2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
دقیق نمیدونم اما شاید یه جورایی به سیکل لانگ مرتبط داشته یا برا کسایی که مشکل ضخامت دارن این مدلی تج ...

آخه دکتر به من نداد بعد بچه های گروه نصر میگفتن واس همزمان رشد کردن فولیکولاست البته به نظر خودم که بیشتر واس ضخامت میدن 

من عاشق نی نی ام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیرم خوبی؟ به سلامتی..... چه خبر؟ انشالله خوش خبر و تپل مپلی.....

انا جون من بهوش اومدم پرسیدم که خانمی که با من پانکچر شده چطوره اخه دوتا پانکچری بودیم و بقیه انتقاال و کارهای دیکه 

واون خانم با اینکه اونم روان شناس بودولی اخراش خیلی ترسیده بود چون تا حالا عمل نداشت و یه خانمی رو اوردن به هوش:نمی اومد نمیدونم چکار داشت 

خلاصه تا گفتم اون چطوره به هوش اومده یانه دیدم خانم ملکوتی خندیدگفت داره بهوش میاد دوتا تخمک داشتی راستی 🤣😂😁

اناجون ،میگم میتونم آزیترو شروع کنم با وجود مصرف پرد و استرادیول و آنوکسا؟

تازه دکتر من روز ای یو ای بهم داد چرا نمیدونم🤔

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

دوستان من ۲۲ آذر خراش دادم دکتر گفت ۲پری ازت بگزره بیا 

یه پری گزشته یکی دیگه مونده تا بشم الان دوستم میگه هیچینگ هم انجام بده 

دکتر گفت بعداز خراش باید پی ار پی کنی 

به نظرتون هیچینگ لازمه؟ یا چسب جنین خوبه ؟ میخوام ایندفعه دیگه بگیره جنینام

مرسی گلم خیلی لطف داری  راستش ب۶ و ۱۲ تا حالا داشتم میخوردم پس تا انتقال هم ادامه بدم ؟ بهشون ...

عزیزم به هیچ وجه ربطی به پنج روزه بودن نداره اگه جنین سالم باشه یه روزه و پنج روزه فرقی ندارن.....

تو هم که جنین زیاد نداری که بخوایی گلچین کنی پس به نظرم هر چه زودتر انتقال بدن برات بهتره شانسش بیشتره.....

جنین پنج روزه و بلاست برا کسی معنی داره که تعداد جنیناش زیاد باشه بخواد از بینشون ببینه کدوما تا مرحله بلاست پیش میرن.....

چون ممکنه بعضی جنینا حتی به مرحله بلاست نرسن....

عملا یه جورایی با رسوندن به مرحله بلاست انگاری جنینارو الک میکنن ببینن کدوما موندنی ترن انتخاب کنن ولی خوب ممکنه همون جنینایی که تا مرحله بلاست نرسیدن تو رحم اگه میرفتن میتونستن به مرحله بلاستم برسن.....

یرا تو هم چون دو تاست و حتما قراره هر دورو برات انتقال بدن به نظرم اصلا ریسک نکن به مرحله بلاست برسونن چون شانسشون تو خود رحم بیشتره بدون شک.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به سلامتی عزیزم الهی به همین زودی خبرخوش بارداریتو بدی تو تاپیک ...آمین

فدات عزیزم انشالله همه به مراد دلشون برسن 

یه کم حالم گرفتست یه خانم بود که ۲۰ سال بود ازدواج کرده بود خیلی امیدواربود یه دونه هم فولی داشت مثل ماه قبل من یه برگه دادن بهش نوشته بود بزرگ روش no egg  داشت با خوشحالی میبردنشون بده  دیدم دست و پام یخ زد دیگه نتونستم واسه تخمک خودم خوشحالی کنم 

اتفاقا از دهن یکیشون کشیدم که حتی نصر هم ایمنی انعقادی رو نمیده  واقعا عجیبه موصوع به این مهمی ...

واقعا بالاي 40 سال رو بدون استثنا هپارين ميدن؟ يعني لازم نيست آزمايش انعقادي بديم؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم وفا هست توی سایت اسمش 

مبارکش باشه.....

گوارای وجودش.....

اسم وفا هم یادم نمیاد به هر حال هر چی باشه یکی از خودمونه و جای شکر داره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون دردام زیاده یکمم ترشحم رنگی شده چیکار کنم؟؟😔

انقدر نگرانی یه سر برو دکتر.....ما به نطر من طبیعیه....انشاله چیزی نیست.جز خبر خوب سلامتی نینی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم به هیچ وجه ربطی به پنج روزه بودن نداره اگه جنین سالم باشه یه روزه و پنج روزه فرقی ندارن..... ...

اها قربون دهنت 

سوال منم همینه ایا تو رحم شرایط رشدش بهتره ؟

دونا اکه یه حنینی خوب باشه تا بلاست هم میره 

وقتی تا بلاست نره خوب تو رحم هم رشد نمیکنه ؟

اره دیگه داشت حالا میخوان ببین جنین میشه 

خدارو شکر....

حتما هر دو جنینن شک نکن.....

واقعا بالاي 40 سال رو بدون استثنا هپارين ميدن؟ يعني لازم نيست آزمايش انعقادي بديم؟

به من که اینجوری گفت  مشاوره

البته گفت که روش صالحپور ایته و تهرانی قبول نداره

واسه همینم سر انتقال قبلی صالحپور گفت که بنویس اگه تهرانی دعوات کرد بگو من گفتم