2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
آره من بودم..الهی شکر دیگه اصلا دنبالش نمیرم ..خدا حافظ نی نیم هست الهی این حس نصیب تک تک منتظرا بش ...

ماهرخ جون بعد سقطت ازمایشای ایمنی انعقادی هم.انجام دادی!

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سی دی مارکرا رو دادم که مشکلی نبود.یه سری دیگم بود وینامین سی و اس و و...اونام دادم ولی جوابش گفتن با تاخیر میاد دیگه من رفتم انتقال دادم هنوزم جواب رو نگرفتم دیگه

من اروپا هستم اما خوب هر كشورى قانون خاص خودشو داره بله من با بيمه ميكرو انجام دادم  بعضى كشور ...

ممنون که جوابم رو دادی. منم امروز با روحیه بهتری امپولم رو زدم 😍😘

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

@تورک_آنا    سلام آنا جون ببخشید صدات زدم 

خوبی گلم ؟

از دست این نیکان بخدا 

درجریان مسائل من که هستی 

امروز رفتم دوتا فولی داشتم گفتن دوشنبه پانکچر تا اومدم بگم به تهرانی فیبرومم چی پس؟ رفت از سونو بیرون به دستیارش گفتم گفت اول بزار پانکچر بشی گفتم یه امپول هست میکرورولین اونو بزنم بره داخل فیبروم  ؟ گفت وای نه گفتم نه اینکه خودم به خانم دکتر بگم 

که تهرانی اومد داخل بهش گفتم خانم صالحپور گقته اثر فشاری داره من الان چکار کنم باید عمل کنم ؟گفت عمل بعضی وقتا رحمو پاره و پوره میکنه 😳

حالا این هیچی بعد که برای جواب سونو رفتم پیش مشاوره پرسیدم من ازمایش ایمنی انعقادی دادم یانه نگاه کرد گفت نه گفتم‌چرا اینکه خیلی مهمه  گفت برای سقط مکرره شما تازه یه بار انجام دادی 

گفتم خوب من هر بار فولیم برام خیلی مهمه شاید دیگه نداشته باشم نمیتونم ریسک کنم که البته همه نباید ریسک کنن گفت نه برای شما لازم نیست 😳

سلاااااامممم دوستای خوبم😍😍😘 امروز روز ۹ پریودی بود ،رفتم سونو ضخامت ۱۰ بود ، پس فردا ان شاالله بر ...

انشالله بسلامتی و راحتی انتقال میدی و دوهفته بعد باخبر خوش بارداریت خوشحالمون میکنید

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
آره آره😍😍😍😍۴۶۲۰فردام میرم سونو

مبارکت باشه عزیزم🍀☘🍃

فردام منتظر خبرای خوبتیم☘☘☘☘☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

عزیزم سوال منم همینه 

امروز بهشون گفتم اونام گفتن که لازم نیست خوب اگه مشکل داشته باشم قبل انتقال معلوم شه که بهتره 

عزیزم سوال منم همینه  امروز بهشون گفتم اونام گفتن که لازم نیست خوب اگه مشکل داشته باشم قبل انت ...

دورناز دكتري برو كه باهاش آرامش داشته باشي و حداقل به طور نسبي تا ي حدودي لااقل بهش اعتماد كرده باشي وگرنه ك اينجوري اذيت ميشي، همه اينهمه هزينه ميكنيم و به اندازه كافي فكر درگيره، نبايد ديگه خيلي بيشتر از اون حد  دلواپسي و سردرگمي بهمون تحميل شه كه

ولي در كل آدم با توجه به شرايط خودش مجبوره تو اين پروسه  يه سري كارا رو انجام بده البته تا يه حدي، ديگه نه اينكه استرس بگيره هرچي دم دستش مياد انجام بده ها، نه ديگ اون مفيد واقع نميشه ولي در يه حدي كه حواسش باشه يه سري كارا رو بر حسب شرايط ويژه ي خودش انجام بده بد نيست، شما ميتوني بيرون بدي يه دكتري بيرون برات بنويسه ببري آزمايشگاهي كه براي اون ازمايشا بهتره انجامشون بدي (كه بَچه ها ميدونن چه دكتري اونا رو بنويسه آزمايشگاه قبول ميكنه و ميدونن كدوم آزمايشگاه باث بري)

...
دورناز دكتري برو كه كاري رو كه باهاش آرامش داشته باشي ولي در كل آدم با توجه به شرايط خودش ...

جدی ؟

مگه هر دکتر زنانی بنویسه هر آزمایشکاعی انجام نمیده 

اصلا من از این تعجب میکنم که چرا اینا همه چیو بررسی نمیکنن مورد من خاصه یه عالمه که فولی ندارم باید همه چیو در نظر بگیرن 

من میخوام بدونم اگه مثلا مشکل ایمنی انعقادی داشته باشم باعث عدم لانه گزینی و منفی شدن انتقالم میشه یانه ؟

سلاااااامممم دوستای خوبم😍😍😘 امروز روز ۹ پریودی بود ،رفتم سونو ضخامت ۱۰ بود ، پس فردا ان شاالله بر ...

چ داروهایی ب ضخامت مصرف ‌کردین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
جدی ؟ مگه هر دکتر زنانی بنویسه هر آزمایشکاعی انجام نمیده   اصلا من از این تعجب میکنم که ...

آره فك كنم ميتونه بشه چون شنيدم بعد از چن تا منفي هم مينويسن ولي انا بهتر ميدونه اينو، روش ريپلأي كن بپرس

ببين قبل اينكه شما بياي تو تاپيك يه دوست باتجربه اي داشتيم اينجا به اسم لاله سرخ الحمدلله پسرش ب دنيا اومد الان سرش شلوغه نميرسه بياد، ايشون يادمه كه خودش ميگفت حواسم ب داروهام و همه چي بود پانكچر سوم، در حدي كه ديده بود مثلا هربار با فلان دوز هايپر ميشه خودش ب دكترش گفته بود كه مثلا فلان مقدار بسه دارو و از اين جور كنترل ها، منظورم اينه كه ازش ياد گرفتم تو اين پروسه به يكسري چيزا حواسمون باشه حالا هركي بر حسب شرايطش به چيزي كه لازمه توجه كنه، شما اگر جواب سوالاتون رو اناجون دادن و ديدين كه ممكنه تاثير داشته باشه خب چرا كه انجام ندين خودتون برين جاي معتبر انجام بدين راحت شه خيالتون

...