2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست
همون دیگه  اشتباه محضه به منم همینو گفت در صورت سقط مکرر  مگه ادم تخمک و اسپرمو و جون وا ...

آره درسته،اونا اصلا اهمیت نمیدن،حالا تازه فهمیدم که دیگه سیکلم رو شروع کرده بودم حالا من باتوکل به خدا ک تنها امیدمه

میرم جلو 

میدونی هرروز با یه اطلاعات جدید روبرو میشدم و میگفتم چرا دکترا انقد بی فکرن و همش ناراحت بودم ک یکاری رو برام انجام نمیدن و بعدا خودم میفهمم چنین چیزی وجود داره.

اما حالا دیگه مهم نیست من سیکلمو شروع کردم و با تمام وجود امیدوارم به فضل و معجزه خدا

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم ربطی نداره فقط برا سقط مکرر نیست برا شکت تو انتقالم هست..... من که اصلا سقط نداشتم ولی دکترم ...

من اصلا هیچ اطلاعی نداشتم وقتی سیکلمو شروع کردم تاپیک شما رو پیدا کردم و بعد فهمیدم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خراش دو مدل انجام میشه..... یا حین هیسترو خراشم واست میدن یا نه فقط میری و مطب بدون بیهوشی یه ...

آنا جون من فردا میرم سونو گونال افا تموم شد امروز

برم بگم برام خراش بدین دیرنشده؟وقتش کی هست اصلا؟

میخوام بگم یا خراش یا پی آر پی رو انجام بدن دکترم زیاد گوش نمیده اما من اصرار میکنم تا ببینم چی میشه

راستی انا امروز یه تشر حسابی به نیکان زدم 

فکر کن گفتن هشت و نیم بیاین ساعت نه ونیم رفتیم مخش تا دوازده و نیم خبری نبود

امروز من زیاد حوصله نداشتم و مثل همیشه مجلس گرم کن نبودم فقط یه دلداری و یه چندتا جواب کوتاه و اینا 

چند بار یکیشون رد شد چشم غره رفت 

روز انتقال قبلی هم به ما گفته بود تجمع نکنید یه جا اون روز من حوابشو نداده بودم 

خلاصه دفعه چندم که چشم غره رفت 

گفتم یعنی چی این چه برخوردیه سه چهارتاشون برگشتن سمت من 

گفتم چرا هی پشت چشم نازک میکنید برای بیمار چند بار ردمیشید چشم و ابرو میاید یکیشون گفت من ؟ گفتم ته شما خودش میدونه 

گفتم چند بار من دارم میام هر دفعه بالای ۵ ساعت معطل شدم مطمئنا برای همه این اتفاق افتاده ما نجابت کردیم اعتراض نکردیم 

اون خانمه گفت اخه حرفای منفی میزنید یه موقع انرژی منفی نیدید گفتم اینکه ما باهم چی میگیم به خودمون ارتباط داره شما حق دخالت نداری 

خب تو چی بنویسم و بدم بهش تا نویسه برام،بعد نمیگه دکترت چرا خودش ننوشته؟ بعد بیمه هم قبول میکنه این ...

عزیزم خیلی از دوستان همینکارو کردن....

محیا هم فکر کنم همینکارو کرده.....

میگی مثلا باید میرفتم یزد برا نسخه کردن آزها ولی تلفنی یا مثلا از طریق تل گرام گفتن میتونی اینارو انجام بدی با جواب بیایی که کارت زودتر راه بیفته.....

عزیزم اگه دکتر زنان بنویسه اونایی که شامل بیمه میشن رو ساپورت میکنه اوناییم که آزادن آزاد حساب میشه....

تکمیلی هم داشته باشی الباقیو تکمیلیت بهت میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حالا گفتی بیمار یه چیز جالب بگم  یه خانمی بود گفتم بهوش دیر اومدکه اون خانم همکار منم خیلی ترس ...

خخخخخخخخ....

خوب یادگاری واسه چیشه؟

مراقب خودش باشه و رو سرش نگهش داره، نکنه تصمیم داره سرشو زیر خاک کنه که نیاز به یادگاری داره؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستایه گلم من قرار بود این ماه انتقال بدم ولی دیروز که روز دوم پری بود سونو شدن کیست داشتم &n ...

عزیزم منم عین تو شدم ماه قبل...اولش میخوره تو ذوق ادم ..بعد میگی حتما اینجوری صلاحه یکم دبرتر مامان بشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بگم واسه منم بدن پس موقع انتقال ؟

نه عزیزم بعید میدونم روز انتقال بشه....