2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خانما من فردا یک مهمان دارم که یکشنبه هفته پیش یعنی ده روز پیش شیمی درمانی شد6 این در حالیه که من نم ...

سلام

عزیزم اگه تو داروهای شیمی درمانیش داروهایی بود که نباید با کسی در ارتباط باشن؛میگفتن به خودش دکترا...من که با مادرم میرفتم مینشستم تو جمع انواع کَنسری ها دکترها هم هیچی نمیگفتن...

فقط سرطان تیروئیدو یددرمانیشه که باید قرنطینه بشه بیمار...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم.چشم😊🍀 خداروهزار مرتبه شکر الان روحیم خیلی خوبه😚

سلام سلام عزیزم 😍😍😍😍

الان خوندم لک دیدی ریلکس باش عزیزم چیزی نیس نی نی ها حالشون خوبه خوبه 

زنگ بزن دکترت احتمالا آسپرینت رو قطع کنه چون اکثرا دوستانمون اینطور بودند 

خداجونم شکرت       
یعنی دکترعارفی هست یا رفتش خارج اونم؟ شماکی دیدیش؟

من چهارشنبه رفتم مطب دیدمش،پری روز رفتن بهمن نامه دکتر  بدم گفتن میاد بیمارستان ،من با جنین شناس در مورد جنینان حرف زدم  دیگه نموندم عارفی بیاد

تارا جون ازمایشاتو میری کجا انجام میدی؟؟ میدونی چ مدت طول میکشه که جوابش بیاد؟؟؟ ازهای ایمنی هم داره؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
آناجون چرافاصله بایدداشته باشه هپارینوپروژسترون،؟؟؟من انوکساپارینوپروژسترونوهمزمان تزریق میکردم

والا دکترم تاکید داشت لااقل زو ساعت فاصله بدم....

فکر کنم چون پروژسترون غلظت خونو بالا میبره و هپارین یا انوکسانم رقیق کننده هست شاید برا این گفته نمیدونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من هپارینم امشب مجددا خریدم... اولش نوشته clotin.. پایینشم هپارین سدیم... همونه؟؟؟ از یه شرک ...

عزیزم بله همونه فقط شرکتش فرق داره مهم نام علمیشه که یکی باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بله همونه فقط شرکتش فرق داره مهم نام علمیشه که یکی باشه.....

آنا جون از چند هفتگی حرکات جنین رو میشه حس کرد؟

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
آنا جون از چند هفتگی حرکات جنین رو میشه حس کرد؟

والا بستگی به نوع جفت داره....

دخترم جفتش خلفی بود دیرتر بعد ۲۰ ولی پسرمو زودتر هفته ۱۶ فهمیدم.....

البته حرکات واضحشو.....

آنا جون من لک دیدم.. الان رفتم دستشویی لباس زیرم کثیف بود.. خیلی معذرت میخام با ادرارمم متوجه شدم که ...

اصصصصلا نگران نباش این لک ها معمولا برای جنین هایی هست که نگرفته و دارن تحلیل میرن فقط مراقب باش و رعایت کن و همونکاری که میگن انجام بده

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
ممنونم عزیزم.چشم😊🍀 خداروهزار مرتبه شکر الان روحیم خیلی خوبه😚

عزیزم.چه ذوقی کردم تیکرتو دیدم   و امضای قشنگتو خوندم...خدا حفظشون کنه برات

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
والا بستگی به نوع جفت داره.... دخترم جفتش خلفی بود دیرتر بعد ۲۰ ولی پسرمو زودتر هفته ۱۶ فهمیدم..... ...

سلام آنا جون من بعد از اینکه لک دیدم آسپرین رو قطع کردم.البته دکترم نگفته بود.ولی آنوکسا رو دارم ..قطع یهویی آسپرین که مشکلی نداره..چون لکه بینیم داشت تبدیل به قطره های قرمز میشد 

یه سوال دیگم.من دستام خواب میره دلیلشو نمیدونین؟

یا یوقتای یهو تاری شدید دید .خواب رفتن هر دو دست .تنگی نفس.عرق یخ و رنگ پریدگی و بی جونی دارم

خیلی نگرانم ..از انتقال قبلم تا الان چهار بار این اتفاق افتاده برام..یکبار تو راه برگشت از یزد.یکبار شبی که سقط کردم توی بیمارستان..که فشارم رو چک کردن و پایین نبود.البته فشارم همیشه بالاس .و دو بارم توی این انتقال

سلام آنا جون من بعد از اینکه لک دیدم آسپرین رو قطع کردم.البته دکترم نگفته بود.ولی آنوکسا رو دارم ..ق ...

تاري ديد از اثرات امپول يا شياف پروژسترونه اصلا نترس خودم تو برگه ي اطلاعات دارويي خوندم

خيلي از حالتهارم از بس استرس داريم بهمون دست ميده

...
نه این پرتو درمانی نشده شیمی درمانیه و بعد از شیمی درمانیش یه امپولهایی میزنه که به گفته خودش سرطان ...

عزیزم هیچ مشکلی نداره خیالت راحت باشه من الان از یه دکتر انکولوژ پرسیدم براتون. . مراقب باش یوقت بنده خدا رو دلشو نشکونی خدایی نکرده. 

عزیزم هیچ مشکلی نداره خیالت راحت باشه من الان از یه دکتر انکولوژ پرسیدم براتون. . مراقب باش یوقت بند ...

راست میگید واقعا پیش دکتر هستید و پرسیدید....خیلی ممنونم که به فکرم بودید.واقعا هم دلشو نمیخواستم بشکونم خیلی براش ناراحتم میخواست بیاد پیشم تا کمی حالش عوض شه دلم هیچ جوره راضی نمیشد که بگم نیا.البته اون دوستمونم که کار درمان بودن هم گفتن مشکل نداره .راستش همون فردای اینکه شیمی درمانی کرده بود من رفتم پیشش و نمیدونستم مشکلی هست .حالا سپردم به خدا که اون یکبار رو به خیر بگذرونه این دفعه هم با توجه به اینکه فهمیدم مشکلی نیست به خیر بگذره.ممنونم از شما

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه