2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها 😊😊😊😊😊 مرسی عزیزم که جواب دادی  و همینطور انا جان و بقیه دوستان  اگه من نی نی د ...

منم دوس دارم انشالله خدا توفيق بده، اول زنگ بزن سوال كن بگو چي ميخواي بررسي شه بعدا وقت بگير  سعي كن از خود دكتر بپرسي

...
حس میکنم داره فاصله دردام کم میشه آخه😔

عزيزم اگه شكمت سفتو شل ميشه موقع سفت شدن درد داري و موقعي كه سفتيش ميره راحتي يعني كانتركشن داري حتما چك كن به دكترت بگو ولي استرس نداشته باش عزيزم 

مرسی  میگم یه ساعتیه حالت پری دارم در رحمم ممکنه به خاطر سیکلوژیست که چند ساعت پیش استفاده کرد ...

من همین مشکل دارم دو شبه شیاف میزارم درد رحمی دارم نمیدونم دلیلش چیه،دوهفته قبل خراش اندو داشتم و ۵ روز قبل سونو

شما پانکچر داشتی احتمالا بخاطر اون گرفتگی عصلات رحمی داری

من همین مشکل دارم دو شبه شیاف میزارم درد رحمی دارم نمیدونم دلیلش چیه،دوهفته قبل خراش اندو داشتم و ۵ ...

الهی 

چرا خراش اندو داشتی همون هیسترو هست برای لانه گزینی بهتر؟

انرژی منفی نمیدم اتفاقا ته دلم حس میکنم پیدا میکنن چون قبلا اسپرم داشت،ان شاءالله بی دردسر پیدا شه ش ...

عزيزم اسپرم همسر منم صفر شد كه سيكلمون كنسل شد ولي دكترمون دارو داده حالا شده ٧ميليون استرس نداشته باش حتما جواب ميده هيچي بدتر از استرس نيست هم رو اسپرم تاثير ميزاره هم تخمك به همسرت روحيه بده به اميد خدا درست ميشه

آناجون یه صحبتی دارم،منکه فعلا دارم برا پانکچر اماده میشم فعلا ک هیچی اما میخوام بدونم،این بررسی ها ...

عزیزم خوب من معمولا به دوستان توصیه میکنم اگه ننوشتن واستون برین بدین یه دکتر زنان معمولی نزدیک خونه تون بنویسه.....

چون معمولا شناخت ندارن لیستو بدین بگین شهر دیگه تحت درمانین و دکترتون گفته با جواب این آزها بیایین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره دیگه  من ازشون پرسیدم که اگه فریز کنم ذوب کنم برمیگرده گفت اینو جنین شناس میگه اگه برگرده ...

الهی.....

میفهمت....

واقعا بعضیا خودشونو جای بیمار نمیذارن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورو خدا این ازمایشاتو بده اول حتما مثل الان من سردرگم نشی 

دیگه برام ننوشتن چون من تاحالا باردارنشدم که سقطی وجود داشته باشه و تا جایی ک میدونم برا کسایی ک سقط مکرر دارن انجام میدن،منم اصلا اطلاعی از این ازمایشات نداشتم و اینجا بهشون پی بردم

فعلا ک درحال اماده شدن برا پانکچرمو به زودی پانکچر دارم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

سلام دوستایه گلم

من قرار بود این ماه انتقال بدم ولی دیروز که روز دوم پری بود سونو شدن کیست داشتم  

من هیچوقت کیست نداشتم دکتر گفت به خاطر داروهای پانکچره

خلاصه ال دی داد بهم انتقال افتاد ماه بعد

چقدر ناز دارن این نی نیا