2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
انقد هوووول بودم فک کردم همین شنبه میرم سونو😂😂😂 نگو شنبه ۶ بهمن بوده نوبتم.. حالا منشی دید زیادی ...

واااای..تازه گفتی شنبه من خاستم بگم نمیشه زودتر بری ..منتظریم خوووب  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون خوبی .. رفتم سونو هم واژینال هم شکمی .. گفت رشدشون تو شش هفته متوقف  شده .. نمی ...

سلام عزيزم واقعا شرايطتو درك ميكنم شرايط خيلي سختيه ولي نبايد اميدتو از دست بدي خدا بنده هايشو كه بيشتر دوست داره بيشتر تو مشكلات قرارشون ميده به اميد خدا زود زود مامان ميشيو غصه هاي اين روزاتو  فراموش ميكني اصلافكر نكن تو كم كاري كردي هر چي تو توانت بوده رو انجام دادي شك نكن فقط داشتنشون تو قسمتت نبوده خيلي برات ناراحت شدمو گريه كردم چون واقعا ميدونم چقد سخته 

عزیزم کاملا طبیعیه.....

اوووف نشستم یک دل سیر زار زدم اصلا نمیدونم چرا؟قاطی کردم دقیقا از دیشب که آمپولارو زدم حالم دگرگون شده😅  شوهرم میگه ایندفعه به دکتر بگم این چی بود دادی زنمو شاد تحویل دادم اینشکلی شده😂😂😂😂

مثل روزای قبل پری که آدم گریش میگیره ولی چندبرابر بیشتر،اونشکلی شدم😬

عزیزم منم مثل شما هایپر شدم با ۲۵ تا تخمک هیچ مشکلی نداشتم فقط از اون موقع معده درد دارم شما هم اینط ...

نه عزیزم من هیچ دردی همون روز بعد عمل هم نداشتم فقط شکمم آب آورده بود که به محض اینکه پریود شدم خوب شدم 

خدا روشکررر انشالله بزودی صدای قلب کوچولوها رو بشنوی♥️♥️♥

قربونت عزیزم.

انشاءالله🍀☘🍃

حاجت روایی همتون😙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
واااای..تازه گفتی شنبه من خاستم بگم نمیشه زودتر بری ..منتظریم خوووب    

😂😂😂😂😂 ندیگه زودتر جانداره..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سونوی قلب؟؟؟

اول گفت ۶ بهمن بیا که صدای قلبشونم بشنوی.. اما بعد گفت حالا زودتر بیا تا دق نکردی😂

نمیدونم  والا.

خداروشکر که مامان شدی واسه ما هم دعا کن ماه بعد انتقال دارم😍😍😍😍

ممنونم عزیزم🍃

ان شاءالله خدا عیدیتو گذاشته کنار☘

دقیقا منم تو خونه یا دراز کشم یا رو مبل میشینم پاهامو دراز میکنم جایی برم انگار فلج شدم تا این حد&nb ...

عزیزم منم دقیقا مشکل خواب رفتن پارو باهمین شدت دارم،اما آزمایشای انعقادیم کاملا سالم بود،حتی من بدون مشکل تو سیکلام هپارینو آ اس آ هم داشتم ولی این مشکل خواب رفتن پاهام رفع نشد.

عزیزم نمیخوام بگم این نشونه ربطی به مشکلات انعقادی نداره امامیگم ممکنه این خواب رفتن رو داشته باشی ولی مشکل انعقادی نداشته باشی. 

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....