2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
عزیزم مگه دکتر پادمهر برات ننوشته از ذخیره رو؟ به من نوشتن که تو ابن سینا انجام دادم ۷بود.سال قبل ک ...

نه بابا پادمهر با اين چيزاش كاري نداره فقط و فقط اندومتريوزو بررسي ميكنه  بش گفتم آز انعقادي ايمني بنويس گفت اونا كار من نيست

...
بله الحمدلله خيلي خوبه خداروهزاران بار شكر، انشالله به زوووودي تبديل ب نينياي گوگولي خوشمل ميشن ميان ...

ني ني شدن خبر نداري خاله شون تو دماي منفي 190 درجه فريزن 

بالاي 40

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا پادمهر با اين چيزاش كاري نداره فقط و فقط اندومتريوزو بررسي ميكنه  بش گفتم آز انعقادي اي ...

عزیرم خانوم دکتر معمولا آز ذخیره مینویسه شما احتمالا چون عمل لازم نبودی ننوشته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مگه دکتر پادمهر برات ننوشته از ذخیره رو؟ به من نوشتن که تو ابن سینا انجام دادم ۷بود.سال قبل ک ...

سارا جون چه دخيره ي خوبي هزار ماشالله اونوقت داروهات چيا بودن تو سيكل؟ سارا دكتر عميد گفت به لطف خدا كيفيت با متفورمين و اين جور چيزايي كه داده بهتر ميشه

...
عزیرم خانوم دکتر معمولا آز ذخیره مینویسه شما احتمالا چون عمل لازم نبودی ننوشته....

جدي اناجون؟ مرسي كه گفتي🌹🌹 البته يه چيزي هم بگم دكتر معاينه كامل كرد ولي نوشت سونوي داپلر كه جاي خاصي گفت بايد بري رفتم دكتر ي ك سونو ميكرد گفتم چه جوريه توضيح داد كه اينو عمل نميكنن و كيفيت تخمكو نميتونه تقصير اين انداخت،،هنوز جوابشو نبرد خود دكتر پادمهر وقت ندادن آزمايشم حاضر نبود دو هفته بعد،،، ولي توي اون آزمايشي كه دكتر پادمهر نوشت ذخيره نبودش

...
ني ني شدن خبر نداري خاله شون تو دماي منفي 190 درجه فريزن  بالاي 40

نااازييييي،، خداروشكر،، خدا خودش حافظشون باشه، مامان خانوم ب سلامتي كي ميان خونه شون؟ بعدشم واقعا هزار ماشالله به ذخيره شما، خيلي جاي شكر داره، خيليييي

...
نه بابا پادمهر با اين چيزاش كاري نداره فقط و فقط اندومتريوزو بررسي ميكنه  بش گفتم آز انعقادي اي ...

منم واسه بررسی اندومتریوز رفته بودم برام نوشتن عزیزم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نه😜 سكته كردم دختر  چيه مگه خب😆😯😅

آخه رفتی پانکچر و انتقال بعد از ذخیره بیخبر بودن برام عجیبه🤔واله

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
منم واسه بررسی اندومتریوز رفته بودم برام نوشتن عزیزم

عه😮پ چرا ب من نداد😯؟؟ خودم ميرم ميدم

ساراجون برا شما هم اون آز هاي مخصوص اندومتريوز رو نوشتن؟ و سونو هم فرستادن؟

...
مرسی عزیزمم ❤❤ هم چنین خودت 😍😍 گلم واسه اقایونه فرتیل پلاس. مگه مولتی ویتامین مصرف نمیکردی تو دو ...

نه متاسفانه......من خیلی کم کردم یه دونه ویتامینم نخوردم😶

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
جدي اناجون؟ مرسي كه گفتي🌹🌹 البته يه چيزي هم بگم دكتر معاينه كامل كرد ولي نوشت سونوي داپلر كه جاي خ ...

متوجه نشدم چی شد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سارا جون چه دخيره ي خوبي هزار ماشالله اونوقت داروهات چيا بودن تو سيكل؟ سارا دكتر عميد گفت به لط ...

قربونت گلم

داروهای من خیلی زیاد بود.روزی ۲۲۵ واحد گونال.حدود ده تا هم منوگون زدم.

اورگالوترانم داشتم اخراش.

من یه ساله گلوکوفاژ میخورم.روزی سه تا بود.که خودم دوتاش کردم سرخود 😁 اخه حالم بد میشد..رویال ژلم خوردم روزی دوتا کپسول تو سیکل پانکچر.ویتامین ای و سی هم میخوردم.دارچین و هل هم زیاد استفاده کردم...۲۲ تا تخمک داشتم که ۱۷ تاش جنین شدن.دیروز تماس گرفتم دوباره حال بچه هامو پرسیدم 😁.گفت عالین خداروشکر.

ناشکری نمیکنم ها ولی اخه کی این همه بچه میخاست که دکترم این همه دارو داد و اون همه عذاب کشیدم سر هایپری...

محیا فقط خودتو تقویت کن که تخمکات با کیفیت بشن.مطمئنم مطمئنم که تو طبیعی باردار میشی...

آخه رفتی پانکچر و انتقال بعد از ذخیره بیخبر بودن برام عجیبه🤔واله

آره متاسفانه بعضی دکترا دیمی اینکارو میکنن و زیادی به حس خودشون مطمئنن.....

عه😮پ چرا ب من نداد😯؟؟ خودم ميرم ميدم ساراجون برا شما هم اون آز هاي مخصوص اندومتريوز رو نوشتن؟ و س ...

اره به من یه سری ازمایش نوشتن و فرستادن پیش دکتر اصفهانی تو خود ابن سینا.بعد گفت لازم نیست لاپارا.یه بارم رفتم سونوی دکتر نصر.ایشونم گفتن لازم نیست..

من خودم رسیدم به حرف دکترم که لوله ها از تخمدانها فاصله گرفتن..اگه انتقال اولم منفی شه باید برم لاپاراسکوپی دیگه..