2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بی بی چک میزدم بعد یه ساعت کمرنگ‌ می افتاد مشکوک شدم رفتم 

عزیزم زود رفتی صبر کن عجله نداشته باش مطمعنممم حتما مثبته 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم وقتی میدونی جواب بی بی اذیتت میکنه چرا میزنی... قشنگ سر ۱۴ روز برو آز بده و مامان شدنت رو جشن ...

خیلی بیتابم همش میخوام زودتر بفهمم.سه شنبه هفته دیگه باید برم از بدم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله برای شماهم خوب پیش بره عزیزم 😍 بخاطر هورموناست چند روزیه الکی به همچی گیر میدم همسرم میگفت ...

بیچارره شوهرا😂من انگار ذره بین برداشتم هر حرکت و تکنی  بخوره بهش گیر میدم

انشالله ،ممنونم عزیزم

بهار جون شما قبل انتقال آمپول ارامبخش یا قرص داشتی

من انتقال قبلی هیوسین داشتم اصلا بهم نساخت  

اینبار دکتر عارفی واسه قبل انتقال  هیچی نگفته hcgبخرم 

سلام دوستای گلم 

هیچوقت فکر نمیکردم یه روزی جای خواهرم تو این تاپیک و بگیرم   

خواهرم مهر 94 میکرو با طرازی مثبت شد من اونموقعی که خواهرم مثبت شد ازدواج کردم و حالا من اومدم تو این تاپیک با وضعیت داغون اسپرم شوهرم

شنبه وقت طرازی دارم و شوهرمم وقت اورولوژ که ببینیم راهی هست

برام دعا کنید منم مثل خواهرم زود نتیجه بگیرم از طرازی 1 ساله اقدامم و تازه دکترم برای همسرم ازمایش نوشت من هرماه کلی محرک خوردم و فولی خوب داشتم ولی باردار نشدم تا اینکه همسرم ازمایش داد مورفو 1 تحرک صفر تعداد 20 میلیون

اشتباه کردم از اول نرفتم پیش طرازی هرچی خواهرم گفت گفتم نه ولی پشیمونم امیدوارم بتونم جواب بگیرم  

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

سلام انای عزیز و بچه ها عشقا ی سوال کسی امپول بو سرلین مصرف کرده فکر کنم تلفظ امپول همینه ؟من بعد از مصرف چرا سر گیجه و حالت تهوع دارم 🤦‍♀️

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
الهام جون انشالله همه چی خوب پیش میره من امروز انقد بدخلق شدم نمیدونم چحوری خودمو آروم کنم ،از هورم ...

از هورموناست عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای گلم  هیچوقت فکر نمیکردم یه روزی جای خواهرم تو این تاپیک و بگیرم     خو ...

عزیزم ناراحت نباش..این راهیه ک.همه ما رفتیم ..فقط استرس از خودت دور کن و ب هدفت فکر کن انشالله ک مثل خواهرت اولین دفعه مامان میشی..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
الهام جون انشالله همه چی خوب پیش میره من امروز انقد بدخلق شدم نمیدونم چحوری خودمو آروم کنم ،از هورم ...

از هورموناست عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ناراحت نباش..این راهیه ک.همه ما رفتیم ..فقط استرس از خودت دور کن و ب هدفت فکر کن انشالله ک مثل ...

خواهرم بار دوم مثبت شد ولی با اولین بار پیش طرازی مثبت شد الان دخترش 2 سال و نیمشه یعنی میشه یه روز بیام بگم تولد دو سالگی بچمه  

منکه میگم شاید تو طالعم اصلا بچه نباشه

ابن سینا و دکتر خودم فقط گفتن میکرو ولی استخاره کردم خیلی بد اومد   خوب من باید چیکار کنم راهم چیه  

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

سلام دوستای گلم من دیروز پانکچر  داشتم 20 تا تخمک قرار شد فردا زنگ بزنم ببینم چندتا جنین دارم 

خیلی حالم بد بود ببخشید دیروز همش خون بالا میاوردم خیلی حالم بده امروزم اصلا نمیتونم چیزی بخورم تخم مرغ که اصلا

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤