2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
مبارکه وای خدایا شکرت، به سلامتی بغلشون کنی، خیلی دعا کن برامون عزیزم❤️❤️😍😍🌺🌺

نيلا جون آزمايش شما كه دكتر پادمهر نوشت تو ابن سينا دادي؟ چه قدر طول كشيد تا بده جوابشو؟ ده روز زياد نيس؟

بعدشم اين آزو چرا مينويسه آخه آدم نگران ميشه

...
آره عزیزم بعد افت بتام که منفی شدم خود دکتر برام نوشت که انعقادی دارو مصرف میکردم. والا یبار انا جو ...

ب٦ و ب١٢ استفاده ميكردي مامان حال جون؟؟؟😉

ايمني مشكلي نداشتي دارو هم ندادن؟ اين انتقال دومتون بود دفعه اول مثبت شده بودين؟ عزيزم نينيا گريدشونو ميدونستين؟ بلاست بودن؟ هايپر شده بودين؟

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صدف جون از عوارض ال دي هست كه تا دو سه ماه اول استفاده شايد لكه بيني داشته باشي ولي باعث زخم دهانه رحم نميشه علت زخم دهانه رحم عفونت طولاني مدت كه اون تو معاينه واژن مشخص  ميشه  كه اول دارو درماني هست اگه جواب ندادطبق نظر پزشكتون فريز يا كرايو مي كنند اينقدر استرس نداشته باش خيلي از خانم ها زخم دهانه رحم دارن با دارو هم خوب ميشن 

عزیزم پروژسترون آمپول داشتم روزی دوتا تو یه سرنگ. هپارینم روزی دوتا صبح و شب. داروهامم ۴تا استرادی ...

ممنون عزیزم😘

ان شاءالله به زودی صدای قلب فندوقاتو بشنوی و بازم باهم جشن بگیریم😍

خدا مامانتون رو براتون حفظش کنه🙏😍

سلام سلام به همه دوستای عزیزتر از جان🌻🍃🍀 دوستای دوست داشتنی مث خواهر❣🌸 معذرت میخوام که دیر اوم ...

عزییزم مبارک باشه چندوقلو دار شدنت😍😍الهی که بسلامتی بغل بگیریشون

ممنونم گلم انشالله

خيييلييييي مباركههههههه💕💗💓💕 مهسا جون شمام از انتقالت و داروهات و مراقبت ها بگو،، انتقال چندم بود و چيكارا كردي و گريد نينيا و بلاست بودن نبودن و خلاصه تعريف كن مامان خانوم🌹

...