2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خدا را شکر . بله گلم از عوارض استرادیول درد سینه هستش البته این خوبه یعنی برات ساخته استرادیول

برام دعا کن گلم دوشنبه که خوب بوذ اگر ۵ شنبه هم اوکی باشه ۲شنبه انتقال میدن !سعی میکنم استرس و فکرای منفی رو دور کنم خدا خودش کمک حال هممون باشه ! 

توهم قوی باش نوبتت میرسه بیادت هستم و دعاگو 🙏🏻🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه زحمتی نیست اون مدلیم میگی🙈

خوب از روز انتقال تا امرور میشه ۲ هفته و ۵ روز....

بعلاوه ۲ هفته و ۵ روز دیگه.....

میشه:

۴ هفته و ۱۰ روز یا ۵ هفته و ۳ روز.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برام دعا کن گلم دوشنبه که خوب بوذ اگر ۵ شنبه هم اوکی باشه ۲شنبه انتقال میدن !سعی میکنم استرس و فکرای ...

الهام جون انشالله همه چی خوب پیش میره

من امروز انقد بدخلق شدم نمیدونم چحوری خودمو آروم کنم ،از هورموناست یا دلیل دیگه داره واقعا نمیدونم☹☹

برام دعا کن گلم دوشنبه که خوب بوذ اگر ۵ شنبه هم اوکی باشه ۲شنبه انتقال میدن !سعی میکنم استرس و فکرای ...

ان شالله ب حق ابوالفضل ک خوبه و انتقال میدی . ب منم دعا کنین

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
الهام جون انشالله همه چی خوب پیش میره من امروز انقد بدخلق شدم نمیدونم چحوری خودمو آروم کنم ،از هورم ...

انشالله برای شماهم خوب پیش بره عزیزم 😍 بخاطر هورموناست چند روزیه الکی به همچی گیر میدم همسرم میگفت پریودم که شدی با چته 😂

الهام جون انشالله همه چی خوب پیش میره من امروز انقد بدخلق شدم نمیدونم چحوری خودمو آروم کنم ،از هورم ...

برو بیرون بگرد اب هوات عوض بشه موزیک بذار روحیه ات شاد میشه من هم ورزش میکنم هم موزیک میذارم خیلی کمک میکنه 

عزیزم خوب هفته های آخر سرعت وزنگیری بالاست.... حالا میخوایی از دکتر بپرس اگه صلاح دونست لیدی میل بخ ...

آنا جون دکتر گفت وزنش عالیه 😌 خودم فکر میکنم ی کم وزنش کمه حالا خودمو بستم ب دلستر و خامه و بستنی😁اصلنم علاقه ای ندارم ب این چیزا ولی ب خاطر دخترم دارم میخورم

ان شالله ب حق ابوالفضل ک خوبه و انتقال میدی . ب منم دعا کنین

عزیزم اگر در گاه خدا قابل باشم حتما دعاگوت هستم 😔🤲🌹ان شاالله خوده خدا دستتو بگیره 🤲