2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
بهار جون ،پنج شنبه صبح انتقال دارم انشالله به نی نی بگو واسم دعا کنه♥️♥️♥️

به سلامتی عزیزم.....

انشالله تولد نوه تم ببینی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من از پس فردا میرم تو سیکل میکرو برام دعا کنید من پژوهسکده ی رووووویان میرم زیر نظر دکتر ...

عزیزم میفهمت....

اما به این راه به این دید نگاه کن که قراره از ماها مادرهای قوی بسازه.....

قراره بشیم بهترین الگو برا دردونه هامون.....

پس با انرژی شروع کن.....

درد اندازه گیری عمق رحم رو من تجربه نکردم ولی ظاهرا هر چه قدرم درناک باشه چون رمانش به دقیقه نمیرسه پس اصلا فکرتو درگیرش نکن.....

عزیرم همسرت مرکز ناباروری آز داده؟

در مورد کیستت بررسی شدی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من از پس فردا میرم تو سیکل میکرو برام دعا کنید من پژوهسکده ی رووووویان میرم زیر نظر دکتر ...

تیروئید ۵ یعنی تی اس هاشت پنج هست؟

اگه اینطوره عزیزم برا شروع به بارداری بالاست بهتره زیر ۲ باشه.....

تیروئید ۵ یعنی تی اس هاشت پنج هست؟ اگه اینطوره عزیزم برا شروع به بارداری بالاست بهتره زیر ۲ باشه... ...

سلام عزیزم دکتر غددم دوباره ازمایش گرفت گفت هیلی خوب کم شده برای من ۶ بود با دارو اومد پایین اما تو ازمایشم روتین تیروییدو زده بود...0.4بعد تاییدیه داد سیکلمو شروع کنم و گفت اگر باردار شدی ماه اول بیا چکت کنم

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
عزیزم میفهمت.... اما به این راه به این دید نگاه کن که قراره از ماها مادرهای قوی بسازه..... قراره ب ...

عزیزم ممنون از انرژیت  با لطف خدا دو نفره تو خود رویان چکاپ شدیم اول همسرم و بعدش خودم شوهرم اسپرم داد دکتر گفت خیلی خوبه الان عکس ازمایشو میفرستم ببینید چطوره منم عکس رنگی دادم ازمایشات خون ویتامین دی پاپ اسمیر..همه سالم ذخیره تخمدانیمم ۴ هستش دیگه نمیدونم چقدر به موفقیت بارداری نزدیکیم ...من فولیام یکم میترسم خوب ساخته نشه اون سری ۱۱ قاعدگی با امپول ۲تا ۱۰ ۱۲ و ۱۴ قاعدگی که یاز ۳تا امپول زدم کلا غیب شده بودن و مایع ازاد کردم و گفتن جواب تست هورمونیت اصلا خوب نبوده یک راست میکرو ..امشب لکه بینی دیدم فردا فکر کنم بشه روز اولم زنگ بزنم سونو وقط بگیرم برلی ۲ و ۳قاعدگی به امید خدا سیکلو شروع کنیم ایشالا تک تکتون حاجت روا شید منو تنها نزارید انرژی هاتون برسه بهم با قدرت برم جلو❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

عزيزم اندازه گيري عمق رحم رو من توي همون رويان انجام دادم ، دردش هر چه قدرم زياد باشه خيلي خيلي كوتاهه پس اصلا فكرت رو درگير نكن ، ان شا الله كه به زودي خبر خوش مادر شدنت رو بهمون ميدي .

عزيزم اندازه گيري عمق رحم رو من توي همون رويان انجام دادم ، دردش هر چه قدرم زياد باشه خيلي خيلي كوتا ...

ایشالا دورت بگردم خانم مهربون..با ابزار خاصی اندازه میگیرن دردش در حده عکس رنگی هست یا خشن تره زمان اندازه گیرش چجوریه روز چندم قاعدگی اندازه میگیرن

عزیزم ممنون از انرژیت  با لطف خدا دو نفره تو خود رویان چکاپ شدیم اول همسرم و بعدش خودم شوهرم اس ...

عزیزم شک نکن اینجا تنها نیستی.....

دوستیایی که اینجا شکل گرفته خالصن....

بی ریا....

منتظر خبرای زیبات هستیم......

عزیزم شک نکن اینجا تنها نیستی..... دوستیایی که اینجا شکل گرفته خالصن.... بی ریا.... منتظر خبرای ز ...

چشممممممممم حتما عزیزم قربون معرفتتت

ایشالا دورت بگردم خانم مهربون..با ابزار خاصی اندازه میگیرن دردش در حده عکس رنگی هست یا خشن تره زمان ...

سلامت باشي عزيزم ، عزيزم يك ابزاري مثل ابزار معاينه هست ، دردش هم شايد در حد عكس رنگي باشه ولي خيلي خيلي كوتاه تره شايد ٣٠ ثانيه اصلا يادم نيست روز چندم قاعدگي بود ولي توي همون روزهايي كه سيكلت شروع ميشه هست ، اصلا نگران نباش عزيزم .

بهار جون ،پنج شنبه صبح انتقال دارم انشالله به نی نی بگو واسم دعا کنه♥️♥️♥️

بخیر خوشی عزیزممم😘🥰

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
راستش نميدونم دكترم اندازه نميگه  ولي خب از روز اول استراديول داده بود لابد زياد بوده ديگه به ...

نه عزیزم نچرال نیست چون استرادیول استفاده میکنم 

من با استفاده از استرا پریودیم خیلی زود تموم شد برای شماهم همینطور بود ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸