2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
سارا رفتم دكتر عميد به همسرم سلن پلاس و كيوتن و زينك داد گفت جدا جدا بهتره،، برا خودم گلاي وانس و اي ...

اره عزیزم خوبه...رویال ژلی هم تهیه کن .ویتامین سی جوشان هم بخورید جفتتون..

فرتیل پلاس هم هر یه بسته ش ۴ تا قرصه..قرص کاملیه.تو نت هم بزن ببین مشخصاتشو توضیح داده...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نگران نباش عزیزم.طبیعیه.کمردرد هم طبیعیه..نی نی داره جا باز میکنه واسه خودش.استراحت کن ...

سارا گفتی سر دخترت خیلی حالت تهوع داشتی، واسه منم شروع شده، همش سر خودمو گرم میکنم ولی داغونم😢😢😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خدایی خیلی خوبه فرتیل پلاس، چقدرم گرونه😂شوهر من میخورد ریزش موهاشم خیلی کم شده بود

اره خیلی گرونه 😁😁  هرچی ویتامینه تو دنیا ریختن تو این قرصه

سارا گفتی سر دخترت خیلی حالت تهوع داشتی، واسه منم شروع شده، همش سر خودمو گرم میکنم ولی داغونم😢😢😢

الهی بگردم..عزیزم...ان شاء الله زود رفع شه.مثل بدویار نباشی...دمیترون بخور صبحها تا خیلی بدتر نشدی یه خرده غذا بتونی بخوری...سری بعد که میری سونو حتما بگو بهت ویتامین ب ۶ بده.

عزیزم این دکتر امیر جنتی و دکتر طرازی شماره مطبشون رو برام میذاری؟ نوبت دهیشون چطوریه؟ الان زنگ بزنم ...

ناصر امیر جنتی :

۰۲۱-۲۲۸۶۹۶۴۸

۰۲۱-۲۲۸۶۹۶۴۹
۰۲۱-۲۲۸۶۹۶۵۰

دکتر بیتک طرازی:

۰۲۱-۲۲۳۲۲۷۴۱

۰۲۱-۲۲۳۱۵۹۵۵
۰۲۱-۲۲۳۲۲۷۴۴

ببین دکتر طرازیو من از نزدیک دیدم و به نظرم تا الان خیلی خوب و با حوصله و خوش اخلاقه،ولی جنتی رو من ندیدم شوهرم  تنها رفت پیششون حالا اگه نتیجش خوب بود میگم اینجا حتما

دکتر طرازی فکر کنم اسفند نوبت بده بهت ولی جنتی خیلی زودتر میده احتمالا هفته بعدی بده

میتونی مستقیم بری ابن سینا با دوتاشون ویزیت شی ولی از بچه هایی که رفتن بپرس ببین چه روزایی بری بهتره که اینا باشن

الهی بگردم..عزیزم...ان شاء الله زود رفع شه.مثل بدویار نباشی...دمیترون بخور صبحها تا خیلی بدتر نشدی ی ...

حتما میگم یا خودم میرم میخرم😢😢دیگه نمیتونم آشپزی کنم، از مرغ و تخم مرغم متنفرم، ایشالا همه بارداری راحت داشته باشن وگرنه هیچ لذتی از این دوران نمیبرن😟😟

ممنونم آناجون، شما اصلا حالت تهوع نداشتین؟ خوش بحال اونایی که حاملگی راحتی دارن

واقعا حالت تهوع نگرفتن یه نعمته..خیلی سخته حالت تهوع مداوم ...

همیشه تو دعاهام میگم خدایا یه بارداری راحت بهم بده.قول میدم ناز الکی نکنم 😁چقدرم نذر کردم  😁😁

حتما میگم یا خودم میرم میخرم😢😢دیگه نمیتونم آشپزی کنم، از مرغ و تخم مرغم متنفرم، ایشالا همه بارداری ...

اره حتما تهیه کن...

یکم میوه مثل سیب و گلابی رو بپز.شیرینشم کن .بذار یخچال.کم کم بخور ازش .نزار فشارت بیفته.سردرد بشی..

تا هفته ی ۱۲ خیلی ها این حالو دارن.خوب میشی گلی .نگران نباش.میگذره

خوب برا این کار چ میشه کرد ؟ من آسپرین ک دارم میخورم . موقعی ک استرادیول و اکویین هم بهم دادش من تو ...

والا راهش همینه ولی خوب شاید زودتر نیازه شروع بشه من علمشو ندارم عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نگران نباش اصلا..مطمئنا تاثیر خوب گذاشته..خیالتون راحت.اصلا بهش انرژی منفی نده که استرس بگیره یه موق ...

انرژی منفی نمیدم اتفاقا ته دلم حس میکنم پیدا میکنن چون قبلا اسپرم داشت،ان شاءالله بی دردسر پیدا شه شما هم برامون دعا کنید لطفا

وای خداااااا امروز بی بی زدم بعد بیست دقیقه یه خطر کمرنگ افتاده  روز نه هستم یعنی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

اره عزیزم چرا نشه.حتما مامانی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام , من  انتقال انجام دادم , به نظرتون چی بخورم برا لانه گزینی

انرژی + بخور تا میتونی....

واقعا تغذیه انقدرام حیاتی نیست فقط طبق معمول طبعت بخور....

کارای عجیب غریب نیاز نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من اگه بخوام پیش ط ر ا ز ی  نوبت بگیرم قبل از عید بهم نوبت میده یا میره بعد از عید؟ و اینکه هزی ...

بله با ذخيره 2 هم امكان هايپر شدن وجود داره من با ذخيره 1.8 روز 11 سيكل خودم رفتم گفتم سونوم كنين كه ديدن دارم هايپر ميشم برنامه داروهامو تغيير دادن و گفتن روز 13 بيا پانكچر الان چندتايي آمپول پيورگان اضافي اومده مونده تو يخچال نميدونم اونهارو چكار كنم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ورزش الان خوبه انجام بدیم الان که داریم آمپولها رو میزنیم تخمدانها سنگین شدن ضرر نداره؟ چه ورزشی خوب ...

نه عزیزم به هیچ وجه خوب نیست....

فقط پیاده روی سبک اگه بهت فشار نمیاد....

دولا راست ممنوع....

جارو برقی ممنوع....