2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046933 بازدید | 684566 پست
متاسفانه بله..... رشد جنیناش متوقف شدن دیروز سونو کرده.....

وای خیلی برام سنگینه آخه میخواستم مادر رو شاد شاد ببینم😣.......خدا کمکش کنه.واقعا ناراحت کنندس.......از دیروز تا الان باز داغ دل خودم تازه شده.🙁

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبحتون بخیر. اینجا کسی خوزستانی هست؟ راهنمایی میخوام.

یه سوال هم داشتم.من همسرم دوباره آز داد بعد از یک ماه تعداد زده ۰.۰۳ و تحرک و مورفولوژی صفر و پایین برگه هم نوشته یکی اسپرم immotile پیدا شد.این یعنی چی؟ یعنی شوهرم اسپرم اصلا نداره؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بچه ها همین هیسترو ک انجام بدی خودش باعث نازکی اندومتر نمیشه ؟ من چار روز پیش انجام دادم ک ی سپتوم د ...

عزیزم سپتوم یه دیوارست فکر نکنم ربطی به ضخامت داشته باشه لااقل رابطه مستقیم نداره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم سپتوم به دیوارست فکر نکنم ربطی به ضخامت داشته باشه لااقل رابطه مستقیم نداره.....

خوب خود هیسترو باعث نازکی آندومتر نمیشه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم سپتوم یه دیوارست فکر نکنم ربطی به ضخامت داشته باشه لااقل رابطه مستقیم نداره.....

گفتش ک سپتومت خیلی خشک بودش و انگار خونی توش نبود و سفت و مث سیمان بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اي جانمممم قهرمان كوچولو، اعجاز خان، جانم به اون مژه و ابرو و زلفت... الهي پايدار و سلامت و عاقبت به ...

فدات عزیزم به همچنین....

خدا دخترت ناز و ملوستو حفظ کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم از پاسخت @تورک_آنا     اناجون تو سونوي مخصوص اندومتريوز هيچ چسبندگي و نودول و في ...

نه عزیزم بسپار به دکترت.....

چه لزومی داره وقتی احتمال تاثیرش خیلی کمه عمل کنی؟

آما جون رفتم سونو یه ساک دیده شد...ولی سن جنین رو چهار روز کمتر از تاریخ پریودی زده ..طبیعیه؟؟

بله عزیزم طبیعیه....

مبارک باسه دردونه خوشگلت......

البته ممکنه بعدا بیشترم دیده بشه ها......

مامان ارغوان سونوی اولش یکی رونمایی کرده بود بعدا شدن سه تا......

تورک آناجون بی زحمت این عکسو نگاه کن از صفحه اول تاپیک برداشتم آناجون دقیقا منم این مشکلو دارم یعنی ...

عزیزم طبق تجربه این دوستمون و چیزی که از زبون دکترش گفته ممکنه بی ربط نباشه....

متاسفانه نتبجه بررسیشو نذاشتم ببینیم نتیجه این فرضیات چی بوده......

بله عزیزم طبیعیه.... مبارک باسه دردونه خوشگلت...... البته ممکنه بعدا بیشترم دیده بشه ها...... مام ...

شدن سه تا ساک یا تو یه ساک سه تا نینی؟😳😳

آنا جون نگران اون چهار روز بودم..الان طبق پریودی باید پنج هفته و چهار روز باشم ولی طبق سونو پنج هفته ام.

تورک آناجون بی زحمت این عکسو نگاه کن از صفحه اول تاپیک برداشتم آناجون دقیقا منم این مشکلو دارم یعنی ...

عزیزم حواسم نبود ظاهرا جواب آزهای تکمیلیش مشکلشو تایید کرده.....

کدوم دوستمون بود؟

معلومه جزء آزواسپرمیاست.....

ببخشید انا جون معمولا غربالگری سه ماه اولو از کی تا کیه میشه انجام داد ؟من ۱۱ هفته و ۱ روز انجام داد ...

نه عزیزم زود نبوده دقیقا تاریخ شروعش انجام دادی.....

۱۱ هفته و ۱ روز شروعشه تا ۱۳ هفته و ۶ روز.....

منم که این مشکل خواب رفتن پا رو همیشه دارم...یعنی ممکنه منم.مشکل انعقادی داشته باشم   تو خونه ...

عزیزم این یه فرضیست باید بررسی کنی تا معلوم بشه صادقه یا نه ولی خوب احتمالش بالاتر میره نسبت به کسی که این حالتو نداره.....

دقیقا منم تو خونه یا دراز کشم یا رو مبل میشینم پاهامو دراز میکنم جایی برم انگار فلج شدم تا این حد&nb ...

شاید بی تاثیر نبوده آسپرینه ولی خوب کافبم نبوده.....

آزمایشهارو انجام دادی؟