2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بی خیال شدم الان. الان حالم نسبت به سه سال پیش خیلی بهتره. ولی الان که رفتم تو سیکل ای وی اف خی ...

آخه چرا؟؟؟هممون روزاى سخت داشتيم بعد از اينكه متوجه شديم بايد ميكرو كنيم اما قرار نيست تا آخرش خودمون رو اذيت كنيم

خداروشكر كن كه براى مشكلمون چاره هست با چند مرحله دوا و دكتر رفتن خلاصه حل مى شه

ناشكرى نكن باور كن ناشكرى كردن بدتره چه بسا خدا ممكنه اتفاقى برامون پيش بياره كه اونموقع درد واقعى رو بفهميم

منم مثل تو اوايل غصه خوردم گريه كردم اما بعدها فهميدم اين اصلا درد نيست اصلا مشكل نيست بايد قوى بود و خداروشكر كرد كه همين راهها برامون وجود داره كه مى تونيم ادامه بديم اگه خيلى سالهاى قبل بوديم چى؟؟اونموقع كه هنوز علم پيشرفت نكرده بود

باور كن با هر تزريق گونال اف كه بايد من شب مى زدم شوهرم جاى آمپولمو ماچ مى كرد و منم فوليكولامو ناز مى دادم و براشون مى خوندم تپلى مپلى 

تپلى مپلى با يه رقص خيلى ريز 

خوشحال بودم با اين تزريقها دارم به هدفم نزديكتر مى شم من اينجورى بهش نگاه كردم و بعد از سومين انتقال موفق شدم 

همه حرفم بهت اينه عزيزم كه زندگى رو سخت نگير باور كن اين مشكلات هيچى نيست و خداروشكر همشون حل شدنى هستن

اميدت به خدا باش و روحيتو قوى و شاد كن ان شاءالله تو اين راه مثل خيلى هاى ديگمون و مامانهاى آينده موفق مى شى🙏🏼🌸💕

آخه چرا؟؟؟هممون روزاى سخت داشتيم بعد از اينكه متوجه شديم بايد ميكرو كنيم اما قرار نيست تا آخرش خودمو ...

هانا جون حرفات خیلی ارامش بخشه...اصلا لحن حرف زدنت ب دل میشینه..دل همه رو اروم میکنه  ..خدا خیرت بده.و نی نی تو برات حفظ کنه..منم چندروزه ی خرده دلم اشوبه ولی حرفای و توصیه های شما میبینم ک واس دوستان نوشتین حس خوبی بهم دست میده..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
هانا جون حرفات خیلی ارامش بخشه...اصلا لحن حرف زدنت ب دل میشینه..دل همه رو اروم میکنه   ..خدا خ ...

آره عزيزم هميشه بايد تو زندگى اميدوار بود و قوى 

دو فرداى ديگه كه هممون مامان شديم كلى اتفاقها پيش مى ياد تو زندگى خودمونو بچه هامون

بچه ها همه چى رو از ما بزرگترها ياد مى گيرن بايد قوى باشيم كه بتونيم اونارو هم خوب تربيت كنيم

خارج از ايران زندگى كردن هم بى تاثير نبود از بس مى بينم اينارو كه چه قدر از بچگى مستقل هستن و محكم برام درس شده كه چرا ماها به خاطر هر مساله اى اينقدر غصه مى خوريم و خودمونو مى بازيم بايد رو خودمون كار كنيم تا دو فرداى ديگه بچه هامون هم از ما الگو بگيرن

از ته قلب براى تك تكتون بهترينها رو از خدا مى خوام و ايمان دارم كه انتظاراتون به زودى زود به زيباترين شكل تموم مى شه🙏🏼🌸💕

سلام به همگی

میبینم که تایپینگ از خوشحالی ترکیده

هزااااار ماشالله بهتون

مبارک تون باشه 

انگار خودم جواب مثبت گرفتم 

@مامان_آینده_هستم‍  خیلی خیلی مبارک باشه دوستم فکر پرستار باش که کارت دراومد خواهر

@ماهیرخ    دیدی دختر مثبت ت کاذب نبود

مبارکت باشه مامان خانم مثبت فکر کن فقط همین.

@گلصحرا    خدا رو شکر که بهترین صدای دنیا رو شنیدی التماس دعا عزیزم

دیگه نمیدونم کی رو از قلم جا انداختم

ولی به تک تک تون افتخار میکنم که با صبر و توکل به خدا راه سخت ای وی اف رو پشت سر میزارید

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
یعنی چهار قلو میشه؟خیلی سخته نمیشه بگی یکی یا دوتا انتقال بدن؟

عزیزم معلوم نیست چندتا بگیره ک...

بعد سونو معلوم میشه...🍃

بیشتر همین دو یا ستا انتقال میدن☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
الهی شکر نمیدونی چقدر صفحه ها رو چک کردم که به این خبر برسم  مبارک وجود نازنینت باشه عزیزم ال ...

ممنووووووونم عززززیز دلم☘🍀🍃

الهی الهی به زودی قسمت خودت و همه منتظرا😙😍😚🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیرم دکترشما انتقال رو کجا برات انجام داد؟

بیمارستان آبان🍃

سلام به همگی میبینم که تایپینگ از خوشحالی ترکیده هزااااار ماشالله بهتون مبارک تون باشه  انگ ...

ممنونم عززززیز دلم🍃🍀

الهی قسمت خودت😙

خانمها این لک بینی من خیلی نگران و ناراحت میکنه من همچنان لک بینی دارم امروز 8 روز لک بینی دارم

عزیزم برای لک بینی پروژسترون رو دکترهای بچه های اینجا، زیاد می کنند بعضیشون آسپرین وآنوکسان رو هم موقتا قطع می کنندبه اضافه ی استراحت بیشتروداشتن آرامش

البته شما سرخود کاری نکن وبا دکترتون مشورت کن

ولی اگر می تونی استعلاجی بگیر واستراحتت رو بیشتر کن برای میکرو اکثر جاها با استعلاجی موافقت می کنن

دوستای زیادی اینجا لک بینی داشتند وبه سلامت گلهاشون رو بغل گرفتند پس انرژی مثبت به خودت وجوجه هات  بده وتوکل به خداکن وبه خدا بسپارشون 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
حال من نمیدونم به خاطر اونه یا نه من اینبار مثبت شدم البته اینبار کارهای دیگه هم کرده بودم واقعیتش د ...

بسلامتی ان شاءالله، تبریک میگم❤

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

@ماهیرخ   عزیزم جواب آزمایش تپل مپلت اوووووومد؟🍀🍃😍

سلاااااامممم دوستای خوبم😍😍😘 امروز روز ۹ پریودی بود ،رفتم سونو ضخامت ۱۰ بود ، پس فردا ان شاالله برام ۳ تا جنین با گرید b  انتقال میدن ، دوستای گلم خیلی برام دعا کنید لطفا😘😘😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلاااااامممم دوستای خوبم😍😍😘 امروز روز ۹ پریودی بود ،رفتم سونو ضخامت ۱۰ بود ، پس فردا ان شاالله بر ...

انشاله بسلامتی ........

خدا نگهدار خودت و نینی هات باشه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،