2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلام به همه دوستای عزیزتر از جان🌻🍃🍀 دوستای دوست داشتنی مث خواهر❣🌸 معذرت میخوام که دیر اوم ...

واي عزيزم مباركت باشه با اين بتا كه قطعا بيشتر از يه دونه ني ني داري شايد هم همون ٤ تا . ان شا الله به سلامت برات طي بشه اين دوران خانمي . 😍😍😍

سلام به همگی  تبریک به مامانی جدید  دوستان من به توصیه دکترم سرکلاژ کردم برام دعا کنی ...

سرکلاژ چطوریه؟ بیهوش شدین؟ درد دارین؟ خونریزی چطور؟

سرویکس چند بود که سرکلاژ کردین؟ هفته چندین؟

ببخشید خیلی پرسیدم. دکتر به منم گفته باید سرکلاژ کنی خیلی میترسم

سلام سلام به همه دوستای عزیزتر از جان🌻🍃🍀 دوستای دوست داشتنی مث خواهر❣🌸 معذرت میخوام که دیر اوم ...

مبارکه مامان حال 🤰🤰🤰و اینده🤱🤱🤱😍😍😍 خدا رو شکر❤️❤️❤️ درسته دق دادی مارو ولی به خوشی اخرش می ارزید😍😍😍

حالا قر قر قر تو کمر فراوونه💃💃💃💃💃

سللااااام سلااااام بر مامان خانوم خوش خبر و مهربوووون🐣🐣🐣🐣🐣....خداااا رو هزارااان بار شکر🌹🌷🌸🌼💐....هزاااران بار تبریک میگم بهت عزیزم...دیگه خدارو شکر با این بتا جای هیچ شک و شبه ای نمی مونه و دو سه چهار تا کنجد تو دل مامان شون جوانه زدن🌱🌱🌱🌱البته منتظر پیج پربار اینیستات هستم چهارقلوهای مامانی 😄😄واقعاااا دستشون درد نکنه جوجه های با درک و دوست داشتنی 🐥🐥🐥🐥

در پناه آغوش امن خداوند باشید

من که هنوز نتونستم خوش خبر باشم اما همیشه از شنیدن خبر خوش بارداری خیلی خوشحال میشم و میگم خدایا شکرت که از لیست انتظار یک نفر دیگه کم شد..عزیز دلم از لحظه لحظه این دوران لذت ببر و امیدوارم به بهترین شکل سپری بشه...می بوسمت😚😚😚

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..