2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ن نگفتم،من وقتی میرم سونو ممکنه یبار تو سونو دکترپروندمو ببینم،اگر بخوام حرف داشته باشم باید برم ویز ...

پس زنگ بزن بگو شاید تلفنی هم تجویز کنت..پ..

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به به سلام سلام با چه خبری خوبی روبرو شدم امروز من مامان آینده مبارکت باشه‌ عزیزم یهو بعد دوروز دی ...

فدات شم عزیزم🤗😍

حاجت روایی همتون آرزوی قلبی منه😇☘🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام انا جون اناجون راهی نیست ادم تهوع بارداری نگیره؟؟راهی نیست پیشگیری کنه از حالت تهوع اینده؟! م ...

اینو به دوستان دنبال تهوع گرد بگو.....

عزیرم والا نمیدونم مؤثر باشه یا نه فکر کنم ویتامین بی ۶ شاید قبلش بخوری بد نباشه البت با دکترت مشورت کن، اما خوب خیلیا در هر حالت این تهوع بارداریو رو داشتن....

سیرابی هم به خاطر همین ویتامین بی میگن برا تهوع خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خخخخخخخخخخخ.... حالا فکر کن همه با هم پی پی کنننننننن..... برا من که معمولا هر دو با هم هماهنگن... ...

آنکه بعلهههه😂😂😂😂......

من کلا از همون روز اول دعا میکنم براش بچه ها اروم باشند و منطقی😉😘

ماشاله بجونشون.....انشاله سالم و صالح باشند.

#مامان_آینده_هستم‍   اسم واقعی خودتو بگو تا بدونیم اصلا حال نمیکنم با این اسمت🤔

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خخخخخخخخخخخ.... حالا فکر کن همه با هم پی پی کنننننننن..... برا من که معمولا هر دو با هم هماهنگن... ...

😂😂😂😅😂😅😂

یعنی داررررررررریم؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایا وروجکای آنا رو از این به بعد هماهنگتر بفرما😁😄😄😄☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اینو به دوستان دنبال تهوع گرد بگو..... عزیرم والا نمیدونم مؤثر باشه یا نه فکر کنم ویتامین بی ۶ شاید ...

همون قرص  ب ۶ که برا انعقادی میخوردیم منظورته آنا جون؟؟؟

آنکه بعلهههه😂😂😂😂...... من کلا از همون روز اول دعا میکنم براش بچه ها اروم باشند و منطقی😉😘 ماش ...

نوبت منم میشه مریم ..... همچین تلافی کنم برات😜

ان شاءالله روزی خودت بشه به همین زودی زود😍

اسمم چشه به این خوبی😂😁

سلام - مامان آینده تبریک می گم . ان شاء الله 9 ماه رو بسلامتی بگذرونی و نی نی هات بیان بغلت و وقت سرخاروندن نداشته باشی نشسته چرت بزنی خخخخ

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.

مامان آینده عزیز....

نتونستم ریپلای کنم.....

به خدا دقیقا با هم یه چیزی میخوان.....

البته بگما فکر کنم به خاطر حساسیت دخملمه، اما خوب پی پی که دیگه به حساسیت ربط نداره.....

یا دارم دخملمو میشورم پسرم خونه رو رو سرش گذاشته و داره هوار میکشه میام میبینم نم پس داده یا دارم پسرمو میشورم دخترم از این ور نم پس داده.....

چه قدرم دخملم شیطنتش اون موقع ها گل میکنه.....

حالا دخترم تو حموم هی بدو بدو میکنه و بازیش میگیره و نمیذاره بشورمشو بیام پسرمو نجات بدم.....

البته بیشتر باید بگم همسایه هارو نجات بدم.....

یا میخوام پسرمو بخوابونم دخترم که تو هر پوزیشنی میخوابه و کم مونده خوابیده هم بخوابه میگه مامان منم پیش پیش.....

یعنی داستان داریمااااااا اساسی.....

انشالله پدرتو در آوردن حالمو میفهمی.....

دخترم کلا دوست داره کاراشو خودش انجام بده ولی وقتی درگیر پسرمم میگه من کاراشو انجام بدم......

همون قرص  ب ۶ که برا انعقادی میخوردیم منظورته آنا جون؟؟؟

بله عزیزم خودشه.....

احتمالا اونا بی تاثیرم نباشن.....

اینو به دوستان دنبال تهوع گرد بگو..... عزیرم والا نمیدونم مؤثر باشه یا نه فکر کنم ویتامین بی ۶ شاید ...

اره حتما میگم به دکتر..مرسی ❤

انا یعنی به یه روزی افتاده بودم که واقعا ارزوی مرگ میکردم.معده و مری م زخم میشد خون بالا میاوردم...خیلی بده تهوع ..هیچ وقت ارزوی تهوع نکنید بچه ها..من کشیدم میدونم چقدر سخته...کوفت میکنه بارداری رو

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نوبت منم میشه مریم ..... همچین تلافی کنم برات😜 ان شاءالله روزی خودت بشه به همین زودی زود😍 اسمم چ ...

خوب عزیزم دیگه باید اسمتو تغییر بدی بگی مادربزرگ آینده هستم چون دیگه مامان حال و آینده هستی.....

مامان آینده عزیز.... نتونستم ریپلای کنم..... به خدا دقیقا با هم یه چیزی میخوان..... البته بگما فک ...

😂😂😂

خدا حفظشون کنه عزیزم ❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚