2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684549 پست
ماشالله هزار ماشالله به قد و بالاشون.....

فدات بشم آنا جوووون🍀🍃

کیشانی بهم ۶ بهمن نوبت داد که من فک کردم همیشه شنبه میشه😜😁😂

بعد دوباره زنگ زدم گفت ۲ بهمن بیا.

و گفتم دیگه پرستارم نمیاد خونه مشکلی نیست برم بیرون گفت برو اما نه که بری بگردی و تفریح😂 هی راه بری ،پله زیاد بالا پایین کنی.😁

گفتم جایی ک میرم پنج تا پله داره یواش یواش میرم.

بعد آنا جون من سینه هام درد میکرد یکم الان کمتر شده....

دیشب خیلی استرس داشتم از آز اول بیشتر.. اخه یه تجربه تلخ باعث این خودخوری ها میشه... 

میگم استرسه جی جی هامو شل کرده😄🙈🙈🙈

اما خب دیشب انگار نفس تنگی داشتم و گرفتگی زیر شکم..

اما سریع دستمو میزارم رو رحمم نبضشونو حس میکنم 😊

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نباید خالی بشه یا فرقی نمیکنه؟

من واسه هپارین خالی میکنم یه وسواسیم دارم😁😁😁

هپارینم نمیخاد؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام صبحتون بخیر. اینجا کسی خوزستانی هست؟ راهنمایی میخوام. یه سوال هم داشتم.من همسرم دوباره آز داد ...

عزیزم احتمالا آزو اسپرمن.....

احتمالا بیوپسی بشن ببینن تو ب ی ض ه اسپرم به درد بخور داره یا نه.....

که انشالله داره..... 

عزیزم ب ی ض ه ها باید خنک نگهداشته بشن.....

لباس زیر و شلوار تنگ و این بحثها باید رعایت بشه......

دوش داغ و سونا و حکوزی و.... خوب نیست.....

تغذیه مناسب طبعم باید داشته باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب خود هیسترو باعث نازکی آندومتر نمیشه ؟

عزیزم والا اگه کورتاژ نکرده باشن دلیلی نداره باعث نازکی بشه......

هیسترو یه بررسیه.....

ظاهرا فقط سپتومتو برداشتن دوباره که کورتاژت نکردن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گفتش ک سپتومت خیلی خشک بودش و انگار خونی توش نبود و سفت و مث سیمان بودش

عزیزم به نظرم میاد تو مشکل خونرسانی داری بیشتر.....

انعقادیارو چک کردی؟

شدن سه تا ساک یا تو یه ساک سه تا نینی؟😳😳 آنا جون نگران اون چهار روز بودم..الان طبق پریودی باید پن ...

عزیزم نه دو تا ساک شدن.....

احتمالا دو تا ساک پشت هم بودن دیده نشدن....

تو یه ساک یه جنین بوده دومیه دو تا جنین......

سه قلو شده.....

که مامان ارغوان تکی رو ریداکت کرد و دو تا دختر دوقلوی همسانشو به سلامتی بغل کرد.....

بله دقیقا  حالا فکر کن  داشت انتقال میداد گفت که این امپولو بنویسن وگفت اگه دکتر تهرانی د ...

به سلامتی انشالله این دفعه جنینای تپل مپلت موندنین واست.....

میدونم پلی کیستیک بودی که اینهمه فولی داشتی..... دز داروهات چقدر بودن؟

انا جون گونال میزدم ک فک.کنم از75شروع شد بعد دزش میبرد بالا..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم خوب هر دو بالان..... ختما پیگیر شو.... ای اس هاشت باید برا اقدام به بارداری زیر ۲ باشه..... ...

عزیزم اینجایی که گفتین کجا هستند من شهرستانم

غیرحضوری ویزیت دارند؟

متخصص داخلی تو شهرمان نمیتونه نظر بده

سلام خانمها شما ها هم بعد اینکه مثبت شدین گاهی وقتها درد  پریودی داشتین؟؟؟

بله عزیزم.....

دردت اگه با استراحت حل میشه جای نگرانی نداره....

ولی بهتر نشد به دکترت بگو نیاز باشه دارو میده.....

نباید خالی بشه یا فرقی نمیکنه؟

به نظرم فرقی نداره.....

همسر من گاها خالی کرده گاها نه.....

مامان آینده جون  گرید جنینات چی بود ؟موقع انتقال بلاست بودن

آره عزیزم بلاست هچ شده.😍

فدات بشم آنا جوووون🍀🍃 کیشانی بهم ۶ بهمن نوبت داد که من فک کردم همیشه شنبه میشه😜😁😂 بعد دوباره ...

عزیزم خوب احتمالا چون بتات بالاست مال اونه....

به شلی سینه هاتم فکر نکن چون واقعا بی ربطه.....

فقطم به تجربیات شیرین فکر کن دیگه بتا به این خوشگلی داری