2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
عزیز دیروز عصر بی بی چک گذاشتم مثبت شد همه تنم میلرزید بعد از خوسحالی گریه ام گرفت بعد تا صبح دیگه ی ...

مهساجان میشه بگی پانکچر و انتقال هرکدوم چندمین روز سیکل انجام میشن

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خيييلييييي مباركههههههه💕💗💓💕 مهسا جون شمام از انتقالت و داروهات و مراقبت ها بگو،، انتقال چندم&nbs ...

من انتقالم روز ۱۵ پریودم بود ۲ روز قبلش لنفوسیت تراپی شدم و یک ماه قبلش هیستروسکوپی تشخیصی انجام دادم و خراش رحم

گرید جنینهام ۲ تا آ که دکتر گفت یک روز زوتر از فریز درباریم ببینیم تو محیط آزمایشگاه رشد می کنند که خدارو شکر رشد کرده بودن یعنی جنینهام ۴ روزه بودن

من ۶ روز خونه بودم و استراحت نسبی داشتم و بعدش رفتم سر کار

تغذیه خاصی نداشتم فقط من چون خیلی زود نفخ می کنم مواظب بودم نفخ نکنم همین

از روز ۶ انتقال هم لک بینی داشتم تا روز ۱۱

سلام عزیزم  خیلی خیلی بهت تبریک میگم ان شالله بچه های😁😁سالم و سلامت و خوشگل و خوش قدمی باشن ...

ای جاااانم🌻🍃🍀

ممنووووونم مهربون🌸🌻

دعاگوی شما و همه دوستان هستم❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ب٦ و ب١٢ استفاده ميكردي مامان حال جون؟؟؟😉 ايمني مشكلي نداشتي دارو هم ندادن؟ اين انتقال دومتون  ...

ایمنی مشکل نداشتم.انعقادی فقط، که ب۶ و ب۱۲ استفاده کردم دوماه.

هایپر بودم و جنین ها فریز.بار اول مثبت که افت بتا داشتم.

فندقهام بلاست بودن.🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ممنون عزیزم😘 ان شاءالله به زودی صدای قلب فندوقاتو بشنوی و بازم باهم جشن بگیریم😍 خدا مامانتون رو ...

ان شاءالله🌻🍃🍀

ممنونم❣

قربونت اره عزیزم منظورم استراحت و تغذیه بود

استراحتم چهارروز اول زیاد بود،برای نماز و دسشویی بلند میشدم. از روزای دیگه بعد ناهار شام راه میرفتم،گردگیری میکردم،خم راست نمیشدم... کلا حرکاتم اهسته بود.دستشویی هم فرنگی.

تغذیه ام همه چی خوردم...قیمه،قورمه،کباب،جوجه،ته چین.. اما روز در میون سوپ قلم یا هر سوپی میخوردم . یبوست هم نشدم .

چون طبعم سرده گرمی هم خوردم.شیره انگور خرما.. ماست و زیره... اما زیاد نه.. متعادل..

عزییزم مبارک باشه چندوقلو دار شدنت😍😍الهی که بسلامتی بغل بگیریشون

ممنوووووونم عزیز دلم🌻🍃🍀

ان شاءالله تا آخرش بسلامتی برای هردومون❣

عزیزم روز چندمت آز دادی بالاخره؟

روز ۱۴...

یکشنبه هم تکرارمه.

تو تکرار کردی؟

مامان آینده جون ،پروژسترون چند روز قبل انتقال شروع شد؟

سروز....

دوشنبه سه شنبه چهارشنبه روزی یدونه..

پنج شنبه ک انتقال دادم شد دوتا🌻

دوستان منم آلان رفتم سونو قلب نی نیم میزد ب لطف حضرت زهرا😍😍

مبارکت باشه عزززززیزم🌸🌻🍃🍀

گفتم: در دلم امید نیست ؟

گفت: هرگز از رحمتم نا امید نباش (زمر آیه ۵۳)

گفتم: احساس تنهایی میکنم ؟

گفت: از رگ گردن به تو نزدیک ترم (قاف آیه ۱۶)

گفتم: انگار مرا از یاد برده ای ؟

گفت: مرا یاد کن (بقره آیه ۱۵۲)

گفتم: در دلم شادی نیست ؟

گفت: باید به فضل رحمتم شادمان گردی (یونس آیه ۵۸)

گفتم: تا کی باید صبر کنم ؟

گفت: همانا یاریم نزدیک است (بقره آیه ۲۱۴)

و …

چه کسی از او راستگوتر … ❤️❤️❤️

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
استراحتم چهارروز اول زیاد بود،برای نماز و دسشویی بلند میشدم. از روزای دیگه بعد ناهار شام راه میرفتم، ...

مرسی از توضیحت عزیزم

خیلی برات خوشحال شدم😘😘

امیدوارم ب سلامتی بیان بغلت

برای سلامتیشون ۱۰۰تا صلوات میفرستم التماس دعا😗😗

ممنونم یاس جون❣ پرچم تک شاخا رفت بالا... هر چند کلا دو نفریم😁😉😉🌻🍃🍀 ان شاءالله بارداری راحت ...

😘😘حالا درسته ما دونفریم که مادرزادی تک لوله ایم، اما بعضیاام تو تاپیک تک لوله ان، ایشالا نتیجه بگیرن🌷🌷