2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046910 بازدید | 684565 پست
نه متاسفانه......من خیلی کم کردم یه دونه ویتامینم نخوردم😶

من رژیم دکتر کرمانی رو داشتم.پنج کیلو که کم کردم مولتی ویتامین تجویز کرد راهنمام.گفت اینجوری خیلی اسیب میرسه به بدنت مخصوصا پوست و مو.

یه موقع رفتی بازم دکتر بهش بگو که رژیم داشتی، برات بنویسه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
باivfکسی  تعین جنسیت کرده

عزیزم بعضی از دوستان در مراحل اولیش هستن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره متاسفانه بعضی دکترا دیمی اینکارو میکنن و زیادی به حس خودشون مطمئنن.....

مثل دکتر نصر..بنده خدا دوستم میرفت پیشش.اون همه خرج کرد .دارو خورد.سرعمل فقط یه تخمک داشت تو پانکچرش.اونم انتقال دادو منفی شد.خیلی دلم بهش سوخت.دکتر نصر به ذخیره تخمدان اعتقاد نداره.فقط سن رو میپرسه و میره سر داروها...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیرم خانوم دکتر معمولا آز ذخیره مینویسه شما احتمالا چون عمل لازم نبودی ننوشته....

آنا جون یه سوال

من آخرین سونو که رفتم دکتر عمق رحم  گرفت حالا چند روزه احساس سنگینی و یکم گرفتگی رحم دارم ،نمیدونم بخاطر داروهای قبل انتقاله ؟یکم نگرانم 

آنا جون یه سوال من آخرین سونو که رفتم دکتر عمق رحم  گرفت حالا چند روزه احساس سنگینی و یکم گرفت ...

نگران نباش انشالله چیزی نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نااازييييي،، خداروشكر،، خدا خودش حافظشون باشه، مامان خانوم ب سلامتي كي ميان خونه شون؟ بعدشم واقعا هز ...

ممنون عزيزم بله شكرگزار خداوند هستم بابت تمام نعمتهاش و همچني اين مورد

ببينم دكترم از سفر خارجه تشريف ميارن برم براي كارهاي انتقالم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مثل دکتر نصر..بنده خدا دوستم میرفت پیشش.اون همه خرج کرد .دارو خورد.سرعمل فقط یه تخمک داشت تو پانکچرش ...

نصر فقط و فقط گير سنه!

من واقعا متوجه نميشم اين بشر با اون تخصص وتحصيلات نميفهمه آدمها با هم فرق دارند؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
همسرمم همینو میگه..  میگه خداشاهده بخای بگردی چرا این اینجوریه اون اونجویه میزنمت😂😂😂😂😃 ق ...

مبارک باشه

چند روز یکبار باید آزمایش بدین که بتاتونو چک کنید یا دیگه لازم نیست؟

پس مشخصه افت بتا سری قبل به خاطر همون مشکل انعقادی بود ک آزمایششو دادین؟

به سلامتی انشالله این دفعه جنینای تپل مپلت موندنین واست.....

انا جان امروز پانکچر کردم گفتن که خبر میدن مراحل بعدی رو 

گفتم اثر فشاری چی میشه 

ازمایش  ایمنی انعقادی چی ؟ گفت که چهارشنبه بیا ببین دکتر چی میگه