2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
میگم.نظرتون درباره پی آرپی وخراش رحم چیه؟من.ب دکتر پیشنهاد دادم.قبول کرد.گفت بمون همین حالابرات خراش ...

;کاش بری خراش بدی.دکترطرازی به من گفت اول باید خراش بدی تا پی آرپی تاثیرمثبت خودش ر بذاره

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
نگران نباش خانومی منم روز سوم جنین شناس وضعیت جنینارو بهم گفت شما هم فردا ان شاالله باخبر می‌شید از ...

فکر نکنم دیگه تشکیل شه اینا وصل کردن به جنین شناس 

بعدم گفت مورفولوژیش خوب نیست ولی فولیکولهات زنده ان گفتن خوب تشکیل هم بشه به چه درد میخوره اون جنین وقتی ساختارش خوب نیست البته از یه طرفم میگفت ماتوشو که نمیتویم ببینیم  

پس چه جوری ساختارشو گفت خوب نیست لابد شکل طاهریشم بده 

انقدرگریه کردم که غش کردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

;کاش بری خراش بدی.دکترطرازی به من گفت اول باید خراش بدی تا پی آرپی تاثیرمثبت خودش ر بذاره

جدی؟خب خراش توی مطب باخراش هیسترو فرقی داره؟لخه این.تو مطب انجام.میده .گفت اگه میخای تا قبل شروع داروها برات انجام بدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فکر نکنم دیگه تشکیل شه اینا وصل کردن به جنین شناس  بعدم گفت مورفولوژیش خوب نیست ولی فولیکولهات ...

درناز جون گريه واسه چي؟ 

منم روز دوم زنگ زدم هيچي نگفت فقط گفت فردا زنگ بزن بهت بگم وضعيتشون چطوريه

نگران نباش انشالله فردا بهت ميگن دو تا جنين تپل داري

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام آنا جون من بعد از اینکه لک دیدم آسپرین رو قطع کردم.البته دکترم نگفته بود.ولی آنوکسا رو دارم ..ق ...

سلام ماهرخ عزیز خودت و نی نی های خوبین. ماهرخ جان ‌‌‌به شما هم قبل از انتقال آمپول دیفرلین ندادن؟ به من فقط آس اس آ و استرادیول دادن، بعد اینکه بهشون گفتم میخام دکتر فیروز آبادی انتقال بده گفتن باید بری مطب از اونجا هماهنگ کنی🙁

فکر نکنم دیگه تشکیل شه اینا وصل کردن به جنین شناس  بعدم گفت مورفولوژیش خوب نیست ولی فولیکولهات ...

ببین منم روز دوم زنگ زدم فقط دعوام کرد ولی روز سوم گفت جنینا گریدشون آ،بی هست

برایه شمام اینطوری میشه حتما غصه نخور

درناز جون گريه واسه چي؟  منم روز دوم زنگ زدم هيچي نگفت فقط گفت فردا زنگ بزن بهت بگم وضعيتشون چ ...

نه عزیزم تو مورد شما خواستن گریدشو تعین کنن و خدارو شکر تشکیل شده بوده

در مورد من  اخه گفت مورفولوزیش هم بده وصل کردن به خود جنین شناس 

وقتی تو دو روز تشکیل نشده دیگه الان بشه به چه درد میخوره 

اصلا یادم رفت بپرسم خوب اسپرم نمیمره تا سه روز ؟

قبلش زنگ بزن وقت بگیر بگو دکتر گفته جوابت حاضر شد زودتر بیار تا سیکلتو شرو کنم 

ارمغان

وقت نمیدن .چطوری حرف بزنم زودتر وقت بدن؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مامان مرجان جون خوبی عزیزم؟ 😍میگم من رفتم دکتر گفت چون رحمت تک شاخه به احتمال زیاد باید سرکلاژ بشی، ...

عزیزم منم دکترم همون اول بهم گفت باید سرکلاژ شی.ناراحتی نداره.خیره😚😚😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
چند تا تخمک داشتی؟

دوتا عزیزم 

جنین شناس گفت ما خیلی تعجب کردیم ماه پیش یه دونه تخمک خیلی خوب بود که جنین گرید a شد ولی نمیدونم چرا اینا نشدن گفتم خوب میکرو کنید گفت ما واسه همه میکرو میکنیم آی وی اف نمیکنیم 

جدی؟خب خراش توی مطب باخراش هیسترو فرقی داره؟لخه این.تو مطب انجام.میده .گفت اگه میخای تا قبل شروع دار ...

استرس نگیردت یه دفعه.چون هردکتری یه نظری داره.ولی کاش میذاشتی تومطب برات خراش میداد.