2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لتروزل  فولیکول دوتا

مباركه درناز دلم روشنه تو روحيه خوبي داري نينيا هم عاشق روحيه خوبن،،، ببين شما ايمني رو الان كه بدي واس اين انتقالت شايد ب دردت نخوره ولي خب انعقاديو حداقل بده سريع كه اگه ديدي لازم داري ب٦ ب١٢ شروع كني حداقل

...
انا جان امروز پانکچر کردم گفتن که خبر میدن مراحل بعدی رو  گفتم اثر فشاری چی میشه  ازمایش ...

تازه ايمنيو خيليا ميگن اصلا قبول ندارن چون شرايط ايمني بدن متغيره هانا هم كه ايران نبود ميگفت هرچي اصرار كرده بلژيك براش آز ايمني ندادن پس فكر خودتو با ايمني درگير نكن و به خاطرش از انعقادي جا نمون، سريع برو همون دكتر خانوادگيتون اون ليست انعقادياي انا رو بنويسه برو بده حداقل از يك جهت بالا راحت شه 

...
من رژیم دکتر کرمانی رو داشتم.پنج کیلو که کم کردم مولتی ویتامین تجویز کرد راهنمام.گفت اینجوری خیلی اس ...

مولتی ویتامین ایرانی؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نه گلم  پانکچر کردم امروز

عزیرم خوبی؟

به سلامتی.....

چه خبر؟

انشالله خوش خبر و تپل مپلی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مباركه درناز دلم روشنه تو روحيه خوبي داري نينيا هم عاشق روحيه خوبن،،، ببين شما ايمني رو الان كه ...

مرسی گلم خیلی لطف داری 

راستش ب۶ و ۱۲ تا حالا داشتم میخوردم پس تا انتقال هم ادامه بدم ؟

بهشون گفتم من چکار کنم گفتن که چهارشنبه بیا با تهرانی حرف بزن 

ببینیم فرش انتقال بدی بدون ازمایش ایمنی انعقادی  

یا فریز کنیم 

گفتن جنین شناسی میگه که قابل فریز شدن هست یانه 

ولی من یه چیزی کشف کردن انگار جنین سه روزه احتنال مثبت شدنش کمه یعنی از دهن مشاوره در رفت گفت تو سه روزه هم بودن موردهایی که بگیره 😳

باور کن فقط ۵ روزه و بلاستوسیت خوبه 

موتدم اونو چکار کنم 

فیبرومو چی ؟ اثر فشاری داره بلاخره یاته 

اناجون ،میگم میتونم آزیترو شروع کنم با وجود مصرف پرد و استرادیول و آنوکسا؟

والا دقیق نمیدونم فکر نکنم تداخل داشته بتشه بازم از دکترت بپرس.....

من که پردنیزولون و انومسان داشتم عید یه عالمه آنتی بیوتیک داخل سرم تزریق کردم.....

روزی دو بار تزریق سفازولین یک گرمی (اگه واخشو اشتباه نگفته باشم) داخل سرم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لتروزل  فولیکول دوتا

انشالله هر دو تخمک داشته.....

تازه ايمنيو خيليا ميگن اصلا قبول ندارن چون شرايط ايمني بدن متغيره هانا هم كه ايران نبود ميگفت هرچي ا ...

اتفاقا از دهن یکیشون کشیدم که حتی نصر هم ایمنی انعقادی رو نمیده 

واقعا عجیبه موصوع به این مهمی رو 

حالا یه چیزی اگه ایمنی رو نمیشه کاری کرد 

خوب انعقادی که کلا راه داره همون هپارین که خودشونم برای بالای چهل سال کلا میدن 

من بیشتر سر اثر فشاری فیبروم مرددم 

مشاوره خودش تفجب کرد گفتم که صالحپور گفته اثر فشاری داره بازم از دهنش پرید که خوب نمیگیره که هیچوقت با همچین فیبرومی 😱

سلام بچه ها یه سوال استرادیول از روز ۲۵ سیکل واس چی میدن قبل پانکچر که فولیکولا هماهنگ رشد کنن ؟؟؟&n ...

دقیق نمیدونم اما شاید یه جورایی به سیکل لانگ مرتبط داشته یا برا کسایی که مشکل ضخامت دارن این مدلی تجویز میشه دقیق نمیدونم.....