2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
واقعا؟؟

عزیزم بتای قطعا منفیو میگن تکرار کن برا شما هفته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حتما به دکترت بگو..... احتمالا غلظت خونو بالا میبره و از عوارضشه..... آب زیاد بخور.....

حتما به دکترم میگم ممنون عزیزم که گفتی اب به اندازه ای میخورم قرص بره پایین 😒 برم یکم بیشتر اب بخورم 😆

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بعدازسقطم پری نیومده دیگه۱ماهو۴روزه

پس حتما تکرار کن.....

انشالله اگه صلاحته مثبت میشه.....

عزیزم.چرا بعد سقط جلوگیری نکردی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس حتما تکرار کن..... انشالله اگه صلاحته مثبت میشه..... عزیزم.چرا بعد سقط جلوگیری نکردی؟

جلوگیری کردم ولی خب شک دارم ینی یکی دوبارازدستمون دررفته،گیج شدم بی بی میزم هاله خیلی کمرنگ میوفته آزمایشمم امروز تیتربتا۷.۱بود

بچه ها دکتر قبلا اکو قلب جنین نوشته که باید هفته بیست به بعد انجام بدم  کمی نگرانم !

شاينا جون نگران چرا عزيزم؟

اينجا هم جزء معاينه هاى روتينشونه براى من ١٥ روزه ديگه وقت گذاشتن كه هفته ١٦ ام مى شه

مثبت باش عزيزم اتفاقا من با اين چك كردنها بيشتر آرامش مى گيرم و خيالم راحتتر مى شه

مثبت فكر كن عزيزم انشاءالله خدا هم همراه تك تكمونه🙏🏼💕🌸

شاينا جون نگران چرا عزيزم؟ اينجا هم جزء معاينه هاى روتينشونه براى من ١٥ روزه ديگه وقت گذاشتن ك ...

مرسی عزیزم 

ان شالله این مراحل بارداری واسه شما وتمام دوستان بخیر بگذره ...الهی آمین 

من بعد از تشکیل جنینا کیفیتشونو بهم گفتن موقع پانکچر حرفی بهم نزدن

کیفیت جنینارو گفتن،یا تخمکاتون رو

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
جلوگیری کردم ولی خب شک دارم ینی یکی دوبارازدستمون دررفته،گیج شدم بی بی میزم هاله خیلی کمرنگ میوفته آ ...

انشالله خیره عزیزم.....

واي نافم خيلي درد ميكنه كسي اينجوري بوده؟😞

عزیزم مال منم گاها درد میکرد.....

جوری که قد راست نمیتونستم بکنم......

ولی بازم احتیاطا به دترت بگو.....

دوستای گلم افسوووووووووووون یکشنبه انتقال داره و چون نت نمیاد ازم خواست براش دعا کنین.....

انشالله دو هفته بعد با خبر بتای تپلش میاد......

@افسوووووووووووون