2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
جونم خداحفظش کنه خوشیش رو ببینین❤️🥰

فدات.....

انشالله شما به سلامتی بغل کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من انقباض دارم نگرانم😔

عزیزم استراحتتو بیشتر کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عه وا پس اينم هرجا به جور درمياد،،، شايد رنجشون متفاوت بوده، نه؟

اره رنجشون كمي متفاوت بود البته نه خيلي شايد يك واحد رنجشون تفاوت داشت و يك مقدارم خوب دقت آزمايشگاه مهمه 

بهرحال خداروشكر ميكنم كه تو اين سن ذخيرم خوبه چه با پلي كيستيك چه بي پلي كيستيك

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم این دکتر امیر جنتی و دکتر طرازی شماره مطبشون رو برام میذاری؟ نوبت دهیشون چطوریه؟ الان زنگ بزنم ...

صفحه پنج اطلاعاتشون هست.....

عزیزم این دکتر امیر جنتی و دکتر طرازی شماره مطبشون رو برام میذاری؟ نوبت دهیشون چطوریه؟ الان زنگ بزنم ...

طرا زی معمولا برا دو ماه بعد.....

امیر ج ن ت ی معمولا روزانه وقت میداد الانو نمیدونم......

اره رنجشون كمي متفاوت بود البته نه خيلي شايد يك واحد رنجشون تفاوت داشت و يك مقدارم خوب دقت آزمايشگاه ...

بله الحمدلله خيلي خوبه خداروهزاران بار شكر، انشالله به زوووودي تبديل ب نينياي گوگولي خوشمل ميشن ميان بغلتون🌹 اين دكتر من آز دخيره نداده واسم😐 از رو دوستان دارم حساب كناب ميكنم😆 شما چن سالتونه؟

...
بله الحمدلله خيلي خوبه خداروهزاران بار شكر، انشالله به زوووودي تبديل ب نينياي گوگولي خوشمل ميشن ميان ...

محیا خدایی آز ذخیره ندادی؟؟؟؟؟؟،

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنونم آناجون، شما اصلا حالت تهوع نداشتین؟ خوش بحال اونایی که حاملگی راحتی دارن

عزیزم من اوایل سر دخترم هفته ۵ تا ۷-۸ حالت تهوع داشتم ولی بالا نیاوردم....

برا من نون سنگک جواب میداد.....

نباید بلند شی همونجا باید دراز کشیدی چند تیکه نون سنگک خشم بخوری آب معدتو که میکشه بهتر میشی.....

سیبرابیم برا من خوب بود.....

چند تیکه که میخوردم تا یه هفته حالت تهوع دیگه نداشتم.....

در کل برا من طولانی یا زیاد نبود.....

سر پسرمم که با همین حالتهای تهوع فهمیدم باردارم....

اونم باز کم بود در همین حدی که گفتم.....

سلام و خسته نباشید منت الان  ۵ بار iui کرده دکتر برام و قرص و دارو خیلی مصرف کردم.شوهرم اسپرم ض ...

عزیزم پنج تا آی یو آی زیاده بدون بررسی.....

عزیزم حتما تستهای تکمیلیو بده مگه جونتو از سر راه آوردی؟

انشال بزودی مامانی.......مامانی که اصلا دوران بارداری اذیتش نمیکنه😍 سارا جون این فرتیل پلاس رو ...

مرسی عزیزمم ❤❤ هم چنین خودت 😍😍

گلم واسه اقایونه فرتیل پلاس.

مگه مولتی ویتامین مصرف نمیکردی تو دوران کاهش وزنت؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عه وا پس اينم هرجا به جور درمياد،،، شايد رنجشون متفاوت بوده، نه؟

عزیزم مگه دکتر پادمهر برات ننوشته از ذخیره رو؟

به من نوشتن که تو ابن سینا انجام دادم ۷بود.سال قبل که انجام دادم تو یه ازمایشگاه دیگه ۹ بود.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚