2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
آره عزیزم مشکل انعقادی ک دارم . تو دوتا ژن ام تی اچ اف ار هموزیگوت هستم

هتروزیگوت هستش اشتباه نوشتم هموریگوت

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آره عزیزم مشکل انعقادی ک دارم . تو دوتا ژن ام تی اچ اف ار هموزیگوت هستم

عزیزم پس شاید بهتر باشه رو این قضیه کار بشه شاید خونرسانی به رحم و تخمدانت خوب انجام نمیشه برا همین ضخامتتم بالا نمیره و تخمداناتم خوب جواب نمیدن.....

البته مطمئن نیستما در حد حدس و گمان خودمه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ذخیرم 10و خرده ای بود...فقط گونال زدم...از روز دوم.پریود با 75تا شروع کردم تا روز 16ک دیگه ؛ دوزش ...

عزیزم لاله جون ذخیرش حدودای پنج بود با دو تا گونال هایپرم شد.....

با حساب اون خوب برا تو خیلی بالا بوده و شاید با همون یه دونه هم تعداد فولیا کمتر و کیفیت بالا میرفت.....

۳۷ تا واقعا زیاده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای خداااااا امروز بی بی زدم بعد بیست دقیقه یه خطر کمرنگ افتاده  روز نه هستم یعنی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

حالا بیام بزنمت؟؟؟

یعنی واقعا بزنمت؟

دیدی گفتم زود بوده؟

مبارکه عزیزم.....

عزیزم پس شاید بهتر باشه رو این قضیه کار بشه شاید خونرسانی به رحم و تخمدانت خوب انجام نمیشه برا همین ...

خوب برا این کار چ میشه کرد ؟ من آسپرین ک دارم میخورم . موقعی ک استرادیول و اکویین هم بهم دادش من تو همون سیکل بیس تا آمپول انوکسا زدم بازم ک ضخامت بالا نرفت

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مرسي از پاسخت مامان خانوم😍😍 خيلي مرسي كه گفتي كبد  چرب درمان بشه تاثير داره،، مورفوتون چن بود ...

همسر منم کبدش چرب بود درمانش کرد شرایطش بهتر شد....

حالت تهوع من شروع شده😷😷😷بدبخت شدم رفت😢صبحا  به زور قرص تیروییدمو میخورم، خیلی سخته واسم اول ...

عزیزم اتفاقا اول صبح سعی کن زیاد آب نخوری لوو رو با یه قلوپ آبم بخوری کفایت میکنه.....

نون سنگک خشک بذار کنار تختت قبل اینکه از تخت بیایی بیرون همونطور خوابیده چند تیکه بخور.....

من اگه بخوام پیش ط ر ا ز ی  نوبت بگیرم قبل از عید بهم نوبت میده یا میره بعد از عید؟ و اینکه هزینه میکرو چقد میشه؟ البته فکر کنم باید هزینه بیوپسی رو هم باید بهش اضافه کنم.خیلی دلم گرفته .اصلا نمیدونم باید چکار کنم.ای کاش زودتر به فکر بچه دار شدن میفتادیم.کلا این پروسه میکرو تا موقع انتقال حداکثر چقد طول میکشه؟

من ذخیره تخمدانم ۲.۰۸ و ۲۹ سالم هست .آیا با این ذخیره امکان هایپر شدن هنوزم وجود داره؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم لاله جون ذخیرش حدودای پنج بود با دو تا گونال هایپرم شد..... با حساب اون خوب برا تو خیلی بالا ...

اره دیگه منکه تجربه ای نداشتم سر ازاینچیزا درنمیاوردم حالا گذشت دیگه.انشالله با انتقال اول مامان میشم..اناجون الان ک بعد 4ماه کیست زدم ممکنه ب همون فولیای زیاد ربط داشته باشه ؟چون من هیچوقت کیست نداشتم توزندگیم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ورزش لوبیا سبز ابپز شده و گوجه برای من خیلی تاثیر داشت عزیزم

ورزش الان خوبه انجام بدیم الان که داریم آمپولها رو میزنیم تخمدانها سنگین شدن ضرر نداره؟ چه ورزشی خوبه؟

مرسي از پاسخت، هزار ماشالله ب ذخيرت، لاحول و لا قوه الا بالله العلي العظيم،، انشالله زودي تبديل به ن ...

خوبکاری میکنی محیا اطلاعات کسب میکنی. تو این راه هر چی بدونی بهتره بنظرمن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ورزش الان خوبه انجام بدیم الان که داریم آمپولها رو میزنیم تخمدانها سنگین شدن ضرر نداره؟ چه ورزشی خوب ...

عزیزم.الان ک امپول میزنی نباید ورزش کنی...اونا ک.میگن برا انتقال فریز هس ک قبلش ورزش کنن