2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
هانا عاشقتم با اين نكات بي نظييييرررررت💗💕💕💕 خيلي مهمه خيييلي،، من انتقال نداده از هميننننن حالا ...

تبریییییک میگمممممم محیاجونییییییی

مثبت بودنت رو عشقههههههههه😍😘😍😘😍😘

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دکتر بهم گفت رحمت قوس برداشته احتمالا باید نمیدونم چی چی کنی یه چیزی مثل هیسترو گفت شاید حالا هفته بعدقراره برام سونو کنه

کسی بوده اینطوری باشه یعنی مشکلی برلی بارداری داره؟

سلام سلام به همه دوستای عزیزتر از جان🌻🍃🍀 دوستای دوست داشتنی مث خواهر❣🌸 معذرت میخوام که دیر اوم ...

مامان اینده جااااان خیلیییی خوشحال شدم براتتت دیگه مامان حال شدی خداروشکر ❤️❤️

این روزهارو برای همه ما بخواه از خدا

دعاکن منم قبل از عید باردار بشم ممنونم عزیزم

سلام سلام به همه دوستای عزیزتر از جان🌻🍃🍀 دوستای دوست داشتنی مث خواهر❣🌸 معذرت میخوام که دیر اوم ...

ای دختر.... ای دختر.... ای دختر..... دق دادی ما رو

آخیییییییش..... کم کم داشت فکرای بد به سرم میزد.... آب دهنم خشک شده بود..... گفتم این نشسته داره گریه میکنه که نمیاد تو سایت

خدا رو شکر.... دستگاه آزمایشگاه رو ترکوندی با این بتا😂😂😂 واسه همین دیر جواب دادن. داشته هنگ در میومده😁

مبارکت باشه

خدا از این شادی ها نصیب همه منتظرا بکنه به حق امام هشتم

سلام آتريسا جون خوبي عزيزم ؟ خوشحال شدم ديدم پستهام رو لايك كردي منتظر بودم كه پست بگذاري ، هميشه خيلي به يادت هستم خانمي و منتظريم كه شما هم يه روزي با خبرهاي خوش بيا مطمئنم كه اون روز خيلي نزديكه . 😍😍😍 نميدونم چرا هر كاري كردم نتونستم پستت رو ريپلاي كنم . 

به خدا از خستگی داشتم میمردم فقط دنبال این پست بودمممممممم.....

خدایا شکرتتتتتتتتتتتت.....

فقط میتونم بگم خدایا خیلی خیلی خیلی دمت گرممممممممم.....

عزیرم گوارای وجودت......

انشالله همه شونو صحیح و سالم بغل کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

************سلام دوستای عزیز خوبید .یه سوال داشتم من تو اذر که رفتم سونو روز سوم پریودیم دکتر گفت ضخامت رحمت هشت هست وزیاده وهمون روز بهم دوتا امپول میکرولین داد یکیشو یازده اذر زدم یکیشم یازده دی زدم.واز یازده اذر دیگه پریود نشدم.سوال من اینه که امپول میکرولین ضخامتو کم میکنه یا زیاد؟

ب حق این دعای کمیلی که دارم با اشک میخونم خدا دامن همتونو سبز کنه😞😭

الهی امین انشالله نی نی شماروهم سلامت بذار تو بغلت عزیزم

خداروهزار مرتبه شکر...چه شب خوبیه 🌸❤🌸❤🌸

تی تی جون انشالله ک نفر بعدی واس خودت جشن وشادی بگیریم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹