2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بچه ها دکتر قبلا اکو قلب جنین نوشته که باید هفته بیست به بعد انجام بدم  کمی نگرانم !

نگران چی عزیزم؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنا جون من یه شیاف سیکلوژست ۴۰۰ گذاشتم ساعت یازده و رب 😍 خارجیه دیگه درسته؟کیشانی گفت ایرانی نزاری.

هم فرتژیست دارم هم سیکلوژست.

خداروهزاربار شکر نسبت به ساعت شیش که اولین ترشحات قهو ه ای رو دیدم بهترم... 

فقط شیافم تا الان تو یخچال بود الان گذاشتمش بیرون اما جای سرد.اشکال نداره؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
چه جالب چجوری میشه هم ۵ روزه هم سه روزه انتقال بدن؟یعنی دوتا نی باز کردن  انشالله خوش خبر باشی ...

راستی روش چیدمان این نی ها چجوریه؟

مثلا ۳تا a رو با هم یک نی میگذارند و ۳ تا b رو با هم روی یک نی دیگه؟

یا نه تو هر نی از قوی تا ضعیف میگذارند؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام ...من خیلی وقته تاپیک شمارو میخونم ...یکبارتو مهر ماه  هم در ابن سینا آوی اف کردم ولی متفی ...

عزیزم من نمیشناسمش اما فکر کنم چند روز پیش از دوستان اینجا اسمشو شنیدم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نگران چی عزیزم؟

آنا جان از موقعی که استرادی استفاده میکنم چند روزیه یکی از پاهام بی حس میشه از زانو به پایین  یا دستم ممکنه بهاطر این دارو باشه ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
آنا جون من یه شیاف سیکلوژست ۴۰۰ گذاشتم ساعت یازده و رب 😍 خارجیه دیگه درسته؟کیشانی گفت ایرانی نزاری. ...

عزیزم سیکلو خارجییه.....

من کلا تو یخچال نگه میداشتم.....

فرقی نمیکنه چون نوشته زیر ۲۵ فکر کنم.....

آنا جان از موقعی که استرادی استفاده میکنم چند روزیه یکی از پاهام بی حس میشه از زانو به پایین  ی ...

عزیزم حتما به دکترت بگو.....

احتمالا غلظت خونو بالا میبره و از عوارضشه.....

آب زیاد بخور.....

همش میگم دلیلش واسه  نوشتن اکو چیه ؟ نکنه خدایی نکرده مشکلی باشه  قبل از اینکه انومالی ب ...

عزیزم فکرای غیر مثبت نکن.....

شاید چون دو تان داره محکم کاری میکنه.....

دوستان بتا۷مشکوکه؟

بله عزیزم حتما دو روز دیگه تکرار کن....

روز چند بودی؟