2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046487 بازدید | 684516 پست
عزیزم ممنون از انرژیت  با لطف خدا دو نفره تو خود رویان چکاپ شدیم اول همسرم و بعدش خودم شوهرم اس ...

پیش به سوی موفقیت گلممممم 💪🏻💪🏻💪🏻🙏🏻🤲🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلام من اومدم با ۳ تا نی نی هام 😍😍فداشون بشه مادر

مبارکت باشه ننه جونم😉😙 ان شاءالله جشن مادرشدنت دو هفته دیگه🍃🍀😊

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه عزیزم نچرال نیست چون استرادیول استفاده میکنم  من با استفاده از استرا پریودیم خیلی زود تموم ...

عزیزم روزی چن تا استرادیول میخوری ؟ پنشنبه ک بری سونو روز چندم پری هستی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم رشد فرشته نازش تو شش هفته متوقف شده 😔

ای خدا.. عزیزم😢😭 ان شاءالله خدا بهش صبر بده 🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دوستان یه سوال دارم کسی تازگیها شیاف سایکلوژست خریده ؟؟ ایرانی نه ها خارجیشو منظورمه 

عزیزم من خریدم..

از داروخونه دکتر مانا کریمی.تو خیابون کریم خان.

بهار جون ،پنج شنبه صبح انتقال دارم انشالله به نی نی بگو واسم دعا کنه♥️♥️♥️

به به🍀🍃☘

مامان ارمغان گل🤗😘

ان شاءالله که نی نی ها میان ۹ ماه مهمون مامان بشن😙😚

نه گلم  پانکچر کردم امروز

بسلامتی.انشالله زودی مامان میشی.چند تا تخمک داشتی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ممنونم الهام جوون♥️

ارمغان جان

ان شاالله به سلامتی انتقال بدی وخبرخوش بیاری برامون. 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
امروزتان را چگونه اغاز کردید با گریه ؟ دیروز که کمرنگ بعد بیست دقیقه افتاد امروز‌نیافتاده 😭😭😭😭 چ ...

عزیرم خوب به رقت ادرار بستگی داره و کاملا طبیعیه وقتی کمرنگه با رقیقتر شدن ادرار دیده نشه.....

چرا خودآزاری میکنی؟

اگه عجله داری برو آز بده خواهشا دیگه بی بی نذار.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من امروز زنگ زدم و وقت گرفتم برای روز ۳قاعدگی و سونو‌.....و شروع سیکل🌹👪

به سلامتی عزیزم.....

پس دیگه داری مامان میشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیرم خوب به رقت ادرار بستگی داره و کاملا طبیعیه وقتی کمرنگه با رقیقتر شدن ادرار دیده نشه..... چرا ...

هردو با اولین ادرار بود 

پاشم برم از بدم خود خوری نکنم

می دونم که یه روز منم مامان یه نی نی سالم و صالح میشم
سلاممم عزیزم منم خوبم شما خوب باشید 😘۵ شنبه سونو میرم توکل برخدا ببینم وضعیت ضخامت چطور پیش رفته فع ...

انشاله خوب باشه و انتقال بدی.......واقعا لحظه شماری میکنم برات......

مادر 88 هم خیلی خبرش رو منم فشار اورد.😔...خدا اینماه دامنشو سبز کنه☺

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،