2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
عزیزم سوال منم همینه  امروز بهشون گفتم اونام گفتن که لازم نیست خوب اگه مشکل داشته باشم قبل انت ...

والا به نظر من اصلا باید بذارن جزء چکاپهای قبل بارداری حتی تو بارداری طبیعی هم....

خصوصا بحث انعقادیو.....

وقتی طرف با خوردن ال دی دور از جونتون فوت میکنه خوب چرا با این دز بالای داروی هورمونی همچین ریسکیو میکنن؟

ببینین مثلا من که الان معلوم شده ژن غلظت خونو دارم و ریسک ترومبوزم بالاست حتی تو بارداری طبیعیم انوکسوپارین زدم نه ماه تموم.....

خوب من اگه نمیدونستم این قضیه رو و طبیعیم باردار میشدم احتمال داشت تو بارداری اتفاق بدی واسم بیفته.....

چند وقت پیش یکی از بستگان دوستان تاپیک بعد زایمانش به خاطر آمبولی ریه فوت کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام 

من روز نه انتقال پنج روزه هستم ولی بی بی منفیه همش دارم گریه میکنم خیلی امید داشتم به این سری حتی طب سوزنی هم رفته بودم قبل انتقال اخه  چرا نشد این انتقال سومم هست

می دونم که یه روز منم مامان یه نی نی سالم و صالح میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم از پرنسس من تو خواب ناز..... همین حالا.....

عزیزم انشاله شاهد موفقیتشون باشی در همه مراحل زندگی ، ماشاله به جفتشون💝💝💝💝

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
جدی ؟ مگه هر دکتر زنانی بنویسه هر آزمایشکاعی انجام نمیده   اصلا من از این تعجب میکنم که ...

بستگی به شدتش داره.....

مثلا من ژن غلظت خونو دارم و تا آخر عمرمم دارم....

ولی بارداری دومم طبیعی بود و بدون برنامه ریزی.....

ولی خوب بعدش که فهمیدم باردارم دارو گرفتم چون ممکن بود یا بارداریم ادامه پیدا نکنه یا برا خودم مشکلیپیش بیاد......

ایمنیم که نمیشه گفت چون سر بارداری قبلی مشکل داشتم این سریم داشتم.....

اصلا اعتبار آز ایمنی ۶ ماهه.....

در کل به نظرم لااقل بحث انعقادی خیلی حیاتیه و بهتره بررسی بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان من احتمالا ماه بعد برم واسه انتقال اوبوست رو که واسه تقویت تخمکهام میخوردم ادامه بدم یا نه ...

عزیزم من اوبوست نداشتم.....

بهتره دوستانی که داشتن نظر بدن.....

برا قبل انتقالم تغذیت مناسب طبع و شرایطت باسه و بعدشم دیگه همه چیو بسپار به خدا و با انرژی + برو جلو.....

اخی میدونی عزیزم من ذخیرم 0/01 هست ماه پیش همش یه دونه فولی داشتم که جنین شد انتقال دادم که منفی شد& ...

عزیزم بعید نیست مشکل داشته باشی با چیزایی که گفتی اما خوب ممکنه مشکلیم نبوده و جنین خودش مشکل داشته.....

اما من شخصا جات باشم قبل هر اقدام دیگه ای حتما همه چیو بررسی میکنم چون به قول خودت یه دونه جنینم برات خیلی مهمه!!!!!!

اینم از پرنسس من تو خواب ناز..... همین حالا.....

ای جانم ، خدا حفظشون کنه ان شاء الله سایه تون همیشه بالا سرشون باشه

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
ماهی جان من دوسه ماهه تو سیکل ای دی اف با نیکان هستم ماه پیش هم انتقال دادم الانم بهم گفتن دوشنبه پا ...

عزیزم اگه بیمه داری خوب بده یه دکتر زنان معمولی همین نزدیک خونه تون برات بنویسه.....

مثلا بگو یزد تحت درمانی و دکترت گفته چون راهت دوره با جواب این آزها بری.....

خوب اخه عزیزم چه جوری فرش انتقال بدم اگه یه موقع مشکل داشتم چی عین انتقال ماه قبلم منفی میشه  ...

عزیزم خوب اگه برات فریز کردن میری انجام میدی.....

سلام دوستان خوبین؟ من از دیروز آمپول هامو شروع کردم هر روز 3 تا منوپیور  عضلانی و 300 واحد سینال اف و 20 واحد سینافکت دور ناف میزنم.برام دعا کنین ان شاالله که نی نی دار میشم.شما بگین چه امپولهایی بهتون دادن؟ 

راستی اگه توصیه ای حرفی حدیثی راهنمایی چی بخورم چیکار بکنم  دارین بگین دریغ نکنین.مرسی از همه. ان شاالله همه منتظراااا زودی مامان بشن  

سلام بچه ها من پس فردا پانکچر دارم میشه راهنمایی کنی چی بخورم و یا چیکار کنم تازه تا دیروز همه چیز ...

عزیزم خوب تغذیت تاثیر خاصی تو این دو روز نداره.....

فقط آب زیاد بخور....

مواظب باش یبوست نشی.....

آنا جون تروخدا راهنماییم کن انقدر ناراحتم  چطوری اندومتر میاد پایین

عزیزم فکرتو درگیرش نکن حتما حکمتیه.....

فعلا به خودت استرس نده رو کیفیت تخمکات تاثیر میذاره.....