2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
مرسی  میگم یه ساعتیه حالت پری دارم در رحمم ممکنه به خاطر سیکلوژیست که چند ساعت پیش استفاده کرد ...

بعد از پانكچر طبيعيه

ميتونه تاثير سيكلو هم باشه در هرصورت جاي نگراني نداره

بيين به سونوگرافي دكتر سعادت توي سعادت آباد اعتماد داري؟ دكتر پادمهر اونجا ميفرسته، دوره هي تشخيصي اندومتريوز ديدن گويا، فيبرم رو هم بررسي ميكنن ولي اثر فشاريشو تماس بگير سوال كن

...
بعد از پانكچر طبيعيه ميتونه تاثير سيكلو هم باشه در هرصورت جاي نگراني نداره بيين به سونوگرافي دكتر ...

تا حالا نرفتم خوبه ؟

گفتم اگه بشه برم دکتر نصر ولی فکر نکنم وقت بده 

پس به نظرت حالت پری طبیعیه 

فکر کردم یادم افتاد اون  دفعه هم داشتم بهشون گفتم گفتن به خاطر داروهاست گفتن از هر کی پانکچر کرده بپرسی الان اونم میگه اینجوریم 

ولی چونکه اون انتقال ناموفق هم همین حالت پری رو داشت الان ناراحتم 

میگم نکنه اون دفعه هم خواستم پری بشم پروژسترون جلوشو گرفته 

ولی نمیشه که یه هفته دقیقا از پری قبلی گذشته بود الانم همینطور 

وپری های من منظمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آناجون یه صحبتی دارم،منکه فعلا دارم برا پانکچر اماده میشم فعلا ک هیچی

اما میخوام بدونم،این بررسی هایی ک شما میگی مثل آزمایش ایمنی انعقادی رو اگر بعدا بخوام انجام بدم اگر تو مرکزی ک میرم به درخواست خودم انجام ندادن،

میشه کجا برم بگم برام بنویسن؟

فقط بگم ازمایش ایمنی انعقادی میخوام بنویس

یا اون لیستی ک همیشه میزارید اونو بگم برام بنویسن؟

میدونین میخوام همه پی رو بررسی کنم

حالا فعلا ک ن ولی شاید بعدا

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
بعد از پانكچر طبيعيه ميتونه تاثير سيكلو هم باشه در هرصورت جاي نگراني نداره بيين به سونوگرافي دكتر ...

عزیزم من سرچ کردم چندتا بود 

مجد سعادت 

دکتر رضا سعادت ؟ 

هردو هم سعادت اباد بود اینکه شما گفتی کدومه گلم ؟

چکار کنم یعنی  چهارشنبه گفتن برم تهرانی بگه  چون من اصرار کردم  خوب به تشخیص اونم ...

به هر حال زمانت محدوده....

ولی اگه گفتن جنینات عالیه و میشه فریز کرد میتونی انتقال رو به بعد موکول کنی و با فراخ بال بررسی کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به هر حال زمانت محدوده.... ولی اگه گفتن جنینات عالیه و میشه فریز کرد میتونی انتقال رو به بعد موکول ...

اره دیگه 

من ازشون پرسیدم که اگه فریز کنم ذوب کنم برمیگرده گفت اینو جنین شناس میگه اگه برگرده میگه فریز کن برنگرده میگه فرش 

هر چند برای من بعدا بهترم هست چون رژیمم هستم هر چی کمتر بشم بهتره الان ۹۵ هستم 

راستی اینو بگم 🤣😂😁

من رفتم تو اتاق عمل یه خانمه که بعدا فهمیدم متخصص بیهوشیه گفت ایشون همون خانمه 🤪

خب ادم کنجکاو میشه دیگه که چرا میگه 

بعد خوابیدم اومد رو سرم گفت چند کیلویی گفتم ۹۵  یه کم بعد گفت به یه پرستار که داشت کارهارو میکرد که چون ایشون اوزه  تا اومدم بگم اوزه چی ؟ ماسک و گذاشتن رو دهنم چشمام پر اشک شده بود گفتم من دیگه به هوش نمیام 

بعدش به پرستاره که اومد اخرش توبخش وهی میپرسبد خوبی واینا 

گفتم دکتره چی گفت ؟ لیخند زد نمیخواست بگه گفتم جون من بگو دیگه اوز چیه 

گقت به خاطر وزنت به شما کمتر بیهوشی دادیم 

حالا فکر کن چقدر دکتر بیهوشیشون ابله بود خوب اگه من فکر میکردم یه چیز خیلی بده میترسیدم که اوز هیچی اوردوز میشدم که 🤣😂😁

آناجون یه صحبتی دارم،منکه فعلا دارم برا پانکچر اماده میشم فعلا ک هیچی اما میخوام بدونم،این بررسی ها ...

تورو خدا این ازمایشاتو بده اول حتما مثل الان من سردرگم نشی 

مبارکه عزیزم ۴قلو هست🤣

ممنونم عزیزم😍🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مبارک باشه چند روز یکبار باید آزمایش بدین که بتاتونو چک کنید یا دیگه لازم نیست؟ پس مشخصه افت بتا س ...

همون دو دفعه دادم عزیزم.

دو بهمنم میرم سونو😍

حتما دیگه.

مهم اینکه لطف خدا شامل حالم شده😍😍😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

راستی انا جان من از ازمایشگاه نیکان پرسیدم که ایمنی انعقادی چنده گفت ۱۷ گفتم وا مگه میشه من فکر کردم دوسه ملیونه گفت اخه بستگی داره چی بنویسه منم یه لیست داشتم از اونا 

البته نمیدونستم شماهم یه لیست داری

خلاصه اونو تو گوشی نشون دادم گفت همشو دکتر نمیده که بستگی داره شوهرم گفت راستش هیچیشو نداده ما خودمون میخوایم بدیم گفت اگه بخوام حساب کنم تا شب طول میکشه گفتم پس پولشم تا اسمون میره که 🤣😂😁

تا حالا نرفتم خوبه ؟ گفتم اگه بشه برم دکتر نصر ولی فکر نکنم وقت بده  پس به نظرت حالت پری طبیع ...

نه بابا اون حالت پري ب پري شدن ربطي نداره كه دختر خوب اين فكرا چيه!!!! اون به خاطر پانكچره بالاخره اون قسمت مورد دستكاري قرار گرفته درد ميكنه، راس ميگه همه دارن بعد از پانكچر

...
نه بابا اون حالت پري ب پري شدن ربطي نداره كه دختر خوب اين فكرا چيه!!!! اون به خاطر پانكچره بالاخره ا ...

آها 😊😊😊😊😊

مرسی عزیزم که جواب دادی 

و همینطور انا جان و بقیه دوستان 

اگه من نی نی دار بشم میخوام همیشه مثل انا جان تو نی نی سایت باشم وتا جایی که بتونم مامی های اینده رو راهنمایی کنم‌

من هر روز سه تا کار نیک انجام میدم باور کن بیخودی نگردم تو همین نی نی سایت باشم سه تاشو انجام دادم حتما 😉😂

[QUOTE=79600989]حالت تهوع من شروع شده😷😷😷بدبخت شدم رفت😢صبحا  به زور قرص تیروییدمو میخورم، خیلی سخته واسم اول ...[/QUOT سلام عزيزم براي حالت تهوع غذاهاي سرخ كرده  و ادويه دار نخور همراه غذا اب نخور وعده هاي غذايت رو زياد كن مقدار غذاتو كمتر كن اول صبح قبل از اينكه از رخت خواب بلند بشي يه نون خشك يا بسكويت خشك بخور ويتامين ب ٦ هم ميتوني استفاده كني دميترون براي ١٢هفته به بالا اصولا ميدن اگه با ب٦ جواب نگرفتي زنجبيل هم خوبه براي تهوع بارداري