2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
حالااااااا همگی دست دست 🙌🙌🙌🙌🙌 بیایدددد وسط قرقر 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 هوراااااااااا ...

الهام من وسطم خيالت راحت💃💃💃💃💃💃💃

اينم دست👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼اينم قرقر💃💃💃💃

سلام سلام به همه دوستای عزیزتر از جان🌻🍃🍀 دوستای دوست داشتنی مث خواهر❣🌸 معذرت میخوام که دیر اوم ...

ای جانم خداروشکرررر،باورت نمیشه همینجوری اشکام داره میاد با اینکه از نزدیک ندیدمت ولی از ته قلبم برات خوشحالم،برای هممون دعا کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلام به همه دوستای عزیزتر از جان🌻🍃🍀 دوستای دوست داشتنی مث خواهر❣🌸 معذرت میخوام که دیر اوم ...

خداروشکر😍😍😍😍

خدایا شکرت خدایاشکرت،تبریک میگم❤

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ممنونم عزیزم🌻🍃🍀 انشاءالله قسمت خودت❣

خوووو خوووووو حالااا ننه ی جوجه ها سوال دارم   درمورد فسقیلات چند روزه بودن   از آ تا بی توضیح لدفن   دارو ؟ ضخامت ؟ 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
الهام من وسطم خيالت راحت💃💃💃💃💃💃💃 اينم دست👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼اينم قرقر💃💃💃💃

خواهر آهسته تر بذار کاکلی استراحت کنه 😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

دخترا یه مشکلی پیش اومده

من قبل از شروع سیکلم یجای دیگه رفته بودم دکتر چون یمقدار عفونت داشتم،بعد ک معاینه کرد گفت یه زخم داری گفت موقع ن ز د ی ک ی درد داری گفتم ن

اما الان چندوقته سوزش دارم فقط موقع ن ز د ی ک ی،تازگیام یبار بعدش خونابه اومد،میگم اگر زخم داشته باشم باید چیکارکنم؟چطوری خوب میشه؟

قراره چندروز دیگه برم مرکز برا سونو اونجا میگم تا معاینه کنن.اگر زخم باشه پانکچر و انتقالم عقب می افته؟

اصلا با چی چطور خوب میشه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان