2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
نه آناجون اسفند ماه وقت دارم پیش خانوم دکتر طرازی  برم تا ایشون برام بنویسن

الان از ابن سينا از خود دكتر طرازي وقت بگير نهايتا تا دو خفته بعد وقت ميدن برو بنويسه برات بگو اومدم اينا رو اماده كنم چون وقت مطب اسفنده، اسفند بيارم خدمتتون

...
بستگی داره رو هرکس یه جور جواب میده،واسه شوهر تعدادشو کم کرد ولی مورفولوژی و تحرکو بهتر کرده بود ولی ...

عزیزم این دکتر امیر جنتی و دکتر طرازی شماره مطبشون رو برام میذاری؟ نوبت دهیشون چطوریه؟ الان زنگ بزنم کی نوبت میده بهم بنظرتون

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بهمن ماه رویان وقت دارم اگه بررسی نکنن اوایل اسفند مطب دکتر طرازی وقت دارم به امید خدا

برای من دکتر رزاقی ازمایش های ایمنی و انعقادی رو نوشت خدارو شکر مشکلی نبود ولی وقتی بردم رویان فقط انعقادی هارو قبول داشتن و تو پروندم ثبت کرد اصلا به ایمنی ها توجه نکرد.گفت ما این ازمایش هارو تو سیکل قبول نداریم چون تاثیرش ثابت شده نیست.

تو صارم به همه میکرویی ها تجویز میکنن.خیلی خوبه.مطمئن باش جواب داده.روزی یه بسته شو میخوره؟

آره روزی یه بسته میخوره، آمپول سینال افم داشت،آخه شوهر من اسپرمش تو آزمایش آخرش تو ابن سینا صفر شد این هفته دوباره میخواد بعد دو ماه آزمایش بده البته ایندفعه بیمارستان آبان میده که اگه چیزی پیدا کردن فریز کنن تا پانکچر،اگه نبود روز پانکچر باید بیوپسی کنن 

محیا قرص فرتیل پلاس خیلی قرص خوبیه.واسه همسرت تهیه کن حتما . aرو از پنج درصد صارم رسوند به ۲۵ درصد ا ...

سارا رفتم دكتر عميد به همسرم سلن پلاس و كيوتن و زينك داد گفت جدا جدا بهتره،، برا خودم گلاي وانس و اينوفوليك و پودر پروكسيد، ديگه چي نميدونم بخورم خودم، رويال ژلي؟

...
من اگه بخوام پیش ط ر ا ز ی  نوبت بگیرم قبل از عید بهم نوبت میده یا میره بعد از عید؟ و اینکه هزی ...

عزیزم خوب فکر کنم برا قبل عید وقت بدن.....

معمولا برا دو ماه بعد وقت میدن.....

البته اگه زودتر نخواد مطبو تعطیل کنه.....

عزیزم ذخیره تم خوبه بعید میدونم هایپر بشی اما خوب میتونی رژیمشو رعایت کنی،هایپرم نشی رو کیفیت تخمکات تاثیر + داره.....

آب زیاد....

پروتئین (گوشت و مرغ و ماهی)....

سفیده تخم مرغ آب پز....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
روزي دوتا گونال زد يا كلا فقط دوتا گونال؟

روزی دو تا عزیزم.....

دو تا ۷۵ یا همون ۱۵۰ واحد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره روزی یه بسته میخوره، آمپول سینال افم داشت،آخه شوهر من اسپرمش تو آزمایش آخرش تو ابن سینا صفر شد ا ...

نگران نباش اصلا..مطمئنا تاثیر خوب گذاشته..خیالتون راحت.اصلا بهش انرژی منفی نده که استرس بگیره یه موقع خدانکرده...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم اتفاقا اول صبح سعی کن زیاد آب نخوری لوو رو با یه قلوپ آبم بخوری کفایت میکنه..... نون سنگک خشک ...

ممنونم آناجون، شما اصلا حالت تهوع نداشتین؟ خوش بحال اونایی که حاملگی راحتی دارن

اره دیگه منکه تجربه ای نداشتم سر ازاینچیزا درنمیاوردم حالا گذشت دیگه.انشالله با انتقال اول مامان میش ...

بله عزیزم میتونه مرتبط باشه یا به خاطر همون فولیایت یا به خاطر اثرات دارو همچنان فولیات تحریک میشن....

محیا قرص فرتیل پلاس خیلی قرص خوبیه.واسه همسرت تهیه کن حتما . aرو از پنج درصد صارم رسوند به ۲۵ درصد ا ...

اره خدایی خیلی خوبه فرتیل پلاس، چقدرم گرونه😂شوهر من میخورد ریزش موهاشم خیلی کم شده بود