2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام مامانی طاها عزیزم من دیروز زیفت شدم خیلی سخت بود چند ساعت بستری شدم وقتی اومدیم خونه داشتم از د ...

@بهاركك

سلام عزيزم 

به سلامتي ان شاءالله نيني ها محكم ب دل مامانشون يه عمر بچسبن 

ببخش ك چند روزه نيومدم تو سايت الان متوجه شدم 

منم چند ساعت بستري بودم ب خاطر افت فشار 

خونه هم ك اومدم درد داشتم اما بيشتر برا بيهوشي بود

آها كتف درد هم داشتم اما برا لاپراسكوپيم بيشتر بود و اينبار قابل تحملتر  

عزيزم من كار خاصي نكردم 

فقط استرس رو از خودم دور كردم استراحت ميكردم 

برا خوردن دستشويي رفتن و مقداري قدم زدن بلند ميشدم 

تا موقع آز مايش 

ان شاءالله خوشخبر باشي 

ك هميشه از خدا ميخوام همه ي همنوعان خودم رو مادر كنه 

@مامانی_طاها     عزيزم خبرى ازت نيست.بيا و از خودت و پسرت بهمون خبر بده🙏🏼🌸 انشاءالله ...

سلام عزيزم 

ممنونم آمين همچنين برا شما 

باز سرما خوردم و فصل امتحانات پسري بود 

اصلا نميتونستم يا حالشو نداشتم ك بيام 

الانم الحمدالله بهترم 

فعلا در انتظار جواب سلفري هستم ك ان شاءالله برام همه چي خوب باشه 

شما خوبي عزيزم 

با نيني خوش ميگذروني 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هردو با اولین ادرار بود  پاشم برم از بدم خود خوری نکنم

عزیزم میدونم اولین ادرار بود.....

یه لیوان کم و زیاد آب بخوری میتونه تاثیر بذاره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام آنا جون و ساير دوستان

من رفتم گاندي گفتم برام ازهاي ايمني انعقادي رو بنويسيد گفتند لازم نيست معمولا اگه بيمار سقط داشته باشه يا دو سه بار انتقالش منفي بشه مينويسيم چون هزينش بالاست گفتم بيمه ام قرارداد داره بنويسيد چون باتوجه به سنم نه زمان زيادي دارم نه شانس زيادي پس بهتره پيشگيري كنم

بهرحال نوشت يكسري آزمايش گفت اينا ايمونولوژي هستند گفتم پس انعقادي چي؟ گفت ما كلا همين هارو مينويسيم و pt , ptt كه قبلا برات نوشتيم انجام دادي اونهارو 

الان دوتا سوال دارم 

واسه اين آزمايشها بايد ناشتا باشم؟

اين آزمايشها كامله يا چيزي رو از قلم انداختن؟ البته يك دفترچه داشتن از روي اون مينوشتن 

ويتامين D و AMH رو خودم گفتم اضافه كنه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

راستی خوندم 🌹🌹دوتا دسته گل داری خدا حفظشون کنه برات ......ایشالا ماهم طعم مامان شدنو بچشیم خوشبحالت که مسیرو طی کردی سختیارو کشیدی و حالا ثمره هاش کنارتن🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹یه سوال دیگه این ملوفوژی چیه هی میگن 😊😊😊😊😊

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
سلام آنا جون و ساير دوستان من رفتم گاندي گفتم برام ازهاي ايمني انعقادي رو بنويسيد گفتند لازم نيست م ...

من اولین روزی که رفتم برام نوشتن همه چی توشه تیروید ..خون..سل .ایدز هپاتیت ویتامینا..گلبولها..عفونت ها من آزاد ۲۸۰ دادم

سلام دوستان.10 روز از انتقالم میگذره چک زدم منفی شد .میشه بگید زودترین زمانی که میشه فهمید کیه؟؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام سلام من اومدم با ۳ تا نی نی هام 😍😍فداشون بشه مادر

سلام میشه بگی کی فهمیدی بارداری؟منم 3تا انتقال دادم امروز ده روزه گذشته بی بی زدم منفی بود

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام آنا جون و ساير دوستان من رفتم گاندي گفتم برام ازهاي ايمني انعقادي رو بنويسيد گفتند لازم نيست م ...

سلام گلم منم این ازمایشات رو چندماه پیش انجام دادم ، مهمترین فاکتور همون pt ptt هستش ، ویتامین دی هم خیلی مهمه ، اون amhهم قبل از اینکه دارو بگیری باید انجام بدی ، گلم نمیدونی دکتر چوبساز کی میاد؟؟ من دوم بهمن پریود میشم باید برم سونو 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

راستی دوستان ذخیره تخمدان من ۴ هست خوبه آیا و ذخیره تخمدان کجا و در چه مرحله ای کمکم میکنه..ایا برای تخمک کشی و جنین به درد میخوره یا برای ساخت فولیکوله

مبارکت باشه ننه جونم😉😙 ان شاءالله جشن مادرشدنت دو هفته دیگه🍃🍀😊

فداتبشم عزیزم ، ان شاالله با دعای شما 😘😘😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘