارو رشد میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم بمن تو بيمارستان بعد انتقال اولين چيزي ك گفتن اين بود لك و خونريزي داشتين هپارين قطع چجوري دكت ...

عزیزم دکتر اول آسپرینو قطع میکنه اگه جواب نده هپارینم قطع میکنه، شکر خدا جواب داده.....

راجب بتام عزیزم خوب بتاش بالا بوده ولی خوب هر بتای بالایی که ساک رو نشون نمیده چون ممکنههر چهار تا گرفته باشه و بتای بالا مال ۴ جنین باشه.....

اگه بتای بالا مال یه جنین باشه ساک دیده میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر تا ده روز امپول داده بزنم بعد برم دوباره سونو که روز تخمک کشی رو بهم بگه. میشه یعنی اینطوری ای ...

چرا که نه عزیزم؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها شوهرم قبلا آزمایشاش زیر یک میلیون بود سری آخر تو ابن سینا آز مایشش داد که هیچی براش نزده بود انگار که صفر باشه اونطوری البته تو توضیحاتش نوشته بود خیلی کمه و تسه پیشنهاد میشه،حالا دکتر طرازی گفت یه هفته قبل پانکچر بره آبان دوباره آزمایش بده که اگه چیزی بود فریز کنن تا روز پانکچرم باز نمونه بده و اگه اسپرم مناسب نبود بیوپسی کنه،امروز بعد دو ماه دارو خوردن رفته آزمایش داده گفتن کیفیت اسپرمت خوب نیست ولی شوهرم میگه فریز کردن و هزینه ی فریز گرفتن ازش،این یعنی چی؟کسی میدونه؟هرچی شوهرم سوال کرده گفته باید دکترت تصمیم بگیره ما نمیدونیم

هنوز نیومده جواب آزمایششو ببینم ولی خودش گفت مثل ابن سیناست جوابش😯

از اینطرفم من دارم آمپولای میکرو رو میزنم امروز خیلی استرس گرفتم،یعنی بی کیفیت بوده خب چرا برداشتن فریزش کردن؟

ممنونم عزیزم.☘🍀 خدارو هزاران بار شکر... آرامشی گذاشته تودلم  خودش که دلم قرصه..همش میگم اینا ...

ای جونم 😍😍مطمئن باش حال فندوقات خوبه عزیزم من که تجربه ای نداشتم ولی فکر کنم لکه بینی عادی باشه چون تقریبا همه داشتن تو همینطور پر انرژی برو جلو خدا خودش کمک میکنه ان شاءالله صدای دلنشین قلبشونو میشنوی خیالت راحت میشه😍😘😘

خدا جونم شکرت...
چرا که نه عزیزم؟

الان جواب پاتولوژی رو برام فرستادن و دکترمم ک نیست . همون هیسترو ک شدم و همون مایع ک تو روز دهم پریودم بودش . اینه جواب آخرش میدونین چیه ؟ 

Late proliferative endometrium

هر ک میدونه بگه لطفا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود