2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
جدی به نکته خوبی اشاره کردی  حالا من برعکس فکر میکردم یعنی اینجوری که بزارم بلاست بشه واونوقت ...

سومو الله بختكي ميزارن يعني چي ؟ متوجه منظورت نشدم

حالا اونا رو الان بيخيال شو فقط ببين ميتوني اثر فشاري فيبرمو سردربياري؟؟ تا كي وقت داري؟ دو روز؟

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی به نتکته خوبی اشاره کردی  حالا من برعکس فکر میکردم یعنی اینجوری که بزارم بلاست بشع واونوقت ...

ببین خیالتو راحت کنم جنین سالم باشه اصلا فرقی نداره بین یه روزه و پنج روزه من که طبق تجربه و اطلاعاتم اینو میدونم.....

میبینی مامانی طاها هر دو انتقالاش یه روزه بودن و جوابم گرفته.....

یا بهتر بگم اگه علم غیب داشته باشی که کدوم جنینت سالمه از لحاظ ژنتیکی میتونی همونو بلافاصله بعد لقاح انتقال بدی و اگه رحم و بدن مشکل نداشته باشه با همون مامانی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سومو الله بختكي ميزارن يعني چي ؟ متوجه منظورت نشدم حالا اونا رو الان بيخيال شو فقط ببين ميتوني اثر ...

منظورم اینه که از حرفای مشاوره من متوجه شدم که درصد موفقیت بلاست بالاست البته اینو میدونستم

ولی اینو نمیدونستم که درصد موفقیت مولورا یه سه روزه پایینه 

ولی اینا انتقال میدن اگه شد فبها خوش به حال مامی نی نی و خوش به حال خودشون که هزینه انتقالو پس نمیدن 

چون پانکچرو انتقالو باهم اول میگیرن خوب زورشون میاد که ۸۰۰ پس بدن 

باشه انا جون  اثر فشاری فیبروم چی 😭😭😭

اونو پیگیر باش ولی نهایتا له میفیت جنیناتم ربط داره....

بالفرض اگه بگن اثر فشاریو داره و جنینتم باید فرش انتقال بدی چه تصمیمی میگیری؟

حاضری انتقال بدی و شانستو امتحان کنی یا نه ترجیح میدی عمل کنی و بیخیال این دو جنین بشی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببین خیالتو راحت کنم جنین سالم باشه اصلا فرقی نداره بین یه روزه و پنج روزه من که طبق تجربه و اطلاعات ...

واقعا 

پس رو بلاست پافشاری نکنم 

واسه انعقادی هم که هپارین میزنم و اصلا میشه ادم بارداربشه آزشو بده آیا ؟

ایمنی همونه که جنین رو پس میزنه درسته ؟ فکرکنم ندارم چون هفت هفته باردار بودم رشد نکرد به زور سقط کردم شاید ربطی نداشته باشه البته 

میمونه اثر فشاری

به مشاوره گفتم چشماش گرد شد گفت اون نمیزاره بگیره که ولی خودشو زود جمع و جور کرد که بر علیه اونا حرفی نزنه 

واقعا  پس رو بلاست پافشاری نکنم  واسه انعقادی هم که هپارین میزنم و اصلا میشه ادم باردارب ...

فکر کنم فعلا با توجه به شرایط رو این قضیه زوم کن....

وا انا من هیچیم نبود چرا خالت پری گرفتم البته لک نه ها حالتش تو رحم منظورمه  به خاطر سیکلوزیسته ...

احتمال داره.....

نگران نباش تا داریش چیزی نمیشه....